27 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2045
Horoscopul pentru 27 aprilie 2019
27 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2045

Horoscopul pentru 27 aprilie 2019

BERBEC

E o bucurie pentru tine că ai ocazia de a învăţa mereu ceva nou. Discuţia pe care o ai astăzi cu o persoană mai tânără decât tine îţi deschide noi direcţii de abordare a unei probleme. E o altă viziune, pentru că, mai tânăr fiind, vede lucrurile mai modern, având alte informaţii la bază. Ascultă-l cu atenţie, preia din mers ce îţi transmite, dar nu te opri aici: după discuţia cu el, mergi acasă, umblă pe internet, caută tot ce e mai nou din domeniul respectiv, pentru că vei încheia ziua tobă de carte. Dezvoltarea ta personală nu trebuie să se termine niciodată, deci nu te mulţumi cu cât ştii sau cu cât ai devenit. Poţi mai mult, deci studiază!

TAUR

Familia îţi este alături şi te înconjoară cu sentimente sincere şi înălţătoare. Ea devine sursa ta de energie pozitivă, motivul fericirii tale de astăzi, pentru că ştii că nu eşti singur şi eşti susţinut necondiţionat de oameni care cred în tine. Pe oriunde ai merge azi, eşti primit cu braţele deschise, cu bucurie sinceră, cu un zâmbet larg pe chip, semn că dai numai peste oameni care te îndrăgesc şi te apreciază! Schimbul de vorbe frumoase, de încurajări şi laude stă la baza unor relaţii excelente cu cei pe care ai curaj să-i numeşti cei mai buni prieteni. Nu ai parte de asemenea schimb de energii pozitive în fiecare zi: profită de atmosfera aceasta minunata!

GEMENI

Nu din trecut, din amintiri sau din experienţele deja acumulate îţi extragi tu energia acum, ci din viitor! Acolo se află un scop spre care îţi canalizezi atenţia şi vâsleşti cu înverşunare numai cu gândul la atingerea acelui vârf. Nu mai ai răbdare, eşti atât de entuziasmat de ceea ce crezi că te aşteaptă la capăt, încât faci eforturi susţinute să treci peste etapele intermediare ca să ajungi direct la ţelul propus. Nu te grăbi totuşi, pentru că fiecare clipă de acum va avea un rol în reuşita ta finală, deci nu încerca să ştergi de pe listă etapele intermediare pe care le consideri neimportante. Au şi ele un rol!

RAC

Ai ceva pe suflet, dar nu e bine să păstrezi totul închis în tine. Caută persoana cea mai potrivită pentru a-i face o mărturisire sinceră, pentru că te vei simţi mult mai bine după aceea. Există cineva alături de tine care merită încrederea ta, merită să-i spui ce te doare, ce te macină, ce-ţi provoacă teamă, deoarece sfaturile pe care ţi le va oferi vor fi de mare valoare. De fapt, el îţi va împărtăşi din experienţa sa de viaţă, pentru că a trecut şi el prin momente similare celor prin care treci tu acum şi ştie exact ce trebuie făcut ca să depăşeşti impasul. Deschide-ţi inima în faţa lui, spune-i ce simţi, apoi urmează-i îndrumările.

LEU

Prietenia se menţine prin gesturi reciproce şi sincere de devotament şi afecţiune. Apreciezi foarte mult emoţia cu care te învăluie un prieten apropiat, şi eşti încântat că ai norocul să ai pe cineva atât de bun alături de tine. Ţi-a demonstrat în repetate rânduri cât de fidel îţi este, cât de mult ţine la tine şi câte e capabil să facă atunci când ai nevoie de ajutorul său. Sigur că şi tu eşti în stare de aceleaşi gesturi de altruism oricând are nevoie, iar azi a venit un astfel de moment sensibil când îi poţi oferi ceva la fel de frumos şi de valoros în schimbul prieteniei sale sincere şi puternice.

FECIOARĂ

Permite-ţi un moment de linişte totală, eventual în izolare şi linişte, pentru a te gândi la ce vrei tu cel mai mult în acest moment. E nevoie, uneori, de un dialog direct cu Dumnezeu pentru a-ţi aduce, mai întâi, tu aminte care sunt dorinţele tale în acest moment. Poate ai uitat să ceri, poate ai uitat să ridici ochii de la cărarea pe care mergi, mai sus, către orizont şi apoi către ceruri, pentru că te-ai lăsat doborât de griji care nu te reprezintă. Lucrurile sunt mult mai uşoare decât ai fi tentat să le vezi, dar adu-ţi aminte că ai dreptul să ceri, să speri, să aştepţi de undeva soluţii. Nu înseamnă că ţi se oferă pe gratis sau pe tavă, ca într-un miracol, ci doar e vremea să spui: vreau!

