25 martie 2019, 16:35 Caleidoscop views 14334
O moldoveancă i-a emoţionat pe jurații unui concurs din Moscova (Video)
25 martie 2019, 16:35 Caleidoscop views 14334

O moldoveancă i-a emoţionat pe jurații unui concurs din Moscova (Video)

Tînăra de 15 ani din Republica Moldova, Emilia Istrate, i-a cucerit pe membrii juriului prestigiosului concurs "Голос. Дети", care este transmis pa Canalul 1 din Rusia.

Pentru audiții, Emilia a ales să cînte romanța țigănească "Солнышко" din filmul "O tabără urcă la cer" al marelui regizor Emil Loteanu.

Prin felul în care a interpretat această melodie, Emilia Istrate i-a cucerit pe membrii juriului: Svetlana Loboda, Valerii Meladze și Pelaghia.

În mod paradoxal, deși au fost cuceriți de maniera interpretativă a tinereii noastre conaționale, iar Svetlana Loboda chiar a vărsat o lacrimă de emoții, niciunul dintre jurați nu s-a întors.

În culise, Emilia Istrate era sprijinită de Anna Odobescu, învingătoarea concursului național Eurovision-2019, care va reprezenta Republica Moldova la etapa internațională.

Anterior, Emilia Istrate a participat la un concurs asemănător din Ucraina. Ea a interpretat acolo "Hora din Moldova", o piesă grea cu care Nelly Ciobanu a participat la Eurovision. La concursul din Ucraina, Emilia Istrate a evoluat în echipa Tinei Karoli.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

concurs , moldoveanca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
242 locuitori

Cobîlea este stație de cale ferată în cadrul comunei Cotiujenii Mari din raionul Șoldănești. Stația de cale ferată este situată în valea rîului Ciorna, la o distanță de 16 km de oraşul Şoldăneşti şi la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia stației de cale ferată constituia 242 de oameni. Stația de cale ferată Cobîlea a apărut în anul 1892.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.