13 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2895
Horoscopul pentru 13 iulie 2018
13 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2895

Horoscopul pentru 13 iulie 2018

BERBEC

Cu banii potriviţi la dispoziţie, eşti pregătit pentru un proiect de anvergură ce va consuma şi resurse financiare masive, dar şi o cantitate uriaşă de energie din partea ta. Eşti suficient de bine motivat să te apuci de treabă, deoarece deţii tot ce trebuie pentru a lua startul acum şi a face paşi mari spre ţinta visată. Entuziasmul e la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urma şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede şi bine spre scopul cel mare. Că e o afacere aflată la start sau o investiţie de zile mari, eşti încrezător în ceea ce faci pentru a-ţi vedea visul cu ochii foarte repede.

TAUR

Atmosfera este tonică şi pozitivă în casa ta, de parcă fiecare membru al familiei participă trup şi suflet la un eveniment fericit din care toţi au ceva de câştigat. Veştile bune legate de viaţa de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi vă fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi. Se prefigurează vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce vă face pe toţi foarte motivaţi să ajungeţi mai repede la împlinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei vă face fericiţi, dar şi evenimentele generate de tine, alături de cei din familie, merită transmise mai departe, pentru că-i vor bucura şi pe cei dragi din alte părţi ale lumii.

GEMENI

Nu te mulţumi cu sensul în care mergi acum, ci caută în continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doreşti. Nu există o singură cale spre succes, de aceea e bine să ai şi câteva planuri de rezervă în caz că varianta iniţială pică. Nu e nimic dacă un proiect s-a împotmolit, lasă să treacă o zi şi ia-o mâine de la capăt sau tot de unde ai rămas, dar privind dintr-o altă perspectivă. Nimic nu e un capăt de drum, ci doar cere o altă viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneşte imediat prin memorie pentru a scoate la lumină altă idee, altă soluţie, altă opţiune. Sigur ai tu mai multe la dispoziţie!

RAC

Nu te simţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune. Parcă ai nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care ai ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Pentru că ei între ei nu se înţeleg deloc, nici tu nu îţi găseşti locul printre aceştia. Poate chiar prezenţa ta va fi cheia problemei, pentru că devii liantul central care apropie taberele adverse ca să facă iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotrivă, intră cu inima deschisă şi cu multă toleranţă faţă de toanele lor, pentru că tocmai tu îi poţi readuce la masa tratativelor în mod fericit pentru a restabili armonia.

LEU

E timpul să iei o decizie destul de tranşantă, dar care nu are nimic negativ sau riscant în ea, ci dimpotrivă, e soluţia optimă pentru problema în care te afli. E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o direcţie, de a spune foarte limpede ce vrei să faci, ca să nu cari după tine, la nesfârşit, o stare de lucruri incertă. Ai curajul să laşi în urmă balastul de care nu mai ai nevoie şi să-ţi trasezi un alt sens, mai drept şi mai clar înaintea ochilor. Nu te mai crampona de tot ce a fost, iartă, uită, închide acel capitol şi deschide o altă poartă!

FECIOARĂ

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, ca atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativişti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

BALANȚĂ

Este o zi generoasă în roade minunate, de parcă orice interacţiune cu cei din jur se soldează cu o anumită răsplată. Dai de oameni care au ceva de oferit şi de împărtăşit, nu numai de primit de la tine, încât e o reală plăcere să vă oferiţi unii altora darurile pe care fiecare le deţine. Simţi că ziua se încheie cu un puternic sentiment de bogăţie, de prosperitate de parcă tot ce ai primit cu drag de la ceilalţi a construit o adevărată zestre personală pe care te vei putea baza de acum înainte. Ai primit veşti bune, informaţii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, soluţii practice la ceea ce te preocupă şi când faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reală fericire, spunând: oo, câte am!

SCORPION

Priveşte un pic în adâncul sufletului tău şi ai să descoperi că nu ai nici un motiv de îngrijorare. Intuiţia îţi şopteşte că totul va fi bine, că toate temerile tale din acest moment sunt nejustificate şi trebuie să le risipeşti, încetul cu încetul. Eşti în deplină siguranţă în ceea ce faci, şi ceea ce îţi mai dă uneori ghes vine din afară, sunt influenţele negative care mai provin de la cei care nu sunt în stare de nimic altceva decât de judecăţi, critici, obstacole. Nu au nimic cu tine personal, e modul lor de a-şi arăta propria neputinţă, dar tu eşti bine pregătit, gata să faci faţă celor mai mari provocări. Ai toate resursele în interior, deci scoate-le la lumină şi... la treabă!

SĂGETĂTOR

Tu poţi fi azi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luaţi startul, de aceea trebuie să fii convingător, energic, apelând la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra şi celor din jur că merită să ţi se alăture. Se vede cât de multă pasiune investeşti în acest proiect şi vei primi şi din partea celorlalţi participanţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere, care te vor stimula să mergi mai departe. Nu eşti singur în acest mare scop, deci uniţi-vă forţele cu toţii!

CAPRICORN

Acţiunea la care îţi aduci contributia are şi o faţă nevăzută care va ieşi într-o zi la iveală. Tu ştii că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ţi taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret în privinţa aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere şi alţii şi să se folosească de ele pentru a-ţi strica ţie cheful. Vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că la orice succes există şi un preţ de plătit, dar nu spune încă nimănui care este, ca să nu influenţeze finalul.

VĂRSĂTOR

O vorbă aruncată te răneşte profund, dar, înainte de a-l cataloga ca cel mai mare duşman pe cel care ţi-a spus-o verde-n faţă, mai bine te-ai gândi la mesajul pe care ţi-l transmite. Chiar dacă nu sună chiar aşa cum ţi-ar plăcea, chiar dacă are la bază o critică sau o mustrare, chibzuieşte asupra cuvintelor sale, pentru că s-ar putea să aibă dreptate. Îţi spune unde ai greşit, te trage de mânecă să nu mergi mai departe într-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, dacă unii îţi spun nu cu încăpăţânare, întreabă-te dacă nu cumva refuzul lor e în beneficiul tău, de fapt.

PEȘTI

Iubirea şi tot ce e legat de ea deţin azi rolul principal în viaţa ta. Aici se derulează cele mai frumoase şi mai palpitante episoade, la care participi cu inima deschisă. Se poate vorbi de o zi fericită, în care eşti înconjurat numai de semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie. Dacă nu există cineva drag încă în inima ta, fii atent la oamenii care apar în cale, pentru că şansa de a cunoaşte pe cineva interesant e mai mare ca oricând! Pregăteşte-te să te îndrăgosteşti, să cunoşti omul sortit ţie, sau, dacă toate au mers deja în direcţia aceasta, să spui da unei cereri în căsătorie.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
436 locuitori

Fetiţa este un sat din cadrul comunei Albina, raionul Cimişlia. Localitatea Fetița se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 436 de oameni. Satul Fetița a fost atestat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.