05 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3863
Horoscopul pentru 5 septembrie 2018
05 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3863

Horoscopul pentru 5 septembrie 2018

BERBEC

Ai tendinţa de a fi cam sever cu cei faţă de care ai unele suspiciuni că ar apela la minciună în faţa ta. Sigur că ai tu un simţ ascuţit care discerne imediat falsitatea şi ipocrizia, dar a deveni dur şi a pedepsi pe cei care umblă cu cioara vopsită nu e cea mai bună atitudine. Tu oricum eşti un exemplu de sinceritate şi corectitudine, dar nu toată lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poţi abţine să nu-i pedepseşti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falşi, declaraţiile pompoase şi neadevărate, complimentele pe care ştii că nu le meriţi, criticile nejustificate, nedreptăţile şi lipsa de loialitate, dar nici nu tăia orice comunicare cu cei care uzează de ele.

TAUR

Declară-ţi tare și concis intenţiile, pentru că primul pas spre împlinirea unui vis e să ştii foarte bine ce anume îţi doreşti. Acum e momentul ideal să priveşti spre viitor şi să spui cu fermitate şi încredere: vreau cutare! Nu te gândi neapărat şi la strategia care să te ducă acolo, ci doar aruncă săgeata înainte şi ai să vezi că vor veni spre tine, pe parcurs, şi resursele de a îndeplini acel vis. Întreţine aceste intenţii cu noi şi noi informaţii, gânduri, emoţii şi stări, pentru că din ele se alimentează viitoarea reuşită! Ţi-ai clarificat obiectivul? Perfect, acum aşteaptă să vină spre tine abundenţa de soluţii.

GEMENI

Te atrage fantastic un domeniu nou care presimţi că îţi va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vieţii tale sau al carierei tale viitoare. Eşti ca la începutul unui curs nou de specializare, spre o lume care îţi place, care îţi stimulează ambiţia, creativitatea şi dorinţa de afirmare. Apucă-te serios de treabă, conştient că urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atât timp cât interesul tău rămâne la maxim, roadele acestui studiu se vor arăta foarte repede! Ai norocul să cunoşti şi oameni care merită toată admiraţia şi respectul tău, care te motivează să acumulezi repede informaţia nouă. Ei sunt un exemplu demn de urmat către succes!

RAC

Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii. Apar veşti bune în carieră, care deschid perspective promiţătoare asupra unor proiecte de la care ai mari speranţe. Parcă se mai înseninează un pic atmosfera şi reîncepi să priveşti cu optimism spre ceea ce te aşteaptă în perioada următoare. Pot apărea laude şi reuşite deosebite, succese în competiţii, şanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalţi, ca atare, dacă ţi se părea că soarele nu mai răsare pe strada ta, iată că acum ai motive să zâmbeşti din nou şi să te bucuri de auspicii excelente.

LEU

Ai un real talent de consilier, de sfătuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astăzi prin preajmă se poate nimic fericit pentru tot ce primeşte de la tine. Dai dovadă de multă toleranţă, empatie, ştii să asculţi şi să dai sfaturi, deci, dacă tu simţi ceva special în legătură cu problemele celor din faţa ta, spune-le părerea ta cu sinceritate şi curaj. Cu cât adevărul e mai dur, cu atât reacţia lor poate fi mai agresivă, dar tu măcar ai conştiinţa împăcată că ai spus sincer ce ai avut de spus, fără să te ascunzi după vorbe false. Într-o zi, îţi vor mulţumi pentru sinceritate, pentru că vezi lucrurile altfel decât ei. Unii chiar se vor întreba: de unde ştii tu atâtea?

FECIOARĂ

Nu mai aştepta, dacă simţi că e momentul potrivit să acţionezi într-o direcţie spre care mintea şi inima te îndeamnă. Eşti pregătit, deţii toate resursele pentru a reuşi, ba chiar mai mult decât ai putea crede tu că poţi, dar mai e nevoie doar de acea scânteie care pune motorul în funcţiune, nici tu nu bănuieşti de ce eşti capabil până nu porneşti, deci acum momentul pentru un start în forţă către un ţel suprem. Nu te mulţumi cu reuşite mici, pe acelea le poţi atinge oricând, acum ridică-te şi ţinteşte mult mai sus şi mult mai departe!

BALANȚĂ

Contactul cu autorităţile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi chiar a repurta o victorie de răsunet în faţa celor care, prin funcţie sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e aşa şi le vei demonstra că, de pe poziţia ta, poţi avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forţă, aroganţă sau superioritate.

SCORPION

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu ştii cum să mai depăşeşti cine ştie ce moment critic. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare trece şi prin momentele de vârf, şi prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îţi revin la un moment dat. Nimic nu durează veşnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viaţa ta sau a altora prin comparaţie.

SĂGETĂTOR

Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început. Se prefigurează o recoltă bogată, metaforic vorbind, semn că ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a face aceşti paşi mari înainte. Adevărul e că ai fost foarte bine susţinut şi stimulat de o persoană care a pus umărul efectiv la reuşita ta, deci, dacă a venit vremea recoltei, n-ar fi rău să fie şi vremea recunoştinţei. Mulţumeşte-i, deci, recompensează-l cumva, pentru că fără ajutorul său concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

CAPRICORN

Eşti cam influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

VĂRSĂTOR

Ai făcut cândva un mare sacrificiu de dragul unei persoane şi îi aduci aminte, subtil, de ce ai făcut pentru ea. A venit vremea să îţi întoarcă serviciile şi să facă şi el ceva similar pentru tine, dar te dezamăgeşte profund. Chiar dacă eşti genul de persoană care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iată că unii uită să îţi mulţumească sau să îţi aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar îţi pot răspunde agresiv, cum nu ai merita… E o lecţie bună să nu te mai dedici altora, să nu preiei pe umerii tăi sarcini care nu te privesc, pentru că unii doar vor profita de bunătatea ta şi atât.

PEȘTI

Nu te poţi baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: că va fi lângă tine când ai nevoie, că îţi va face un anumit serviciu atunci când îl vei solicita, că are el cunoştinţe suspuse pentru a interveni pe lângă ele în favoarea ta. Aiurea…. nu se ţine de cuvânt şi regreţi amarnic că ai avut încredere în el. Dacă te-ai fi bazat numai pe forţele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat că drumul până la succes va fi mai uşor dacă cineva cu atâtea influenţe şi resurse este alături de tine, dar nu a fost decât gura de el!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2783 locuitori

Moleşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Moleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2783 de oameni. Satul Moleşti a fost menționat documentar în anul 1479.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.