07 martie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2851
Horoscopul pentru 7 martie 2019
07 martie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2851

Horoscopul pentru 7 martie 2019

BERBEC

Adu-ţi aminte de o sarcină pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum îşi cere de urgenţă dreptul de a o termina. Aruncă o privire înapoi, pentru că acum deţii toate resursele pentru a o încheia cu brio şi a o şterge de pe lista de restanţe. Că e vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor, ca atare ocupă-te un pic şi de lucrurile uitate.

TAUR

Nu prea te poţi baza pe prieteni astăzi. Dacă ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerai prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor tale, ceea ce te pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie faţă de tine. Nu este exclus ca o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relaţie ce părea să evolueze bine, ca atare ai grijă încotro duci discuţiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspăt începute.

GEMENI

Ai mare grijă cum te comporţi cu o persoană care nu se află deloc în apele sale. E cam trist, pesimist, rănit, şi dacă mai vii şi tu odată în plus cu veşti proaste sau critici la adresa sa, îl vei împinge pe buza prăpastiei care-l trimite spre depresie. Poartă-te cu mănuşi, pune-te un pic în pielea sa şi gândeşte-te cum te-ai simţi tu să te bată toţi la cap numai cu probleme când le ai şi tu pe ale tale cât casa! Ziua e riscantă pentru cei pândiţi de angoase şi temeri, pentru că totul poate deveni părea mai apăsător şi mai urât.

RAC

Nu te crampona de o situaţie care nu merge tocmai bine în acest moment, ci priveşte undeva în depărtare, spre etapele următoare. Acum poate că da, eşti blocat, dar dacă transformi un hop într-o obsesie, fii sigur că vei rămâne aici multă vreme. Cu cât priveşti mai detaşat piedica de acum, cu atât vei trece mai repede peste ea, pentru că important acum e să te concentrezi asupra scopului spre care te îndrepţi. E ca şi cum contează destinaţia drumului pe care îl faci acum, nu nivelul în care te afli în această călătorie, deci priveşte peste toate etapele direct la ţinta cea mai înaltă. Nu-i aşa că arată promiţător?

LEU

De ce stai să numeri piedicile, riscurile, inamicii? Nu asta contează acum, ci trebuie să te încarci cu o doză mare de gândire pozitivă sigur că oricare din aceşti factori perturbatori de care eşti conştient va fi dat uşor la o parte. Dacă numai asta vezi în jur, e normal să dai piept numai cu hopuri, dar dacă faci complet abstracţie de eventualele puncte sensibile, vei vedea că lucrurile vor evolua foarte repede spre ceea ce îţi doreşti. Numai dacă te copleşeşte negativismul, senzaţia de neputinţă, frica de a încerca şi influenţele nefaste din afară vei da greş, dar dacă îţi spui în permanenţă e OK, eşti cu un pas mai aproape de succes! Deci ce trebui să spui? Da, pot, totul merge bine!

FECIOARĂ

Dacă un plan nu iese aşa cum ai fi dorit, nu te lăsa copleşit de disperare, de panică, de dezamăgire, ci caută să schimbi imediat macazul spre altceva. Ba chiar e posibil ca un lucru să nu iasă aşa cum ai fi dorit tu pentru că exista o altă variantă mult mai bună pe care nu ai găsit-o încă, dar ea apare după ce toate încercările tale anterioare au dat greş. Ca atare caută imediat direcţia cea nouă către care să-ţi canalizezi energia şi atenţia, pentru că alta e calea cea mai bună pentru tine. Nu te crampona de un obstacol apărut acum, ci încearcă să înţelegi ce semnal de alarmă primeşti cu această ocazie. Nu cumva meritai altceva şi mai bun?

BALANȚĂ

Este o zi ceva mai comodă, în care ieşi cu greu din starea de confort în care ai alunecat. Te răsfeţi în lucruri frumoase şi calme, de parcă ai obosit să tot tragi la o căruţă care nu mai mişcă aşa cum ai fi dorit. Ia-ţi acest mic răgaz, dacă ţi-l poţi permite, pentru că o scurtă detaşare de stresul cotidian face bine, îţi reîncarci bateriile, creşte din nou interesul pentru ceea ce ai început cândva şi îţi oferi o serie de mici recompense drăguţe, suficient de bune cât să te readucă în circuit. Dacă vezi că nu apare nimic nou în peisaj, deocamdată, nu te îngrijora, pentru că mai vin şi perioade de linişte totală, acel platou în care totul pare să fi amorţit, dar nu e decât liniştea dinaintea furtunii. Curând, reîncepe nebunia!

SCORPION

Ai o sumă de bani la dispoziţie, dar nu o poţi canaliza într-o singură direcţie ca să scapi de o plată mai consistentă, ci trebuie s-o drămuieşti în aşa fel încât să acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii a acestei perioade. Dacă e vorba de sosirea unor bani care ţi se cuvin, şi aceştia vin cu ţârâita, nu toţi deodată ca să poţi simţi ceva de pe urma lor. Venind puţin câte puţin, practic se şi duc imediat. Ideal ar fi dacă găseşti o nouă sursă de venit pentru că se poate întâmpla chiar azi o asemenea minune!

SĂGETĂTOR

Încearcă să te adaptezi în orice mediu, fără a o ţine doar pe a ta cu încăpăţânare. Dacă te afli printre copii, coboară-te la nivelul lor. Dacă eşti printre bătrâni, ridică-le moralul. Ai această capacitate de a te plia perfect după anturaj, astfel încât vei trece drept unul de-al lor cu uşurinţă. Ziua va fi perfectă dacă reuşeşti să le faci pe toate cu plăcere, cu veselie, cu un dram de detaşare şi de superficialitate, aducându-ţi aminte de lucrurile frumoase ale vieţii. Mai lasă seriozitatea deoparte!

CAPRICORN

Şi ce dacă azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele în derulare? Meriţi şi tu o pauză, în care să-ţi aduci aminte de plăcerile tale personale, de tot ceea ce îţi umple inima. Că e vorba de o zi liberă, aşa cum are multă lume, sau doar de o seară mai liniştită după ce ai fost totuşi la serviciu, simţi că acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tău pentru că îţi reîncărca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi în amor, pentru că se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubită. Dar trece!

VĂRSĂTOR

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe pot în braţe în faţa oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se aşeze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

PEȘTI

Pune mâna pe unelte şi începe să construieşti ceea ce-ţi doreşti tu cel mai mult, deoarece cheia succesului stă numai la tine! Nimeni altcineva nu-ţi va oferi pe tavă roadele la care visezi cu ochii deschişi, ci chiar tu eşti iniţiatorul, inventatorul, creatorul, executantul acestor mari planuri. Apucă-te serios de treabă, nu renunţa nici în cele mai dificile momente, şi găseşte permanent noi şi noi idei creative care să te ducă mai repede la ţelul propus. Eşti persoana cea mai în măsură să ducă la îndeplinire un asemenea scop, pentru că, în fond, e interesul tău la mijloc şi l-ai ales în funcţie de puterile tale. Vrei, poţi, deci ce mai aştepţi?

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1600
Populația:
743 locuitori

Mălăieşti este un sat din cadrul comunei Gălăşeni, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 743 de oameni. Satul Mălăești a fost menționat documentar în anul 1600.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.