25 mai 2019, 09:00 Caleidoscop views 2360
Horoscopul pentru 25 mai 2019
25 mai 2019, 09:00 Caleidoscop views 2360

Horoscopul pentru 25 mai 2019

BERBEC

Viaţa de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce vă adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc. Este atmosfera ideală pentru o reuniune de familie  – la o aniversare, la un botez, la o logodnă – ceva care animă spiritele şi vă face pe toţi mai veseli şi mai optimişti, datorită unor astfel de momente. Vă recăpătaţi cu toţii cheful de viaţă şi plăcerea de a vă distra. Copiii sunt cei care înveselesc cel mai uşor atmosfera ca atare toate activităţile zilei vor gravita în jurul lor: cu ei la joacă, la lecţii, la film…

TAUR

Viaţa de familie poate cunoaşte azi o schimbare minunată, şi trebuie să te adaptezi din mers, ca să nu pierzi acel moment superb!  Copiii sunt în centrul atenţiei, pentru că ei vor să stai mai mult cu ei, să le oferi mai mult, iar atmosfera acesta îţi prieşte de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei veşti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, în timp ce altele discută mult mai serios şi mai clar despre o posibilă căsătorie. Dacă aceste planuri sunt acum preocupările tale principale, sunt mari şanse să primeşti veşti excelente în acest sens sau chiar să faci un pas mare şi bun înainte printr-o decizie deosebită sau o iniţiativă majoră! Iubeşti şi eşti iubit aşa cum îţi doreşti!

GEMENI

Nu are rost să te tot perpeleşti în aşteptarea unor vremuri mai bune, când ele sunt chiar aici, la dispoziţia ta. Totul e să vrei şi tu să le vezi, pentru că dacă îl iei pe nu în braţe şi spui tuturor cât de nefericit eşti, această stare prinde putere şi o faci să crească şi mai şi. Renunţă din acest moment la o atitudine de victimă, de perpetuu nefericit, şi începe să înlocuieşti aceste gânduri şi cuvinte cu unele diametral opuse. Ai să vezi cum îţi creşte vibraţia şi, de la cel mai mare pesimist trist şi îngrijorat de orice, devii un om încrezător luminos şi sigur pe puterile sale. Totul e să faci tu această schimbare de optică, şi asta cât mai curând!

RAC

Uneori eşti nevoit să mai faci şi compromisuri pentru a face lucrurile să meargă mai departe. Eşti în faţa unui sacrificiu care merită făcut, îl poţi face, ca atare nu te mai gândi că ţi-ai călca pe orgoliu cu această ocazie! Când vei vedea ce bine se aşează lucrurile după aceea, te vei felicita singur că ai făcut asta, fără să te mai gândeşti la preţul plătit. Oricine plăteşte un tribut cât de mic pentru succesele pe care le obţine, deci acceptă şi tu, fără regrete!

LEU

Eşti în faţa unui nou început şi, ca tot ce-i nou, te entuziasmează la maximum. Nu te aprinde prea tare, pentru că rişti să te dezumfli la primul hop, de aceea trebuie să-ţi gestionezi raţional energia şi elanul ca să le foloseşti exact atunci când şi atât cât este nevoie. Stabileşte-ţi o strategie foarte clară ca să nu pierzi vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece ai în faţă un scop cu adevărat important care necesită din partea ta o investiţie masivă de resurse: ambiţie, forţă, rezistenţă, curaj!

FECIOARĂ

Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins şi tu de asta, ca atare dacă azi ţi se oferă şansa de a ierta o situaţie care nu te-a avantajat, fă-o cu inima deschisă. E un semn de înţelepciune şi maturitate dacă treci cu vederea ceva ce te-a rănit, fără să tot aminteşti de asta, şi dacă îi arăţi celui care se face vinovat de această situaţie că eşti capabil să ierţi şi să uiţi. Sigur, ai fi dorit şi nişte scuze, dar eşti capabil să îl ierţi chiar şi dacă uită să le folosească. Asta da atitudine corectă şi optimistă pentru că te vei simţi mult mai bine după ce îţi iei de pe suflet o povară atât de grea precum resentimentele. Prefă-te că nici n-au existat acele motive de supărare!

