04 ianuarie 2019, 09:00 Caleidoscop views 4054
Horoscopul pentru 4 ianuarie 2019
04 ianuarie 2019, 09:00 Caleidoscop views 4054

Horoscopul pentru 4 ianuarie 2019

BERBEC

Permite-ţi o zi în care să te dedici unei călătorii în adâncul fiinţei tale. Citeşte o carte, pleacă la drum spre o destinaţie unde te aşteaptă ceva drag inimii tale, permite-ţi câteva clipe de relaxare, şi, astfel, psihicul tău se eliberează de emoţii nedorite. La finalul acestei incursiuni prin mintea şi prin inima ta, descoperi lucruri pe care le credeai uitate sau ascunse mult prea adânc pentru a le mai scoate la iveală. Continuă să sondezi în ungherele secrete ale spiritului tău, pentru că ai putea primi de acolo răspunsuri incredibile. Ceea ce tu credeai că e întunecat şi fragil, poate fi de fapt o flacără de idei şi sentimente care te va îndemna să faci o schimbare majoră de sens.

TAUR

Cineva mai sever şi mai sobru din fire e în preajma ta şi te trage de mânecă la modul cel mai serios. Nu te poţi manifesta în voie, aşa cum îi place ţie cât timp eşti redus la tăcere de această persoană pe care o respecţi şi nu i te poţi împotrivi. Te cuminţeşti un pic, stai în banca ta şi faci precum ţi se cere, pentru că acea persoană are şi unele mijloace de atenţionare în cazul în care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru că şi tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

GEMENI

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect căruia îi acorzi importanţă mărită. Eşti mândru de tine, şi meriţi un premiu!  Indiferent în ce ar consta acest dar pe care ţi-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfacţia majoră care te învăluie. Probabil ai fost apreciat de şefi şi evident că te simţi bine în această postură. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau în confruntare profesională, depăşindu-ţi rivalii puternici, şi orgoliul tău ajunge la cote maxime. Meriţi aceste laude, deci lasă modestia la o parte şi vorbeşte tuturor cu emfază şi încredere despre valoarea ta. Dacă tu n-o faci, atunci cine?

RAC

Nimic nu e mai frumos decât să petreci cât mai mult timp ocupându-te de acele lucruri care îţi încarcă inima de bucurie. Nu te mai gândi la nimic din ceea ce ţi-ar putea coborî energia la un nivel nedorit, deci ridică ochii în sus, deschide inima şi lasă-te invadat de iubire şi de frumuseţea vieţii. Ai atâtea aspecte minunate în jurul tău care merită promovate mai mult, puse în valoare, folosite cu entuziasm şi plăcere, deci concentrează-te numai asupra lucrurilor care îţi inspiră iubire, sub orice formă s-ar manifesta ea: iubire de sine, de semeni, de omul drag, de familie, de copii, de animale, de lectură, de artă, de natură… Vezi câte surse de bucurie ai?

LEU

O idee fulgerătoare poate cădea azi în calea ta şi te lasă fără replică. Din orice direcţie se poate ivi azi o surpriză care nu-ţi dă timp de gândire sau de reacţie, ci îţi cere un răspuns prompt, rapid, inspirat. Ai noroc: din inima ta vine azi cel mai bun sfat pentru ca tu să iei decizia adecvată în situaţia de faţă. Da, poate nu ai timp să cântăreşti situaţia pe toate feţe, dar dacă laşi intuiţia să te ghideze în decizia ta, vei vedea că ai făcut cea mai inspirată alegere. Fii deci pe fază pentru a face faţă unor acţiuni bruşte, dar fii sigur că reacţia ta va fi una potrivită, încât să nu faci nicio greşeală.

FECIOARĂ

Ai multe lucruri de făcut, agenda e arhi-plină, dar când începi să le iei la bani mărunţi, îţi dai seama că sunt nişte mărunţişuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poţi concentra serios pe parcursul zilei de muncă pentru a le şterge pe toate de pe listă. După ce vei scăpa de ele, te vei putea gândi şi la alte proiecte mai importante, dar deocamdată ar fi bine să te despovărezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine în spate ca restanţe de care tot va trebui odată să te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.

