08 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1972
Horoscopul pentru 8 octombrie 2019
08 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1972

Horoscopul pentru 8 octombrie 2019

BERBEC

Nu pune la inimă cuvintele dure care mai vin de la ceilalţi. Ştii prea bine că nu le poţi evita, că trăieşti într-o lume predominant agresivă, dar nimic nu te poate atinge dacă te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca răspuns la atacurile altora doar imensă înţelegere. Nu se poate să nu-l dezarmezi chiar şi pe cel mai înverşunat partener de discuţie cu o vorbă bună, cu un zâmbet cald, pentru că întotdeauna binele învinge, şi asta nu se întâmplă numai în basme. Fii îngăduitor, acceptă că unii trec prin momente dificile în care nu ştiu să reacţioneze altfel decât violent. Dar felul cum îi învălui tu cu toleranţă îi poate linişti şi pe ei foarte repede.

TAUR

Nu eşti singur în lupta ta cu problemele, chiar dacă ţi se pare că s-au adunat o grămadă de belele în calea ta. Poţi atrage alături e tine pe cineva cu probleme similare şi, pentru că ştii că şi el trece prin aceeaşi situaţie, formaţi o echipă mai puternică în doi. Nu trebuie să vă molipsiţi unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotrivă, să vă stimulaţi reciproc să depăşiţi impasul. Sigur că ţi se pare că rivalii sunt mai mulţi decât prietenii care să simtă prin ce treci, dar bucură-te măcar că ai pe cineva pe aceeaşi lungime de undă cu tine.

GEMENI

Veştile care vin de la cei dragi de departe sunt îngrijorătoare şi devine frustrant să nu poţi ajunge la ei cât mai repede. Eşti prins în alte probleme şi te enervezi singur că nu le poţi lăsa pe toate baltă ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Încearcă să le fii de ajutor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat bun transmis cu gândul, pentru că momentan nu-ţi poţi permite o călătorie. De altfel, chiar şi călătoriile, dacă totuşi ai pleca la drum, nu vor ieşi conform planurilor de acasă.

RAC

Azi poţi avea o reală revelaţie care să-ţi răspundă la o întrebare existenţială: ce am de făcut pe această lume? Poate te întâlneşti cu o persoană cu imensă experienţă de viaţă, cu o deschidere specială spre alte dimensiuni ale existenţei, cu o viziune spirituală asupra lumii, şi poţi primi astfel o scânteie de înţelepciune. Că e sub forma unui sfat oferit direct ţie, că e un cuvânt pe care îl prinzi de zbor pe stradă sau că e o carte pe care o citeşti pe nerăsuflate, simţi că închei această zi cu ceva mai bogat sufleteşte decât ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parcă tocmai ai găsit cheia la cea mai îmbârligată problemă de matematică! Foloseşte-te de ceea ce tocmai ai primit: e pură inspiraţie divină!

LEU

Sunt momente când cel mai bine e să rămâi în umbră şi să nu atragi prea mult atenţia asupra ta, pentru că unii abia aşteaptă să se lege de cel mai mic motiv ca să te critice sau să te atace. Mai bine taci şi faci, decât să povesteşti înainte de ai de gând să realizezi, pentru că răutăţile unora te-ar putea opri din elan înainte de a încerca. Nu ai alături de tine companioni prea buni, ci mai degrabă nimereşti printre invidioşi care stau cu ochii pe tine gata să-ţi fure ideile sau să-ţi taie elanul. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta astăzi, mai bine stai pe margine şi-i laşi pe ei să se manifeste cum vor, dar nu interveni ca să nu atragi tirul săgeţilor lor către tine.

FECIOARĂ

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău prin mediile prin care treci, ieşi imediat de acolo, ca să nu te influenţeze şi pe tine negativ. Eşti ca un burete care absoarbe energiile celor cu care intri în contact, iar azi nu ai parte de tovarăşi prea plăcuţi. Unii critică prea mult şi nimic nu le convine, alţii aduc injurii sau bârfesc, deci cum să te simţi în largul tău într-un spaţiu din care lipsesc bunăvoinţa, amabilitatea, armonia? Cel mai bine e să eviţi astfel de grupuri, pentru că vei simţi de la o poştă dacă ceva nu e în regulă acolo. Dacă îi tolerezi aşa, nu trece mult şi te iau şi pe tine în vizor cu judecăţi severe.

