26 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1946
Horoscopul pentru 26 septembrie 2019
26 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1946

Horoscopul pentru 26 septembrie 2019

BERBEC

Ai nevoie de unele garanţii atunci când vine vorba de iubire, de parcă partenerul nu ţi-ar inspira, cel puţin azi, prea multă încredere. Vrei să staţi de vorbă foarte serios faţă în faţă pentru a stabili nişte detalii care nu mai sunt aşezate la locul lor de la o vreme. Discutaţi despre intenţii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate şi încredere, şi discuţia respectivă se dovedeşte a fi extrem de utilă pentru a readuce liniştea în relaţia voastră. Parcă se ridică o povară de peste inimile voastre!

TAUR

Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense. Abia aştepţi să se întâmple, dar totodată eşti un pic nesigur, pentru că ţi-e teamă ca nu cumva să faci vreo greşeală. Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunţă de fapt ceva cu totul deosebit care îţi poate schimba viaţa! Poate e vorba de o întâlnire care va avea un rol marcant de acum înainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet nouă. În faţa unei astfel de situaţii e şi normal să ai asemenea emoţii!

GEMENI

Ca să ai o zi de succes, alege-ţi cu grijă spaţiul în care îţi desfăşori activitatea, deoarece reuşita zilei depinde enorm de anturajul în care te afli. Dacă nimereşti printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să te influenţeze şi pe tine în acelaşi mod, alunecând spre o zonă sumbră din punct de vedere emoţional. Dar dacă ai norocul să te înconjori de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate îţi vor merge de minune! De tine depinde care taler al balanţei îl înclini astăzi: cel de sus sau cel de jos?

RAC

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe pot în braţe în faţa oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se aşeze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

LEU

Ar fi două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunţa la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

FECIOARĂ

Munceşti cu sârg, convins că rezultatele proiectului pe care îl ridici pas cu pas depind numai de eforturile depuse de tine. Nimic nu ţi se oferă de-a gata pe tavă, e nevoie de efort, de timp investit, de energie consumată, dar norocul tău e că ai toate aceste resurse la dispoziţie pentru a le canaliza cu succes spre scopul propus. E şi mai motivant să vezi cu ochii tăi ce iese concret de sub mâinile tale, pentru că pare a fi o activitate din care se nasc produse, obiecte, lucruri palpabile şi eşti foarte mândru de ceea ce-a ieşit! Munca manuală, cu instrumente sau cu materii prime e cea mai favorizată.

BALANȚĂ

Calculează-ţi banii de care dispui, pentru că urmează o perioadă plină de plăţi şi facturi, şi trebuie să le gestionezi pe toate cu grijă. Vei face faţă fără nicio problemă tuturor cheltuielilor, chiar şi celor neprevăzute, ca atare o atitudine optimistă şi încrezătoare va fi sursa găsirii soluţiilor adecvate de natură financiară. Spune-ţi cu tărie şi cu încredere că banii vor apărea exact atunci când vei avea nevoie şi vei vedea că gândul tău se materializează! Dacă îl iei pe <<nu am bani>> în braţe, atunci energia aceasta va pune stăpânire pe tine şi banii se vor duce mult mai repede. Ba da, sunt bani!

SCORPION

Îl simţi pe cel drag alături de tine cu adevărat într-un moment mai sensibil, când încurajările sale, susţinerea sa morală sau doar simpla ta prezenţă îţi este de mare ajutor. În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru, cât de adevărată este iubirea sa, pentru că dacă îţi este alături doar atunci când ţi-e bine, nu înseamnă că te iubeşte. Dacă rămâne lângă tine şi în momentele mai tensionate, mai sumbre, mai stresante, e semn că e jumătatea ta perfectă şi te vei putea baza pe el oricând, de acum înainte. Dar dacă dă bir cu fugiţii exact când te doare, nici nu ai ce regreta dacă pleacă.

SĂGETĂTOR

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel. Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge şi mai puternic relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi devenit o mare familie.

CAPRICORN

Familia e alături de tine trup şi suflet într-un moment ca de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună şi cei dragi ţi se alătură cu bucurie, cu entuziasm, cu energie pozitivă, îndreptând spre tine toată dragostea lor! E un moment superb, cu o intensitate emoţională imensă, care se resimte arareori în viaţă: la căsătorii, la venirea pe lume a unui copil, la o mare reuşită în plan personal. Împărtăşeşti cu ei această fericire imensă şi prezenţa lor te motivează şi mai tare să porneşti cu şi mai mult optimism spre orizonturile care se arată înainte-ţi. Totul va fi bine şi credeţi cu toţii, cu tărie, în asta!

VĂRSĂTOR

Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

PEȘTI

Emoţiile tale dau în clocot, prins într-un iureş de evenimente cu efecte contradictorii asupra ta. E ceva ce te cheamă înainte şi te ambiţionează să faci totul să ajungi mai repede acolo, dar altceva te trage înapoi şi îşi spune s-o laşi mai moale, pentru că nu eşti suficient de bine pregătit sufleteşte. Deţii toate resursele unui succes deplin, deci nu lăsa latura ta sensibilă să te oprească din elan. Entuziasmul zilei e imens, energia la cote maxime, doar inima e slabă şi nu te susţine în demersurile curajoase spre care ai vrea să porneşti. Ba poţi, deci şi tu, inimă, hai!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
230 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Cotovca alcătuia 230 de oameni în anul 2001. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.