14 februarie 2020, 10:45 Caleidoscop views 8892
Ce cadouri să NU îi cumperi iubitei de Valentine's Day
14 februarie 2020, 10:45 Caleidoscop views 8892

Ce cadouri să NU îi cumperi iubitei de Valentine's Day

Nu te-ai hotărît încă ce cadou să îi faci iubitei tale de Valentine's day? Foarte bine! Înseamnă că ai timp să vezi ce să nu îi cumperi! Femeile sînt, într-adevăr, greu de înţeles.

Dar cînd îi cumperi iubitei tale un aspirator sau un abonament la sală, deja nu mai sînt ele cele neînţelegătoare, eşti tu cel neinspirat şi poţi fi declarat drept "Grinch-ul" zilei de Valentine's.

Iată, deci, ce "surprize" să nu îi faci iubitei tale! Asta dacă nu vrei să dormi pe canapea sau, şi mai rău, să sfîrşeşti, cu haine cu tot, pe scara blocului în care locuiţi!

Un aspirator – este cel mai neinspirat cadou pe care l-ai putea face (vreau să cred că nu i-a trecut nici unui bărbat ideea asta prin cap). Chiar dacă iubita ta îşi doreşte din toată inima un aspirator nou, Valentine's day nu este momentul potrivit să il cumperi! Nu numai că nu-ţi va sări în braţe în semn de mulţumire, dar s-ar putea să se simtă jignită şi enervată la culme!

Un abonament la sală – chiar dacă orice fată şi-ar dori un abonament la sală gratis, şi chiar dacă ar fi cea mai cool sală din oraş, nici o femeie nu ar vrea să i se insiuneze că ar avea nevoie să slăbească! Aşadar, dacă te-ai gîndit la asta, îţi sugerez să mergi acum să anulezi abonamentul!

Dacă te gîndeşti să te prezinţi în faţa iubitei tale cu o cutie micuţă de bijuterii, ar face bine să conţină un inel! Nu ştiu cine a inventat proasta glumă cu "wow! O cutie minusculă de bijuterii! Dar stai! E doar un breloc!". Deci, dacă nu te gîndeşti serios să faci pasul cel mare, ar fi bine să renunţi la cutiuţa micuţă (sper că ştii deja că brelocul iese din discuţie în orice context)!

Ursuleţii de pluş vs. inimioarele care cîntă – în cazul în care nu ai 15 ani şi prietena ta nu are 12, renunţă la această idee! Deşi este încă popular şi, chiar dacă în jurul zilei de Valentine's magazinele sînt pline de aceste "articole siropoase", în opinia mea, sînt doar nişte lucruri care adună praf şi care nu vor impresiona pe nimeni, cu atît mai mult pe iubita ta.

Un set de cratiţe – nu ştiu dacă asta ar fi cel mai urît cadou de Valentine's sau dacă cineva ar face o glumă atît de neinspirată (şi proastă) încît să îi ofere iubitei sale o tigaie. E ca şi cum i-ai spune:"eşti atît de frumoasă azi! Dar totuşi, ce-avem de mîncare"? Nu cred că îţi doreşti să îţi petreci această zi primind explicaţii despre "de ce e greşit să oferi o cratiţă"!

Şampon, săpun, deodorant – deşi sînt convinsă că nu există bărbaţi chiar atît de neajutoraţi la capitolul cadouri (sau cel puţin vreau să cred asta) ţin totuşi să-ţi reamintesc că oferind un săpun sau un şampon, e o jignire la adresa unei femei! Şi dacă scopul tău nu e să te desparţi de iubita ta, ar fi bine să te reorientezi!

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Ziua Îndrăgostiţilor , cadouri , sfat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
319 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.