11 decembrie 2017, 16:00 Caleidoscop views 7577
Un virus extraterestru și o nebuloasă vor distruge Pămîntul
11 decembrie 2017, 16:00 Caleidoscop views 7577

Un virus extraterestru și o nebuloasă vor distruge Pămîntul

Un grup international de astronomi au supus unei noi analize ultimele dintre fotografiile postate pe site-ul sau oficial de NASA, agentia spatiala americana si au descoperit indici ale unui alt sfarsit al lumii, care se va produce peste aproaximativ cinci ani. In schimb, oamenii de stiinta indieni cred ca Apocalipsa va veni mult mai repede.

Studiind imaginile NASA, cercetatorii au ajuns la concluzia ca viata pe Pamant va disparea din cauza unei nebuloase, aflata la 7500 de ani lumina de planeta noastra.

Respectiva formatiuni a primit chiar si un nume - HH666 "Axa raului". Se presupune ca intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat aceasta nebuloasa va ajunge in Sistemul solar si va reprezenta un pericol serios pentru Terra si locuitorii ei. Cand se va intampla acest lucru, nu se prcizeaza, dar se presupune ca peste aproximtiv cinci ani.

In schimb, astronomii indieni cred ca Sfarsitul lumii va veni in 23 decembrie anul curent. Rezultatele unui studiu pe aceasta tema au fost publicate in revista Science. Cercetatorii indieni cred ca Apocalipsa va fi imposibil de evitat.

Oamenii de stiinta de la New Delhi au explicat ca un virus va fi raspandit curand printre populatia Terrei, care va distruge practic intr-o saptamana intreaga suflare omeneasca. Autorii articolului nu indica insa sursa de propagare a virusului, dar cred ca el va fi adus de un corp spatial care va cadea pe Pamant.

Recent, expertii indieni au observat un obiect cosmic care nu se regaseste in baza de date a NASA. Se crede ca acesta ar fi obiectul care va aduce pe Terra virusul mortal.

Sursa: jurnalul.ro

Cuvinte cheie:

Pamint , virus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1572
Populația:
3802 locuitori

Petreşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petreşti, Medeleni și Petreşti, loc. st. c. f. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3802 oameni. Satul Petrești a fost menționat documentar în anul 1572 cu denumirea Poiana.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.