23 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2676
Horoscopul pentru 23 aprilie 2019
23 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2676

Horoscopul pentru 23 aprilie 2019

BERBEC

Ai mari reţineri înaintea unui proiect pe care l-ai pregătit destul de bine, dar ai şi un pic de teamă chiar înainte de a porni. Ai un presentiment nu tocmai bun că ceva nu e în regulă: ori nu e cel mai bun moment să-i dai drumul, ori nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin, ori vezi în ochii celor din jur un dram de neîncredere ce te influenţează şi pe tine negativ. Dacă intuiţia îţi atrage atenţia să mai analizezi odată mental toţi paşii pe care îi ai de parcurs, ar fi bine să-i dai ascultare, pentru că poţi descoperi din timp o fisură minoră care poate genera mai apoi eşecuri.

TAUR

Totul se învaţă în viaţă, nimeni nu s-a născut învăţat, ca atare nu pune la suflet judecăţile care mai vin de la unii. S-ar putea să nici nu fie judecăţi sau critici, aşa cum ai fi tentat să le cataloghezi, ci lecţii de viaţă care, cândva, îşi vor arăta utilitatea. Acum eşti un pic nemulţumit de tonul cu care îţi sunt predate aceste lecţii, dar ai puţintică răbdare să se sedimenteze materia tocmai predată. În viitor, vei mulţumi pentru informaţiile primite, ca atare priveşte-i cu toleranţă şi bucurie pe cei care, aparent, îţi vorbesc de sus. Le vei da dreptate şi va veni o zi când vei preda mai departe ce ai învăţat.

GEMENI

Ocupă-te mai mult de sufletul tău, pentru că ai nevoie e o zi de linişte în care să-ţi reîncarci bateriile. Orice activitate tihnită, plăcută, care inspiră armonie şi pace, e potrivita pentru tine acum, ca atare adu-ţi aminte de tot ceea ce îţi face ţie plăcere şi nu îţi poţi permite prea des. Relaxare totală, muzică în surdină, lumânări aprinse, o carte bună  s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar dacă în acest decor apare şi iubirea, atunci poate fi o seară romantică ce are efect vindecător asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru că şi tu, şi jumătatea ta vă simţiţi ca noi după câteva ore petrecute în doi.

RAC

Nici nu ştii de unde sare iepurele şi te trezeşti azi într-o situaţie de vis în compania persoanei iubite! E o zi în care se pot auzi clopote de nuntă, poate chiar pentru tine, dacă e una din preocupările tale actuale. Partenerul s-ar putea să facă o aluzie în legătură cu un astfel de eveniment, sau dacă cererea în căsătorie stă în mâinile tale, eşti gata să spui ce ai pe inimă! Răspunsul nu poate fi decât afirmativ, deci ziua aceasta poate fi una de fericire maximă. Dar veştile de acelaşi gen – despre căsătorii, logodne sau naşterea unor copilaşi – pot veni azi din toate direcţiile, deci răspunde le telefon: sigur vei avea motive de sărbătorit şi mesaje de transmis mai departe la toată familia!

LEU

Apelezi la o persoană al cărei rol este acela de a analiza imparţial o situaţie în care tu te simţi defavorizat. Este ca un arbitru din afara unui conflict, un specialist într-un domeniu pe care nu-l stăpâneşti perfect, un părinte gata să-ţi dea poveţe înţelepte, de aceea stai ca pe ghimpi cu urechile pâlnie la ce are de zis, convins că intervenţia lui va face lumină în problema în care eşti implicat. Nu meriţi tu un asemenea verdict care te pune într-o lumină defavorabilă, de vreme ce consideri că ai urmat paşii corecţi până aici, ca atare aştepţi ca şi arbitrul respectiv să spună că adevărul e la tine!

FECIOARĂ

Conflictul în care eşti implicat ajunge azi într-un punct periculos în care rişti să rupi o relaţie. Că te cerţi la cuţite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o înţelegere sau îţi pierzi un prieten de o viaţă, regretul va fi la fel de mare, pentru că nu ai fi dorit să se ajungă aici. Tensiunea escaladează până acolo încât consideri că singura ieşire din război este capitularea, întorcând spatele oricăror încercări de negociere. Poate e bine să luaţi o pauză amândoi ca să calmaţi spiritele, dar nu te gândi chiar la o despărţire definitivă!

BALANȚĂ

Veştile care sosesc azi te pun serios pe gânduri şi transformă noaptea în zi. Insomnia pare să fie principalul duşman al acestei zile, pentru că nu te poţi relaxa şi îţi pui o mulţime de întrebări pe marginea veştii tocmai aflate. Cel mai mult te supără faptul că nu poţi face nimic pentru a ieşi din această stare şi nu faci altceva decât să te frămânţi întruna, copleşit de neputinţă. Mai aşteaptă o zi, vor mai apărea detalii în plus care vor mai reduce incertitudinea de acum, dar până atunci ţi se pare că e o veşnicie.

SCORPION

Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

SĂGETĂTOR

Nu te aventurezi în afaceri fără să chibzuieşti atent înainte, pentru că nu ai vrea să dai iama prin bani la primul impuls şi să regreţi mai apoi că ai fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastră. Poate ai nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă, de aceea o discuţie cu un părinte sau cu un prieten care e expert în chestiuni financiare te-ar putea lămuri ce e mai bine pentru banii tăi. Gândeşte-te la investiţii solide, nu la capricii de moment.

CAPRICORN

Priveşte-te cu un dram de detaşare, pentru că eşti într-un punct de turnură a vieţii tale. Eşti la mijloc între trecut şi viitor, între cel care ai fost până ieri şi cel care vei deveni de acum înainte, deci e vremea bilanţului. Gata, ce a fost a fost, de acum trebuie să te concentrezi asupra zilei de mâine, luând din trecut doar ceea ce te-a adus până la acest nivel, resursele pe care te poţi baza şi de acum, doar investiţia de energie de dinainte. Ai uneori tendinţa de a privi înapoi doar pentru a descoperi ce nu ai realizat, fără să scoţi în evidenţă cât de multe ai reuşit înainte, dar nu e momentul bilanţului lipsurilor sau golurilor. Spre viitor duci ceea ce ai, nu ceea ce nu ai reuşit să obţii!

VĂRSĂTOR

Inima ta bate mai tare pentru că azi ţi se oferă pe tavă sentimente sincere, şanse de a te îndrăgosti din nou, cuvinte dulci şi declaraţii de dragoste… Cum să nu te simţi în al nouălea cer cu astfel de momente în meniu? Profiţi din plin de clipele de intimitate petrecute alături de persoana care te atrage şi dacă amândoi sunteţi pregătiţi pentru o idilă, din întâlnirea voastră se poate naşte o poveste de dragoste de toată frumuseţea. Emoţiile sunt la cote maxime pentru că treci prin momente care te impresionează profund, până la lacrimi!

PEȘTI

Aştepţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa ta sentimentală, faţă de care ai o emoţie cu totul aparte. Ai trac, ca înaintea primei întâlniri sau ca în ziua nunţii, pentru că ai senzaţia că ceea ce se petrece acum în inima ta are o conotaţie  profundă, de destin, ceva ce nu trăieşti în fiecare zi. Te pregăteşti sufleteşte pentru acel eveniment şi eşti de-a dreptul fericit, pentru că vezi şi din partea celuilalt aceeaşi trăire intensă, semn că sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.