09 ianuarie 2019, 17:50 Caleidoscop views 12218
Mașina, în care nu a murit nici un om în accidente, de la începutul apariției sale
09 ianuarie 2019, 17:50 Caleidoscop views 12218

Mașina, în care nu a murit nici un om în accidente, de la începutul apariției sale

Autoexperții din Marea Britanie au numit mașina, în care, în ultimii 15 ani, nu a murit nici o persoană în urma accidentelor rutiere.

S-a contatat că, cea mai sigură mașină, a reușit să facă marca Volvo, iar modelul mașini este Volvo XC90. Această mașină a început să circule pe drumuri în 2002, iar timp de 15 ani, nu a murit niciun om în accidentele cu implicarea acestui automobil.

Incredibil de adevărat?

Și tocmai pentru că mașina este echipată cu un sistem unic de siguranță - frînare automată într-o situație periculoasă. Mașina în sine te salvează în cele mai multe situații de urgență.

Sursa: www.dnilife.ru

Cuvinte cheie:

automobil , accident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
667 locuitori

Otac este un sat şi comună din raionul Rezina. Otac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la o distanță de 28 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 667 de oameni. Satul Otac a fost întemeiat în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.