11 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 4878
Horoscopul pentru 11 iulie 2019
11 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 4878

Horoscopul pentru 11 iulie 2019

BERBEC

Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intenţionat atunci când te-ai implicat într-o acţiune, şi ai tendinţa de a aluneca încet spre decepţie. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că tot e ceva decât nimic, pentru că sigur există un avantaj în ceea ce ţi se oferă la efortul depus, chiar dacă nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumătatea plină a paharului cântăreşte mult mai mult decât crezi. Bucură-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obţinut deja, spunând că de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, şi încă suficiente, dar dacă pretenţiile tale sunt mult prea ridicate, rişti o dezamăgire.

TAUR

Te concentrezi foarte serios la o activitate de lungă durată, de care eşti conştient că se clădeşte lent şi greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru că ştii foarte bine că e cale lungă până la succes, dar îţi vezi de treabă cu seriozitate. Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care să fii mândru, de aceea nu aştepţi să-ţi facă nimeni treaba, ci pui mâna pe unelte ca să construieşti singur ceea ce vrei să realizezi. Eşti suficient de bine motivat de ceea ce te aşteaptă la capăt şi ai şi multă răbdare, clădind totul pas cu pas până la forma finală.

GEMENI

Nu te aştepta ca toate să-ţi meargă strună la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia că există ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu găseşti colaboratori cooperanţi, şefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autorităţile este de-a dreptul anevoios. Cel mai greu e să treci peste birocraţia iritantă, pentru că peste tot eşti trimis la plimbare de câte un funcţionar nervos. Stresul se acumulează iar rezultatele zilei sunt mult sub aşteptări din cauza nervilor generaţi de oameni obositori.

RAC

Apare în calea ta exact persoana care te poate fericit, pentru că intervine la timp în planurile tale. Îl vei privi de acum înainte cu maxim respect şi admiraţie, tocmai pentru că a jucat un rol atât de important în cel mai delicat moment. E o bucurie şi pentru el să vadă în ochii tăi atâta recunoştinţă, ceea ce îl motivează să ofere şi mai mult, poate chiar peste puterile sale. Şi tu ai face la fel, pentru că eşti cuprins de o generozitate dusă la extrem.

LEU

Marile schimbări nu trebuie să survină ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poţi începe puţin câte puţin, până reuşeşti să ajungi acolo unde doreşti. Nu insista să transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbări minore, ridicând mai apoi complexitatea transformărilor la care te supui cu bună ştiinţă. Totul va fi diferit, la final, dar nu insista să răstorni munţii dintr-o singură mişcare. Schimbările lente, de durată, sunt mult mai bune decât cele care seamănă cu un cutremur ce dărâmă totul într-un minut. Transformă-ţi viaţa într-un ritm moderat, pas cu pas!

FECIOARĂ

Ieşi afară, mergi unde vezi cu ochii, pentru că e o zi în care îţi vei încărca bateriile dacă eşti în conexiune directă cu natura. Mergi în spaţii în care poţi vedea linia orizontului, în care poţi observa cerul senin şi soarele, în care descoperi copacii şi iarba într-o lumină nouă, pentru că acela va fi locul miracolelor frumoase. Eşti cumva meteodependent, pentru că starea ta va fi în strânsă legătură cu vremea de afară. Dacă ai o zi superbă în program, la fel te vei simţi şi tu, dar dacă încep să se mai adune norii, parcă devii şi tu un pic mai posac. Caută deci un decor viu, luminos, larg, în care să te simţi liber şi ferice!

BALANȚĂ

Faci echipă foarte bună cu un prieten care parcă s-ar afla pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Chiar dacă nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie să preia conducerea planului la care vă aduceţi contribuţia, iar acela se pare că eşti tu. Celălalt doar te completează, îşi exprimă părerea, confirmă ceea ce spui tu, pentru că îţi recunoaşte superioritatea şi talentul de lider înnăscut. Nu îl deranjează deloc că tu eşti capul acestui proiect, dimpotrivă, chiar se bucură că altcineva îşi asumă răspunderea, el fiind un foarte bun tovarăş de lucru.

SCORPION

Nici nu ai idee câte poţi realiza dacă te rupi de anturajul negativ care te înconjoară, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci e să înveţi să închizi poarte musafirilor nepoftiţi. Dacă nu începi să faci curat în jurul tău, vei tot căra după tine nişte prieteni care te vor împovăra cu problemele lor. Vor găsi în tine un umăr numai bun de plâns şi o ureche disponibilă de ascultat şi îşi vor deşărta tot balastul asupra ta, dar tu nu ai nevoie de asta. Fă tu o magie, ceva, ca să ieşi repede de sub influenţa lor altfel îţi strici singur toată ziua. Evadează!

SĂGETĂTOR

Priveşte lumea cu luciditate, nu te mai amăgi singur, nu învălui totul într-o aură falsă. Nici să idealizezi lucrurile nu e bine, pentru că atunci ai aşteptări prea mari de la ceilalţi, dar nici să vezi în jur doar defecte nu e în avantajul tău, pentru că aşa îţi pierzi încrederea în oricine. Încearcă să fii cât se poate de corect în aprecieri, nici să vezi lucrurile în roz, dar nici în negru, ci caută calea de mijloc, cea obiectivă şi clară! Dacă ceva nu-ţi convine din ceea ce vezi în jur, ai tendinţa de a prelua tot pe umerii tăi toată vina, fără motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect în preajmă. Asta e realitatea, ia-o ca atare!

CAPRICORN

Întoarce spatele celor care te abordează cu o atitudine agresivă, pentru că nu meriţi tu asemenea tratament. Tu reuşeşti să vorbeşti amabil, calm, şi când colo cum ţi se răspunde? Cu nervi, cu răutate, cu critici neargumentate, care nici nu ar merita să fie ascultate. Prefă-te că nu-i auzi pe cei nervoşi şi răutăcioşi, ca să nu-ţi strice ţie ziua. N-au decât să ridice tonul cât vor, tu oricum nu le dai atenţie... Concentrează-te la lucruri mai interesante.

VĂRSĂTOR

Îți asculți intuiția și nu cedezi insistențelor celor din anturaj, de aceea în această zi ai șanse de reușită în activitățile legate de planul profesional, financiar, posibil să plănuiești deschiderea unei noi afaceri. Ai tendința de a rezolva și probleme mai vechi din familie, vei găsi soluțiile potrivite.

PEȘTI

Nu te mai întoarce în trecut, în vremuri care nu-ţi amintesc decât de lucruri neplăcute. Numai de tine depinde să închizi odată acel capitol care te-a rănit, şi să spui adio dramelor din viaţa ta. Sigur, ai învăţat enorm din ele, dar a vorbi mereu doar de tristeţile vremurilor de odinioară nu face decât să dea putere acelor emoţii negative care iar îţi invadează sufletul. Priveşte cu detaşare şi luciditate acele amintiri, fără să le alimentezi din nou, acceptă faptul că s-au dus şi nu te mai pot atinge după atâta vreme. E vremea să arhivezi aceste amintiri în pod şi să le laşi acolo!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
93 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 93 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.