18 octombrie 2019, 19:00 Caleidoscop views 1915
Horoscopul pentru 19 octombrie 2019
18 octombrie 2019, 19:00 Caleidoscop views 1915

Horoscopul pentru 19 octombrie 2019

BERBEC

Ceea ce aveai în plan pentru azi nu iese conform socotelilor tale, din cauza unei intervenţii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se bagă unde nu-i fierbe oala şi strică ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un eşec total, ci doar o amânare a rezultatelor visate. Nu te supăra pe cel care ţi-a stricat ţie treburile, ci încearcă să înţelegi care e adevăratul său caracter, pentru că e un moment bun să descoperi realitatea! Uneori, un astfel de hop are şi o componentă pozitivă, fiind necesar ca să descoperi un adevăr care era bine ascuns în spatele unor aparenţe false. Vezi lucrurile aşa cum sunt şi ia măsuri de urgenţă!

TAUR

Stai un pic şi analizează cu maximă exigenţă ceea ce nu merge bine în planurile tale, pentru că există ceva care îţi blochează evoluţia şi care te irită. Eşti ţinut pe loc de dispute aprinse care lasă urme şi asupra încrederii tale de a duce mai departe ce ai început. Nu renunţa, ci ia-ţi un mic răgaz pentru a mai studia odată toate aspectele problemei, pentru că pe undeva s-a strecurat o greşeală. Dacă nu o descoperi acum şi dacă nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o înlătura, cândva în viitor va ieşi la iveală cu efectele sale nedorite şi vei consuma alt timp preţios pentru a te ocupa de ea de urgenţă.

GEMENI

Trebuie să strici ce ai construit până în acest moment, pentru a o lua de la capăt. A doua oară va merge mult mai bine, deci nu te teme de astfel de decizii tranşante. Sunt momente în viaţă când îţi dai seama că nu mergi în direcţia cea bună, dar poţi schimba macazul rapid pentru a nu pierde tot ce ai acumulat până în acel moment. Aşa vei face şi astăzi: închei o etapă, preiei din ea ce îţi mai este de folos, şi apoi dezvolţi din nou totul într-o direcţie complet nouă. Ai încredere că ceea ce vei reconstrui după aceea va avea sorţi mai mari de izbândă, ca atare nu te teme să spui gata! Punct şi de la capăt!

RAC

Ai cu cine discuta astăzi, pentru că te afli într-un mediu receptiv, deschis, dornic să audă ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune în asemenea condiţii, încât e o plăcere să petreci ziua în compania unor astfel de oameni, care au şi ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, îţi dau şi ţie cuvântul! Când te afli în asemenea spaţiu, în care dialogul merge uşor, când toată lumea îşi exprimă deschis punctul de vedere şi înţelege şi opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabilă, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viaţa de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

LEU

Ai ceva de lucru, pentru că au rămas unele sarcini nerezolvate şi le consideri foarte importante, de aceea nu le poţi lăsa pe altădată. Chiar dacă ţi-ar consuma toată ziua, măcar vei fi mulţumit, la final, că ai şters de pe lista ta de sarcini o mulţime de lucruri care aşteptau de ceva vreme. De fapt, eşti cumva influenţat de cineva din anturaj care e foarte preocupat de o activitate importantă şi nu poţi să stai şi tu pe margine. Vă uniţi forţele şi, împreună, veţi ajunge mult mai repede la rezultatele bune, deci conlucraţi, comunicaţi, schimbaţi idei, formaţi o echipă.

FECIOARĂ

Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de tine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe tine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor. Există riscul ca în grupul pe care îl aduni alături de tine să se infiltreze şi o persoană care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violentă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

BALANȚĂ

Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul tău intim, fă tot posibilul să ieşi din acel spaţiu undeva unde să te simţi mai bine. Ai nevoie de o călătorie, de o detaşare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discută doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Dacă poţi face abstracţie de tot ce se întâmplă în mediul tău obişnuit şi să pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar şi de persoane complet străine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel încât să te detaşezi de balastul emoţional de acasă.

SCORPION

Mare atenţie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru că există riscul de a te lăsa atras într-o capcană. Există în preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, şi la originea antipatiei sale pare să fie situaţia ta financiară. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru că nu sunt în siguranţă. Ori te trezeşti acasă fără portofel, ori faci vreo afacere proastă, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ţi ies bine calculele! Nu te încrede în cei care fac promisiuni de îmbogăţire rapidă, pentru că nu tu vei fi cel care câştigă, ci ceilalţi, pe seama ta!

SĂGETĂTOR

Viitorul e foarte generos în oferte pentru tine, încât ai avea chiar şi mai multe variante la fel de interesante de ales şi nu ştii foarte clar pe care s-o alegi. Greu de crezut că te vei putea folosi de toate în mod egal, deci trebuie să depui un oarecare efort acum, ca să alegi doar una dintre căile asupra căreia să te concentrezi serios după aceea. Dacă vei încerca să joci pe două planuri simultan, s-ar putea să nu iasă bine nici unul, dar nici să alegi o cale şi tu să rămâi obsedat de cealaltă (ce-ar fi fost dacă alegeam planul B?) nu e în avantajul tău. Dacă tot te-ai decis, mergi pe calea aleasă şi du la îndeplinire sarcina asumată. Va ieşi foarte bine!

CAPRICORN

Ieşi în lume, distrează-te, cunoaşte persoane noi, pentru că te vei simţi excelent numai în spaţii publice, în medii aglomerate unde nevoia ta de socializare şi comunicare este satisfăcută pe deplin. Nu numai că e o plăcere pentru tine să te afli printre cât mai mulţi oameni, dar numai acolo apar şi cele mai bune şanse de a te îndrăgosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu plăcere să îţi atragă atenţia cineva special, încât, la finalul zilei, să poţi spune că ţi-ai pierdut complet capul. Dacă îţi lipsea iubirea, ieşi în lume şi caut-o: e acolo, undeva!

VĂRSĂTOR

Eşti tentat să glumeşti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ţi povestesc ce li s-a întâmplat cândva ca tu să râzi de ei, ci pentru că simt nevoia să se elibereze de amintiri. Poţi folosi atitudinea jucăuşă care te cuprinde pentru a le abate gândul de la problemele lor de altădată, pentru a le arăta că orice hop poate fi trecut dacă zâmbesc şi trec mai departe cu capul sus, dar încearcă să nu glumeşti pe seama acelor probleme care pe ceilalţi îi dor. Dacă nu poţi înţelege prin ce treci, compătimeşte-i, dar nu ironiza şi nu lua peste picior necazurile lor, spunând că sunt fleacuri. Pentru ei nu sunt!

PEȘTI

Nu te lăsa intimidat de cei care te atacă azi nejustificat. Cât timp tu eşti convins că ceea ce faci e perfect corect, legal, sincer, nu ai motive să te aperi, deci mergi pe calea ta cu încredere. Unii oricum nu ştiu altceva decât să comenteze răutăcios reuşitele tale şi, se comportă precum vulpea: dacă nu ajung la struguri, spun că sunt acri. Adică dacă nu pot ajunge la nivelul tău, la valoarea ta, încep să te bârfească, să te critice şi să te judece, căutându-ţi nod în papură. Nu vor reuşi, pentru că nu au de ce să se lege, ca atare n-au decât! Ştii cum se spune: căinii latră, ursul trece, iar ursul aici eşti tu!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
990 locuitori

Bocşa este un sat din cadrul comunei Risipeni, raionul Făleşti. Satul Bocşa este situat la 12 km de oraşul Făleşti şi la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 990 de oameni. Satul Bocșa a fost menționat documentar în anul 1666.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.