BALANȚĂ

Nu poţi să le faci pe toate perfect, eşti om, deci a greşi e ceva absolut firesc. Cum poţi învăţa ce e mai bun de la viaţă dacă nu ai călca şi strâmb, dacă nu ai şi strica din când în când câte ceva, dacă nu ai şi râde cu seninătate de propriile gafe? Aşa se poate întâmpla şi azi: descoperi singur ce prostioară amuzantă ai făcut, dar, în loc să faci din asta o tragedie, poţi transforma gafa într-un motiv de distracţie. Râzi singur de ce ai făcut, îţi recunoşti cu inocenţă greşeala şi treci peste acest hop cu capul sus şi cu o nouă lecţie învăţată. Posibil să primeşti destule cicăleli de la cei din jur, dar acceptă-le cu atitudinea unui elev care învaţă astfel ce e mai bun pentru el!

SCORPION

Deşi pe moment ai tendinţa de a spune că nu vei avea câştig de cauză într-un proces împotriva minciunii, ai răbdare totuşi! E un demers de lungă durată care-ţi pune intens încrederea la încercare, dar într-un final adevărul tot va ieşi la iveală. Ţi se va face dreptate, lucrurile se vor aşeza pe făgaşul corect, dar trebuie să aştepţi o vreme, pentru că nu ajungi uşor la verdictul pe care îl speri. Ai depus dovezi în favoarea ta, ai făcut toate demersurile corecte posibile, dar acum trebuie să stai pe margine şi să aştepţi să se aşeze apele. Uleiul întotdeauna iese la suprafaţa apei, la fel ca adevărul, dar apa şi uleiul sunt încă amestecate. Mai aşteaptă un pic să se decanteze…

SĂGETĂTOR

Ai senzaţia că ţi se pun în cale numai piedici de natură legală şi, cu atâtea interdicţii, e greu de crezut că vei ajunge undeva. Mereu ţi se spune că nu ai voie, că nu e corect, că nu e legal ceea ce vrei să faci, de aceea trebuie să găseşti o portiţă de ieşire din strânsoarea acestor restricţii enervante. Tot vei găsi tu o soluţie de a ajunge acolo unde ţi-ai propus evitând legile severe impuse de cei puternici, dar nu uita un lucru: a evita legea nu înseamnă a o încălca, ci a ajunge totuşi la scopurile tale cu mijloace corecte.

CAPRICORN

Visezi frumos, vezi viitorul în lumini optimiste şi abia aştepţi ca planurile pe care le clădeşti acum doar la nivel teoretic să devină realitate. Ai convingerea că totul va ieşi exact ca în visele tale şi e doar o chestiune de timp până când vei ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promiţător. Vei găsi mijloacele care te vor duce direct la ţintă, oamenii care vor participa la materializarea visului tău şi nu-ţi vei pierde nicio clipă încrederea că totul va ieşi perfect.

VĂRSĂTOR

Luptă să te eliberezi din starea nefastă în care te simţi captiv de la o vreme. Tu nu eşti aşa, nu accepta nici limitele lumii în care trăieşti, nici supunerea oarbă în faţa altora care te-ar putea intimida cu ceva. Tu eşti, de obicei, un spirit mult mai liber care îşi urmează numai propriile dorinţe, or acum te comporţi de parcă ţi-ar fi mereu frică de ceva sau cineva mai presus de tine. Dacă simţi că a sta cuminte în banca ta e spre binele tău, fă-o, dar nu transforma modestia, singurătatea, retragerea în penumbră într-un motiv de nefericire şi de procese de conştiinţă. Recunoaşte că te-ai închis singur în această carceră a fricii, deci fă ceva să ieşi din ea prin voinţă proprie. Cheia e la tine!

PEȘTI

Te preocupă mult viitorul profesional şi iei de pe acum unele măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziţia ta la serviciu sau la profesiunea ta privită în perspectivă mai îndepărtată. Te înscrii la un curs, te gândeşti să urmezi o nouă facultate sau şeful îţi face o propunere de nerefuzat care poate implica şi preluarea unor responsabilităţi mai mari decât înainte. Eşti mulţumit de ceea ce se prefigurează la orizont, convins că e un pas înainte pentru tine, ca profesionist.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.