BALANȚĂ

Recunoaşte-ţi blocajul în care te afli şi dă-l afară din calea ta, pentru că sigur stă în puterea ta să faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ai lăsat să crească, până într-un punct în care ai crezut că singura soluţie e să i te abandonezi neputincios şi pesimist. Nici vorbă de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtuna de schimbări pozitive pe care o aştepţi. Miracolele se întâmplă, dar numai de tine depinde să le laşi să se manifeste. Miracolul e acum acolo, în mintea ta, ca cea mai plăpândă lumină de speranţă, dar ia să vezi cum creşte dacă deschizi uşa minţii şi a sufletului.

SCORPION

Tatăl sau figura care reprezintă autoritatea din familia ta are un rol major în evenimentele comune, deci ascultă-l cu luare aminte pentru că oferă tuturor o cale ce merită urmată. Ai ocazia să primeşti acum o lecţie utilă de viaţă de la înţeleptul familiei, pentru că e pregătit să-ţi împărtăşească un sfat, o îndrumare, o idee care poate genera un întreg proces de maturizare şi asupra ta. Te simţi bine în compania celor mai bătrâni din familie, pentru că ei te învăluie cu un soi de iubire protectoare şi, indiferent de vârsta pe care o ai, te simţi bine să te răsfeţi un pic, aşa, ca în copilărie!

SĂGETĂTOR

Ai impresia că s-a aliat un întreg grup de persoane împotriva ta, care vor neapărat să te dea la o parte, numai că ei nu-şi dau seama că nu le merge atât de uşor conspiraţia. Eşti, cel puţin acum, mai puternic decât ei, mai sigur pe tine, cu o mai mare încredere în forţele proprii, ceea ce de obicei nu se întâmplă, dar probabil ai un as în mânecă de care vei profita la momentul oportun pentru a-ţi înlătura rivalii. Degeaba fac ei pact de coalizare împotriva ta şi zâmbesc răutăcios că te vor învinge, pentru că eşti, de departe, mai sigur pe poziţie, gata să lupţi pentru drepturile tale.

CAPRICORN

Nu mai trece în revistă tot ce ai pierdut sau ce nu ai reuşit să obţii de la viaţă, pentru că nu golurile contează acum, ci lunga listă de puncte bifate din tot ce ţi-ai propus să realizezi. Ai să vezi că lista succeselor e mult mai lungă şi mai demnă de laudă decât cea a lipsurilor sau eşecurilor. Ca atare detaşează-te de ceea ce nu ai reuşit înainte şi concentrează-te asupra multelor motive de satisfacţie şi de mândrie. E momentul să te rupi de o amintire neplăcută pe care o tot cari după tine şi care nu face decât să scoată în evidenţă un fost eşec, care nu mai e de multă vreme valabil. Uită şi închide capitolul!

VĂRSĂTOR

Bazează-te numai pe cifre certe şi fapte concrete, nu te lua după idei aruncate în vânt sau după presupuneri care nu au la origine nimic clar. Există în preajma ta o persoană demnă de tot respectul care oferă numai informaţii verificate şi bine documentate şi dacă ţii cont de părerile sale, ai numai de câştigat. Totul e să-i spui că nu ştii cum să rezolvi o anumită problemă, că nu ai experienţe necesară pentru a trece printr-un moment dificil, pentru că el va interveni în favoarea ta cu cele mai bune sfaturi. Consideră-l un profesor la şcoala vieţii, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi împărtăşească.

PEȘTI

Ştii cum se spune, Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi bagă şi-n traistă. La fel vei simţi şi azi, când vor fi întrunite condiţiile unei mari reuşite în care norocul are o pondere crescută, dar fără să faci şi tu ceva ca să duci la capăt această şansă, e greu de crezut că se va solda cu un succes. S-ar putea să ţi se pară greu să te apuci de treabă, să fie nevoie de un efort mare de voinţă – care momentan lipseşte din bagajul tu de resurse – deci, dacă nu pui serios umărul la treabă, vei rata o ocazie de zile mari. Mâine va fi prea târziu să mai încerci ceva.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
3093 locuitori

Biruinţa este un oraş în raionul Sîngerei, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul drept al rîului Răut, oraşul Biruinţa este situat la o distanţă de 27 km de orașul Sîngerei și la 134 km de Chișinău. Orăşelul Biruinţa a fost înfiinţat în anul 1963, pe lîngă fabrica de zahăr din Alexăndreni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.