17 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2717
Horoscopul pentru 17 iulie 2018
17 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2717

Horoscopul pentru 17 iulie 2018

BERBEC

Este o zi cu risc mare de eşec, dar care deja era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteai pe loc, blocat într-un punct mort, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergi în direcţia cea bună, dar nu ai ţinut cont de toate aceste semnale. ci ai continuat să te îndrepţi spre eşec. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale şi regreţi amarnic că nu ai ţinut cont de cei care te-au tras de mânecă şi nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, dacă nu ai fi insistat atât de mult să continui. E o lecţie bună să îţi educi ambiţia şi agresivitatea.

TAUR

Nu te poţi baza pe prietenul de lângă tine, care acum spune una ca în clipa următoare deja să-şi fi schimbat atitudinea. Nu ştii dacă să ai încredere în modul său jucăuş şi superficial de a trata o situaţie care pe tine te afectează mult, dar el vrea de fapt să-ţi arate că nu merită să pui la suflet ceea ce se întâmplă în jur. Până se va clarifica situaţia, vor mai apărea încă multe aspecte, deci nu trata totul ca şi cum ar fi capătul căutărilor tale. Mai aşteaptă, mai bucură-te de momentele lejere care ţi se oferă, fără a te crampona încă de nivelul la care ai ajuns. Mâine totul poate fi altfel!

GEMENI

Se deschide un capitol nou în planurile tale profesionale şi, ca la orice început de drum, şi cuprins de entuziasm şi de pasiune. Îţi place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi te pune la treabă, de aceea nu vei sta să te gândeşti mult înainte de a-i da startul. Te implici trup şi suflet în noua etapă tocmai începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus. Nu e ceva uşor de atins, nici nu ţi se oferă pe tavă, dar deţii toate calităţile să ajungi la rezultate de top, deci munceşte!

RAC

Acţionează acum, pentru că este o zi norocoasă în care poţi beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru a avea succes deplin. Nu mai amâna, pentru că norocul nu trece de două ori prin calea ta, ca atare o poţi numi o şansă unică de a porni direcţia cea nouă pe care o tot aşteptai în viaţa ta ca pe o minune! Poate aşteptai de undeva startul iar acum, ca din senin, apare exact motivaţia care te trimite direct spre ţinta ta cea mai înaltă. Nici nu-ţi vine a crede ce bine se leagă toate şi cât de mare devine dintr-o dată dorinţa de schimbare! Dacă profiţi de vântul prielnic care te împinge de la spate, ai putea ajunge mult mai repede la ce doreşti să se întâmple.

LEU

Fă un efort să duci azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine să te eliberezi odată de sarcină! Eşti înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că te tot întrebi dacă ai făcut tot ce se putea face şi dacă ai ajuns la nivelul cel mai bun. Ai mereu senzaţia că se putea şi altfel, că se mai poate schimba ceva chiar în ultimul moment, dar nu insista să duci mai departe acest plan, de vreme ce eşti pe ultima sută de metri. Adună-ţi forţele şi pune punct aici, ca de mâine să te poţi gândi la altceva.

FECIOARĂ

Nici nu ştii de unde sare iepurele şi te trezeşti azi într-o situaţie de vis în compania persoanei iubite! E o zi în care se pot auzi clopote de nuntă, poate chiar pentru tine, dacă e una din preocupările tale actuale. Partenerul s-ar putea să facă o aluzie în legătură cu un astfel de eveniment, sau dacă cererea în căsătorie stă în mâinile tale, eşti gata să spui ce ai pe inimă! Răspunsul nu poate fi decât afirmativ, deci ziua aceasta poate fi una de fericire maximă. Dar veştile de acelaşi gen – despre căsătorii, logodne sau naşterea unor copilaşi – pot veni azi din toate direcţiile, deci răspunde le telefon: sigur vei avea motive de sărbătorit şi mesaje de transmis mai departe la toată familia!

BALANȚĂ

Varietatea oamenilor, personalităţile atât de diverse cu care intri azi în contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu-i poţi tu schimba pe ei, orice ai face. Trebuie să le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie să mai şi taci când ceva nu-ţi place, pentru că, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai bună lecţie a iertării, pentru că, dacă pui la suflet orice fleac, orice vorbă, orice atac, îţi faci ţie rău, în timp ce lor... puţin le pasă! Dacă aveai o relaţie complicată cu cineva, azi vezi că nu e nici prima nici ultima situaţie de acest fel pe lume, deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertându-i comportamentul nepotrivit. Ca el mai sunt milioane, te poţi supăra pe toţi?

SCORPION

Nu ai cum să te simţi bine printre oameni care nu văd în jur decât pericole şi motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care să te agăţi ca să ieşi la lumină, veţi transforma împreună ziua într-un cor al plângerii. Cineva ar trebui să se abţină de la lamentări şi lacrimi, dar se pare că nu vei fi tu acela, pentru că ai o suferinţă pe suflet pe care simţi nevoia să o spui şi altora. Parcă destăinuirea îţi face bine, dar nu înseamnă că primeşti de la cei din jur prea multe sfaturi care să te ajute. Tot singur va trebui să te descurci, pentru că prietenii tăi chiar nu au soluţii la problemele tale şi privesc situaţia destul de egoist.

SĂGETĂTOR

Azi eşti – la modul cel mai pozitiv posibil – cel mai devotat slujitor înspre binele altuia. Îţi asumi un rol important în destinul altuia şi îţi sacrifici complet dorinţele proprii, timpul personal, preocupările tale doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar să te cheme şi tu eşti alături de el trup şi suflet, total dedicat nevoilor sale. Eşti o mamă perfectă, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inimă şi cu totală deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o formă de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru că vrei tu asta şi pentru că ştii că celălalt depinde de tine!

CAPRICORN

Apa are pentru tine, azi, o semnificaţie aparte, de acolo îţi extragi tu energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, ca atare acordă mai multă atenţie elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac în apropierea oraşului în care stai, trage o fugă acolo cu maşina şi petrece câteva minute pe malul lui, privind şi respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase. Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă ţi s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziţie, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub duş şi să îţi imaginezi că acea apă te purifică în profunzime şi odată cu ea se duc la vale toate grijile. Încearcă!

VĂRSĂTOR

Adu-ţi aminte cât de bine ai rezolvat, cândva, o problemă şi repetă reţeta de succes de atunci. Dacă o metodă a fost deja verificată şi a dat roade, de ce să nu o foloseşti iar şi iar cu aceleaşi rezultate? Spiritul tău întreprinzător îşi va lăsa amprenta pe orice activitate în care e nevoie de muncă, de efort, de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reuşite depline. Tot ce iese azi din mâinile tale e demn de laudă, deci nu sta pe margine, nu lăsa comoditatea să te copleşească, pentru că e o zi cu energie ridicată ce merită valorificată din belşug. Pe ce pui tu mâna se transformă în aur, deci hai, la treabă!

PEȘTI

Eşti concentrat la ce ai de făcut şi nu spui nimic la voia întâmplării, ci după ce te documentezi extrem de profund asupra oricărei probleme. Eşti un exemplu de seriozitate şi maturitate, încât, cine te are ca sfătuitor sau profesor, are numai de câştigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenţa ta iese în evidenţă prin tot ce spui, prin informaţiile pe care le transmiţi, prin argumentele pe care le susţii. Se vede că ai învăţat mult în viaţă, că ai acumulat un bagaj de cunoştinţe foarte vast, iar azi ai ocazia să te foloseşti de el într-un moment cheie.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1682
Populația:
2589 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2589 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1682.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.