07 mai 2019, 09:18 Caleidoscop views 1650
Horoscopul pentru 7 mai 2019
07 mai 2019, 09:18 Caleidoscop views 1650

Horoscopul pentru 7 mai 2019

BERBEC

Dacă stai şi asculţi doar poveşti lacrimogene, vei începe să scoţi şi tu la iveală doar frustrări, supărări, nemulţumiri reprimate demult. Lasă-le închise acolo, în suflet, pentru că nu e momentul să le scoţi la lumină. Cu cât le ignori mai mult, cu atât le ascunzi şi mai adânc în cutia cu amintiri, fără să te mai gândeşti la ele. Nu-i lăsa pe ceilalţi să vorbească despre necazuri şi lipsuri, ci distrage-le cumva atenţia de la motivele de tristeţe, altfel formaţi un cor al plângerii care vă strică tuturor ziua. Nu te mai gândi la lucruri rele, mai ales că te afli într-un anturaj în care numai despre probleme se discută.

TAUR

Nu pretinde evenimente ieşite din comun sau daruri excepţionale pentru a te convinge că eşti iubit, pentru că nici tu nu ai ceva extraordinar de oferit celui drag de lângă tine. Poţi să-i arăţi celui drag cât de mult înseamnă pentru tine şi prin cel mai mic detaliu cotidian: să mergeţi împreună la piaţă, să faceţi curăţenie prin casă, să staţi degeaba ore în şir în faţa televizorului, dar tot împreună. Respiraţi alături, tăceţi laolaltă şi vă ocupaţi, în doi, de cele mai banale sarcini de acasă, şi asta e tot ce contează acum pentru voi!

GEMENI

Inima ta bate mai tare, animată de un vis nou, de o direcţie nouă, ce te atrage ca un magnet şi nu-i poţi rezista. Fie că e şansa unei iubiri la orizont, fie doar o activitate care îţi place grozav, depui multă pasiune în acest scop extraordinar care îşi dă alt chef de viaţă. Dacă aşteptai de undeva o minune, gândeşte-te la ceva ce faci cu plăcere. Îţi vei reîncărca astfel bateriile de energie pozitivă şi de o lumină intensă ce se vor revărsa peste toate planurile vieţii tale. Un lucru dacă merge excelent, el le-ar molipsi în mod fericit pe toate! Sursa tuturor lucrurilor bune e iubirea şi de acolo vin azi şi cele mai minunate senzaţii.

RAC

Forţa de lucru eşti doar tu, efortul e doar al tău, dar totuşi informaţiile pe care te bazezi pot veni acum de la alţii într-o formă foarte bună! În timp ce lucrezi, stai cu urechile pâlnie la ceea ce se aude în jur: că e o conversaţie prinsă din zbor, o ştire de la radio sau o îndrumare direcţionată chiar spre tine, se va dovedi a fi informaţia esenţială pentru a-ţi duce sarcina la capăt cu brio. Te apuci serios de o activitate care necesită un efort susţinut, dar nu ajunge doar să te concentrezi la ce ai de făcut, ci să fii atent şi la instrucţiuni, la sfaturi, la îndrumările benefice care vin de pe margine.

LEU

Pe toate căile senzoriale şi extrasenzoriale îţi parvin azi informaţii sau răspunsuri folositoare, de parcă ai fi în conexiune directă cu divinitatea sau cu universul. Că e un cântec auzit la radio, o pală de vânt, un parfum prins din zbor, o lumină oglindită într-un geam, toate aceste semnale ale cerurilor vin exact către tine, nu sunt simple coincidenţe! Toate îţi confirmă că eşti ocrotit, că eşti pe drumul cel bun, că primeşti toate resursele potrivite. Mai trebuie doar ca şi tu să participi activ la acest superb spectacol.

FECIOARĂ

Un proiect ce evolua prea repede pentru puterea ta de acceptare pare să se liniştească din senin. Eşti luat prin surprindere de această lentoare neprevăzută, pentru că abia te obişnuisei şi tu cu viteza ameţitoare în care înaintau toate. E dificil acum să treci de la viteza luminii la viteza melcului, dar lasă un pic lucrurile să se mai aşeze înainte de a stabili care e ritmul optim de înaintare în acest demers. Poate era prea repede înainte, poate e prea lent acum, dar vei vedea că se vor echilibra toate astfel încât să faci paşii potriviţi acestei etape.

