20 august 2018, 09:00 Caleidoscop views 2814
Horoscopul pentru 20 august 2018
20 august 2018, 09:00 Caleidoscop views 2814

Horoscopul pentru 20 august 2018

BERBEC

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi cea ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

TAUR

Priveşti cu mult optimism către etapele viitoare ale unui plan care evoluează foarte bine. Ai suficiente motive să aştepţi cu interes ce va urma şi de aceea ai dori chiar să mai grăbeşti un pic lucrurile, dacă s-ar putea. Profiţi de fiecare stimulent bun care vine de la ceilalţi, deşi eşti permanent conştient că nu ajungi uşor acolo unde visezi acum cu ardoare, dar te înarmezi cu ambiţie, cu răbdare, atât cât ai, şi faci paşi repezi spre ţinta care se întrevede undeva la orizont. Eşti convins că e tangibilă, dar nu cât ai bate din palme.

GEMENI

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

RAC

Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate. Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

LEU

Nu poţi scăpa de gafe, dar poţi trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face. Nu transforma o banală greşeală într-un dezastru, pentru că nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu într-un moment de neatenţie nu e deloc aşa de gravă cum ai tendinţa s-o tratezi. Cu o glumă, cu auto-ironie sau cu o figură de copil naiv poţi trece cu brio peste efectele acestui moment de neatenţie. Lumea va râde şi va înţelege că nu ai avut nicio intenţie negativă atunci când ai făcut prostioara şi vei fi repede iertat, totul e să nu amplifici tu situaţia mai mult decât trebuie.

FECIOARĂ

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăţi sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urât în spatele aparenţelor înşelătoare.

BALANȚĂ

Apare soarele pe strada ta pentru că treci prin evenimente care te fac să cânţi de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii tale sau o decizie pe care ai luat-o cândva şi care îşi arată, finalmente, roadele pozitive. Simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea vei sta mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate ţi se întâmplă. Optimismul care te copleşeşte acum poate da startul unor etape din ce în ce mai bune în preocupările tale actuale, deci capul sus şi zâmbeşte! Va fi şi mai bine!

SCORPION

Nu ţine cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru. Contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat, ca atare porneşte în direcţia aleasă fără să te laşi oprit din mers de nimeni. Întotdeauna se vor găsi critici şi cârcotaşi care vor comenta faptele sau deciziile tale, dar de data aceasta e în joc forţa ta şi poţi trece peste orice animozităţi cu brio. Nu ştii ce resurse imense de energie şi ambiţie deţii decât atunci când depăşeşti cu succes astfel de afronturi. După un astfel de succes, nimeni nu va mai spune despre tine că eşti sensibil, ci foarte puternic!

SĂGETĂTOR

Profesia cere enorm de la tine, chiar şi eforturi suplimentare, dar eşti mult prea ambiţios ca s-o laşi mai moale, chiar şi când eşti extrem de obosit, tragi tare, dorind să atingi un nivel superior în proiectele la care munceşti cu atâta seriozitate. Şefii sunt cu ochii pe tine şi, tocmai pentru că e reputaţia ta în joc, nu te opreşti din elan! Poate mai e cale lungă până la rezultatele finale şi ar trebui să-ţi drămuieşti mai bine energia, deci nu exagera cu eforturile depuse. Dacă vor vedea că poţi da atât, şefii sau clienţii vor cere din ce în ce mai mult de la tine, iar tu eşti acelaşi!

CAPRICORN

Ai ocazia să descoperi sursa problemelor din viaţa ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, şi fă curăţenie în viaţa ta. Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepţi nimic din ceea ce înainte te-a păcălit şi ai acceptat să facă parte din viaţa ta, gata să dai afară minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

VĂRSĂTOR

Ceva îţi spune că, în spatele unor aparenţe, s-ar mai afla şi altceva, de aceea ar fi bine să amâni marile decizii pe altădată, ca să te informezi mai bine. S-ar putea să apară de undeva o informaţie contradictorie care să dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori să ceri detalii din mai multe surse, ca să te convingi că toate converg în aceeaşi direcţie şi nu se bat cap în cap, ori să ai şi un plan de rezervă oricând la îndemână. Dacă ai luat acum o decizie, s-ar putea să descoperi, mai târziu, că exista şi alta, poate şi mai bună, deci ce-ar fi să nu pui punct final încă?

PEȘTI

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profita de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde şi îl rezolvi mai bine decât credeai că poţi. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conştient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe nişte probe imposibile, ci ca pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1503
Populația:
2885 locuitori

Roşu este un sat şi comună din raionul Cahul. Roşu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2885 de oameni. Satul Roșu a fost menționat documentar în anul 1503.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.