BALANȚĂ

Atmosfera din cămin este cam apăsătoare, ori din cauza unui musafir nepoftit care strică tot prin prezenţa sa, ori din cauza unor defecţiuni casnice de care chiar nu aveai timp în acest moment. E enervant să umbli acum după depanatori, instalatori sau administrator ca să repari cine ştie ce neplăceri tehnice, dar chiar nu poţi evita astfel de momente. Totul va reveni la normal destul de repede, dar, pe moment, totul pare un chin iar relaţiile dintre membrii familiei se tensionează.

SCORPION

Te cam îndoieşti de bunele intenţii ale celui care se oferă să te ajute şi presimţi că în spatele măştii amabile şi binevoitoare s-ar afla cu totul altceva. Ţi-e greu să accepţi ajutorul acestuia, dar, pe de altă parte, ai nevoie de el şi nu-l poţi refuza, de aici şi marea ta dilemă. Ţi-e frică să nu îţi ceară, mai târziu, un preţ mult prea mare pentru ceea ce face astăzi pentru tine, deşi acum promite că sprijinul său este necondiţionat şi fără ascunzişuri.

SĂGETĂTOR

Norocul planează peste casa ta pentru că aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit. Îţi intră în casă persoana care îţi va aduce exact informaţia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a descoperi soluţia salvatoare la problema care te frământă. Este o plăcere să stai de vorbă cu oamenii care îţi apar azi în cale, pentru că fiecare are ceva interesant de transmis, informaţii şi veşti de care te poţi folosi cu succes în avantajul tău vreodată.

CAPRICORN

Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza, să ai un as în mânecă pe care să-l scoţi la momentul oportun. E perfect dacă, de-a lungul timpului, ţi-ai făcut o mulţime de prieteni, pentru că nici nu ştii când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei. Scoate din sertar colecţia de cărţi de vizită şi sună pe cel de care vei avea azi maximă nevoie, pentru că va interveni în avantajul tău, cu ceea ce depinde de el. Ţine minte ce a făcut pentru tine, deoarece niciun serviciu nu rămâne fără să se răspundă cu aceeaşi monedă.

VĂRSĂTOR

Laşi o impresie bună în ochii sexului opus şi atragi atenţia pe oriunde te-ai duce. Afişezi o superioritate relaxată ce va fi uşor remarcată de ceilalţi, ceea ce îţi va da mai multă încredere în tine. Ai legături cu persoane influente sau cu un oarecare renume, care te vor aprecia, ba poate chiar vor veni cu oferte tentante pe care merită să le accepţi. Sunt posibile întâlniri cu persoane cu preocupări comune, cu cei care împărtăşesc un hobby de-al tău, în cadrul unui club de sport, de artă, sau orice alt domeniu de activitate faţă de care ai afinităţi speciale.

PEȘTI

Dacă spui mereu că ceva lipseşte, îţi limitezi orizonturile şi pierzi din vedere ceea ce ai. Stai puţin şi cântăreşte situaţia aşa cum e în realitate, pentru că vei descoperi că sunt de toate pentru toţi. Nu lipseşte nimic din oferta zilei, ci vei găsi de fiecare dată exact ce ai nevoie, la momentul potrivit, pentru tot ce îţi propui. Nu insista să spui că nu deţii ba una, ba alta – că nu ai bani, timp, energie, chef, noroc etc – pentru că sigur le ai la dispoziţie, dar numai de tine depinde să le găseşti şi să le valorifici. Tot ce ai nevoie e accesibil chiar în faţa ta, dar nu ţi se bagă şi-n traistă!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1850
Populația:
276 locuitori

Plop este un sat din cadrul comunei Coşcalia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Căușeni și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 276 de oameni. Satul Plop a fost menționat documentar în anul 1850.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.