BALANȚĂ

Eşti în plin proces de schimbare şi ajustezi mereu câte ceva în beneficiul evoluţiei tale.Priveşte-te lucid şi raţional, exigent şi imparţial, ca şi cum nu ai fi tu, ci o persoană din afara ta pe care trebuie s-o judeci cu obiectivitate. Chiar dacă îţi găseşti o mulţime de defecte, acceptă-le aşa cum sunt şi încearcă să le îndrepţi, iar calităţile multiple cu care eşti înzestrat trebuie puse mai bine în valoare. Te priveşti ca într-o oglindă clară şi sinceră şi reuşeşti să te vezi aşa cum eşti cu adevărat, deoarece, cunoscându-te pe tine însuţi, reuşeşti să devii din ce în ce mai bun.

SCORPION

Eşti de mare ajutor unor persoane aflate într-o călătorie simbolică spre o destinaţie care, deocamdată, le este neclară. Ar face bine să te asculte, pentru că tu eşti consilierul lor de nădejde, sursa lor de energie, stimulentul perfect pentru a merge mai departe chiar şi când îşi pierd speranţa sau curajul. Ei au numai de învăţat de la tine, deci ar trebui să fie recunoscători pentru că au ghid sau un însoţitor atât de bun ca tine, pentru că tu ai pentru ei numai sfaturi practice eficiente, deja verificate, bine documentate, le-ai încercat pe tine şi au funcţionat, deci le vorbeşti din proprie experienţă.

SĂGETĂTOR

Alege cu grijă ce emoţii merită distruse şi care merită amplificate! Ţii în tine un sentiment şi nu-l laşi să se manifeste. Îl înăbuşi tot mai mult până ce dispare pe tot. Acum depinde din ce zonă e sentimentul pe care îl sufoci în faşă: dacă e un sentiment pozitiv, care ţi-ar putea amplifica motivaţia şi curajul, e păcat să-l reprimi aşa şi să îl reduci complet la tăcere, pentru că ţi-ar fi fost de ajutor. Dar dacă e vorba de temeri, de nesiguranţă, de depresie, de gelozie sau altele cu aceeaşi tonalitate sumbră, bine faci că le ţii sub control şi le zdrobeşti până nu mai au nicio putere.

CAPRICORN

Acasă este mediul în care îţi încarci imediat bateriile după o zi obositoare, locul în care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spaţiul personal în care eşti puternic şi poţi orice ţi-ai pune în cap, ca atare concentrează-ţi toată atenţia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma în spaţiul perfect. Pornind de la aerul pe care îl respiri, de la lumina care umple decorul şi modul în care ţi-ai amenajat spaţiul interior, toate contează pentru a te simţi din ce în ce mai bine, ca atare ocupă-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi să faci... curăţenie!

VĂRSĂTOR

La tine, succesele merg din unul într-altul, adică o reuşită deja atinsă nu te face să te culci pe laurii victoriei şi să jubilezi, ci deja treci la nivelul următor. E ca şi cum termini liceul, treci la facultate, urci la master şi nu te opreşti până... cine ştie unde! Continuă-ţi ascensiunea cu curaj şi încredere, conştient fiind de valoarea ta. Laudă-te chiar, pentru că trebuie să afle şi alţii cât de bun eşti. Ceea ce realizezi e motiv de afirmare, de mândrie, dar e şi punct de plecare într-o aventură nouă şi mai grozavă.

PEȘTI

Companionii tăi sunt pesimişti, negativişti, neputincioşi, fricoşi şi evident că te influenţează şi pe tine. Dacă ţii cont doar de ceea ce îţi spun ei, toate ţi se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e să faci abstracţie de acest anturaj sau să pleci de aici de urgenţă. Cu asemenea tovarăşi, nu vei observa nici un progres, pentru că ei te trag în jos după ei. Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru că ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru că ai în preajmă persoane nepotrivite pentru ceea ce ţi-ai propus să faci. Eliberează-te de povara lor!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
216 locuitori

Floreşti este un sat din cadrul comunei Cobusca Veche, raionul Anenii Noi. Localitatea Florești se află la distanța de 14 km de orașul Anenii-Noi și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Prima atestare documentară a satului Florești datează din anul 1793.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.