BALANȚĂ

Ascultă cu luare aminte ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin acum cele mai folositoare indicii cu privire la ce ai de făcut de acum înainte. Emoţiile sunt mesajele prin care intuiţia sau sufletul te îndrumă spre ceea ce e mai potrivit pentru tine. Dacă ceea ce simţi e negativ, apăsător, trist, înseamnă că trebuie să te opreşti din ceea ce doreai să faci, că sensul nu ţi se potriveşte. Dacă însă simţi entuziasm, atracţie, fericire, apucă-te imediat de treabă şi pune-ţi în practică gândurile, pentru că ele anunţă o direcţie favorabilă. Vezi ce simţi şi acţionează conform polarităţii emoţiei resimţite.

SCORPION

Nimic nu se vindecă peste noapte, orice rană (fizică sau emoţională) are nevoie de timp ca să se refacă. Aşa eşti şi tu acum, în faza de recuperare după un moment critic ce a lăsat urme, dar din care ai mai învăţat ceva important despre viaţă. Nu privi cu frică şi cu resentimente înapoi la sursa suferinţei tale, ci cu recunoştinţă că s-a întâmplat aşa, pentru că acum ai şansa de a reconstrui totul. Se ridică alt om din cenuşa celui care a ars, şi poţi s-o iei încet-încet de la capăt. Vei primi toate resursele necesare ca să-ţi revii şi apoi să treci la etapa următoare, dar primul lucru necesar e să-ţi faci timpul prieten, nu duşman. Respectă-l, trece în ritmul care-ţi prieşte ţie!

SĂGETĂTOR

Ai nevoie de un om apropiat care să-ţi ţină companie. Te simţi cam singur, cam debusolat şi prezenţa unui om care te cunoaşte bine şi în care ai încredere e esenţială pentru a depăşi acest moment de slăbiciune. În clipele acestea dificile descoperi cine ţine la tine cu adevărat, pentru că la chemarea ta va veni numai cel care merită statutul de prieten intim. Nu oricine merită confidenţele tale, deci nu-ţi deschide inima chiar în faţa oricui, nici măcar în faţa celor pe care îi numeai prieteni vechi. Posibil ca nu printre aceştia să fie persoana cea mai potrivită, ci altcineva faţă de care, până acum, nu ai arătat prea mult interes. Descoperi deci cine merită încrederea ta!

CAPRICORN

Visezi de multă vreme la o veste bună sosită de sus, la un telefon de la o persoană anume, să întâlneşti un om pe care îl priveşti ca pe marele salvator al acestei perioade şi ai noroc: sunt mari şanse ca visul tău să devină realitate şi omul de la care aveai atâtea speranţe să stea în faţa ta, gata să te asculte, să te ajute, să te îndrume. Uneori ajunge doar să-ţi doreşti, să chemi cu gândul să apară acel cineva în calea ta, deci ce aştepţi? Invită pe cel de la care aştepţi acel miracol, fie el om, fie el entitate astrală, pentru că aşteaptă invitaţia ta, atât!

VĂRSĂTOR

Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşeşti să aduni în jurul tău şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu eşti capul acestei acţiuni, ceilalţi doar îşi vor aduce contribuţia cu ceea ce pot şi ştiu să facă mai bine, dar îi motivează susţinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv. Staţi de vorbă şi discutaţi cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parcă toţi aşteaptă de la tine o cale. Oferă-le-o pentru că eşti persoana cea mai potrivită în rolul de lider!

PEȘTI

Adu-ţi aminte de copilaşul din tine care, cândva, mai spunea şi câte o minciunică pentru a ieşi basma curată dintr-o încurcătură. Aşa faci şi azi, pentru că poţi să mai apelezi şi la un mic neadevăr, din când în când, dar nu uita: mic să fie! Nu te lăsa păcălit de neatenţia unora pentru a turna cine ştie ce gogoşi care ar putea fi crezute, dar dacă le spui într-o formă amuzantă, inocentă, nu vor lăsa urme. Şi tu dai dovadă de o vagă naivitate azi, încât unii, mai şmecheri din fire, te-ar putea aburi uşor, dar dacă iei totul în glumă, efectele vor fi minime. Dacă pici la mijloc în minciuna altora, fă tot posibilul să-ţi demonstrezi nevinovăţia!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1590
Populația:
798 locuitori

Pistruieni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pistruieni, Pistruienii Noi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Telenești și la 94 km de Chișinăi. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Pistruieni a fost menționat documentar în anul 1590.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.