04 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1880
Horoscopul pentru 4 octombrie 2019
04 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1880

Horoscopul pentru 4 octombrie 2019

BERBEC

Este un moment bun să duci la sfârşit un proiect care a consumat mari resurse de energie şi timp, dar eşti mulţumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Eşti în acel punct în care poţi privi cu mândrie la ce ai realizat. Ai urmat etapă cu etapă o strategie foarte bine gândită de la început, nu te-ai abătut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mândrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru acest demers complicat, dar acum, că se termină, ţi se pare că a mers ca uns şi că n-a fost chiar aşa de greu pe cât părea la început. Zâmbeşti de satisfacţie când vezi ce a ieşit din mâinile sau mintea ta şi meriţi şi o recompensă.

TAUR

Apare o perspectivă nouă care pe altul l-ar entuziasma, dar nu şi pe tine. Rămâi foarte precaut în faţa noului, pentru că nu eşti sigur că duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare. Păcat, ai putea rata o şansă excelentă dacă laşi îndoiala să te conducă, pentru că dacă ai lăsa un pic lucrurile la voia întâmplării, ai putea avea parte de reuşite grozave. Dacă spui nu de la primele semne, şansa va trece pe lângă tine şi nu vei şti să profiţi de ea, descoperind prea târziu cât de bună era, poate atunci când vei vedea că altcineva beneficiază de acea ocazie minunată!

GEMENI

Porneşti cu mult elan o activitate nouă care evoluează foarte bine şi foarte repede. Eşti foarte prins în această acţiune şi ai mari aşteptări de la ea, pentru că investeşti mari cantităţi de energie, de gândire pozitivă, de entuziasm şi pasiune, şi la asemenea investiţie de resurse, e clar că şi roadele se vor arăta mult mai repede. Nu te opri din elan, lasă-te împins de acest vânt prielnic ce te propulsează rapid către etapele următoare, şi bate fierul cât e cald. Ai pornit cu dreptul şi ca atare finalul acestei aventuri va apărea şi mai repede decât ţi-ai propus, deci insistă, vâsleşte, trage tare!

RAC

Inima ta bate mai tare înaintea unui eveniment care deschide o perspectivă complet nouă în faţa ochilor. Ai şi emoţii, dar şi o dorinţă fantastică de a porni la drum, convins că, la final, te aşteaptă satisfacţii dintre cele mai mari. Dacă mai eşti şi stimulat de cei dragi, susţinut de pe margine, încurajat să continui cu încredere şi cu pasiune, succesul este din ce în ce mai aproape. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine evoluează lucrurile, dar la originea acestei reuşite sunt plăcerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar şi un dram de inconştienţă tinerească.

LEU

Eşti persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E şansa ta în joc, foloseşte-te imediat de ea, pentru că nu te aşteaptă. Cu cât stai să te gândeşti mai mult dacă merită să profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de o rata. Chiar dacă spui că mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele să faci o alegere înţeleaptă.

FECIOARĂ

Nu merită să fii amabil chiar cu oricine, pentru că vei vedea că la vorbele tale amicale ţi se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ţi modul de comunicare în funcţie de anturaj şi de subiectul despre care se vorbeşte, pentru că sunt situaţii în care trebuie să fii la fel de vehement în exprimare. A fi mereu împăciuitor şi blând nu e în avantajul tău, pentru că vor veni alţii cu personalitate puternică care te vor da deoparte. Luptă pentru dreptul tău la replică!

BALANȚĂ

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judeca situaţia, mai lasă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Dacă vei dori să părăseşti acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreţi că ai fost atât de tranşant şi nu ai încercat măcar să înţelegi ce a stat la originea tensiunilor.

SCORPION

Ia-ţi o zi doar pentru sufletul tău în care să scoţi romantismul tău proverbial la lumină, să te bucuri de tot ce vezi frumos în jur, să îţi arăţi latura sensibilă. Nimic nu pare să-ţi deranjeze calmul, ca atare poţi folosi de minune această atmosferă tihnită pentru a te ocupa de lucrurile care îţi îmbată simţurile. Parfumurile, gusturile rafinate. muzica plăcută în fundal, imaginile superbe, texturile delicate, toate acestea trebuie să facă parte din meniul tău, astăzi, pentru că simţurile tale sunt foarte sensibile la tot ce e mai frumos şi mai bun. Înconjoară-te de flori, pe cât posibil, chiar dacă eşti în plină iarnă, sau de parfumuri florale sau de imagini care îţi amintesc de anotimpuri colorate, pentru că decorul îţi va schimba major şi tonusul, aducându-ţi zâmbetul pe buze. Redescoperă deliciile vieţii!

SĂGETĂTOR

Simţi că ai nevoie de mai multă grijă, dar nimeni nu-ţi poate oferi această alinare decât tu însuţi. Apleacă-te asupra ta cu mai multă iubire, îngrijeşte-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine corpul şi sufletul ca să poţi interveni. Vei descoperi cu această ocazie că deţii instrumente de tămăduire a oricărui aspect al vieţii tale, pentru că soluţiile sunt întotdeauna la tine. Mai mult, ai asemenea talente de vindecător, încât simpla ta prezenţă face bine altora care nu sunt în apele lor: le ridici moralul, le dai un sfat benefic, iei pe umerii tăi unele eforturi care sunt peste puterile lor, şi astfel îi vezi şi pe ei că-şi recapătă tonusul pozitiv.

CAPRICORN

Concentrarea este secretul succesului în orice acţiune, altfel lucrurile pot lua direcţii pe care nu le vei mai putea controla. Imaginează-te că eşti un fascicul laser care nu poate ţinti decât într-o singură direcţie, şi ceea ce se naşte din această canalizare de energii, de emoţii, de gânduri, nu poate fi decât în avantajul tău. Dacă simţi că tu, singur, nu reuşeşti să-ţi aduni atât de bine forţele, cere ajutor divin, pentru că de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac să fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doreşti să atingi. Tu concentrează-ţi ruga spre cer şi de acolo, înapoi, vin şi răspunsurile cele mai utile.

VĂRSĂTOR

Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţă că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din tine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da! Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi ca ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

PEȘTI

Nici nu-ţi vine a crede ce frumos se rezolvă unele probleme doar pentru că ai curajul să gândeşti pozitiv şi să-ţi impui să primeşti doar lucruri bune! Nu te lăsa influenţat de nicio veste cu tentă negativă, de nicio încercare a unora de a-ţi tăia aripile şi curajul, ci mergi mai departe, triumfător, convins că totul se rezolvă ca la carte în favoarea ta. Eşti sub o stea norocoasă, fii sigur de asta, şi vei vedea ce frumos duc toate căile de acum către un succes deplin, la capăt. Eşti din ce în ce mai încrezător şi sentimentul acesta motivant parcă te face să zbori!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1475
Populația:
6174 locuitori

Mereni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petrovca și Mereni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6174 de oameni. Satul Mereni a fost menționat documentar în anul 1475.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.