21 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2517
Horoscopul pentru 21 octombrie 2019
21 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2517

Horoscopul pentru 21 octombrie 2019

BERBEC

Profită de o zi mai liniştită pentru a te concentra asupra unei cărţi din care vei afla nişte informaţii extrem de utile şi interesante. Poate cineva ţi-a oferit acest pont, ţi-a spus exact unde să cauţi, deci rupe-te de orice altă activitate pentru a studia, pentru a săpa după acele cunoştinţe de care ai nevoie şi pe care, momentan, nu le deţii. Vei încheia ziua cu sentimentul că te-ai îmbogăţit intelectual sau spiritual, că ai descoperit ceva foarte important ce poate fi aplicat în curând într-un proiect de mare anvergură. Mulţumeşte-i sincer celui care ţi-a oferit sfatul cel bun, pentru că a jucat rol de profesor pentru tine.

TAUR

Sfatul tău face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia că nimic nu-i mai merge, că bate pasul pe loc, dar tu eşti un exemplu demn de urmat care arată că orice impas de acest fel e doar o provocare menită să scoată la iveală resursele fiecăruia. Cu răbdare, totul e posibil. Şi tu ai trecut prin asta şi s-a rezolvat totul cu bine, deci oferă-i sfaturile tale înţelepte, pentru că te bazezi pe experienţe proprii asumate cu bine. Dacă face ca tine, totul va fi mai uşor, dar momentan e într-o pasă proastă şi are tendinţa de a respinge ajutorul tău.

GEMENI

Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă vă uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens. Ascultaţi-vă unii pe alţii, folosiţi-vă de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

RAC

Ai cu ce te lăuda, ca atare vorbeşte mai mult despre realizările tale din ultima perioadă, pentru că multă lume le va aprecia sincer! Există o mare reuşită în carieră cu care te poţi mândri, ca atare lasă modestia la o parte şi discută mai mult despre tine. Valoarea ta este recunoscută în urma unui succes de răsunet care merită transmis lumii cu surle şi trâmbiţe, căci mulţi te vor privi cu respect şi admiraţie auzind acestea! Meriţi felicitările celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapă mult mai bună în viaţa ta, de acum înainte.

LEU

Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intenţionat atunci când te-ai implicat într-o acţiune, şi ai tendinţa de a aluneca încet spre decepţie. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că tot e ceva decât nimic, pentru că sigur există un avantaj în ceea ce ţi se oferă la efortul depus, chiar dacă nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumătatea plină a paharului cântăreşte mult mai mult decât crezi. Bucură-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obţinut deja, spunând că de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, şi încă suficiente, dar dacă pretenţiile tale sunt mult prea ridicate, rişti o dezamăgire.

FECIOARĂ

Te afli în faţa unui nou început şi te îndoieşti că ai merge în direcţia cea bună. E bine să ai dubii, semn că nu te arunci aşa, la primul impuls, spre ceva care nu e încă bine conturat în faţa ta. Da, porneşte pe acest drum cu prudenţă, ascultă-ţi intuiţia care te mai trage de mânecă, pentru că ea nu te minte şi nu se înşeală. Eşti una din zodiile cu o intuiţie extrem de dezvoltată, ca atare fii cinstit cu tine însuţi şi ascultă ce-ţi transmite, pentru că îţi dă sfatul cel mai potrivit. Entuziasmul e bun şi el, dar în situaţii foarte clare în care ştii bine spre ce te îndrepţi, or, aici, orizonturile sunt un pic neclare şi e mai bine să păşeşti cu grijă. Nu cu teamă, ci doar cu grijă!

BALANȚĂ

Ceva nu mai merge în relaţia de suflet, eşti blocat într-un punct fragil pe care nu prea ştii cum să-l gestionezi. Unul din voi suferă, se simte neglijat, nu mai are aceeaşi senzaţie de armonie şi bună înţelegere, dar la originea acestui hop e o banală replică prost interpretată. Dacă aţi găsi timpul potrivit şi starea necesară pentru a sta puţin de vorbă faţă în faţă, aţi găsi imediat unde se ascunde punctul sensibil şi să-l reparaţi cu explicaţii şi scuze. Dar orgoliul nu te lasă să recunoşti că ai comis pe undeva o eroare, şi rişti să menţii această atmosferă apăsătoare prea mult timp.

SCORPION

Norocul altuia se ridică pe ghinionul tău, dar nu trebuie să-i priveşti cu invidie, pentru că aşa e viaţa. Roata se învârteşte, şi dacă azi tu eşti cel care plăteşte preţul insuccesului, mâine vine vremea ta să culegi laurii victoriei. Priveşte totul cu detaşare, fără să pui la suflet un banal insucces, pentru că nimic nu e veşnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care îl pune într-o lumină mai bună pe cel de lângă tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru că va veni şi vremea ta să străluceşti, dar nu acum.

SĂGETĂTOR

Nici nu bănuieşti ce efect fantastic ai asupra celor cu moralul scăzut, asupra celor care se plâng de lipsuri şi probleme. Tu ai scos azi aceste cuvinte din minte, din inimă şi din vocabular, măcar pentru o zi, şi reuşeşti să faci haz de orice. O atitudine jucăuşă, inocentă, infantilă, ar fi de preferat într-o atmosferă atât de gravă şi sumbră, pentru că tu nu vrei să le accepţi sau să le dai atenţie. Când ignori un lucru neplăcut, acesta nu are altceva de făcut decât să dispară. Numai cu o atitudine jucăuşă şi amuzantă vei reuşi să readuci totul pe un nivel mult mai plăcut şi ce încântat vei fi când vei vedea zâmbete pe chipul celui trist!

CAPRICORN

Nimeni nu se îndoieşte de ce părinte minunat eşti tu, de ce gazdă perfectă eşti pentru cei care îţi calcă pragul sau ce talent fantastic ai prin bucătărie, dar azi pur şi simplu debordezi de inspiraţie în aceste domenii! Te concentrezi doar asupra dorinţelor celorlalţi cu inima deschisă, uitând complet de tine, dar o faci cu o bucurie care nu arată nici a supunere, nici a sacrificiu, ci o faci din plăcere, pentru că vrei. Dai şi cămaşa de pe tine pentru bucuria cuiva drag pe care-l ai alături, pentru că tu îţi extragi fericirea de fapt din mulţumirea deplină a celuilalt. Dacă el se simte bine, tu eşti în al nouălea cer, de aceea tot dai şi dai şi dai... nu te mai opreşti din generozitate!

VĂRSĂTOR

Nu eşti singur în lupta cu problemele de zi cu zi, fii convins de asta, ci eşti ascultat şi ajutat, chiar dacă ajutorul nu vine în cel mai concret mod. Vei trece cu bine de acest moment pentru că vei primi, pe căi subtile, îndrumările cele mai potrivite, resursele adecvate, auspiciile optime ca totul să se rezolve cu bine. Deşi eşti tentat să numeşti situaţia în care te afli acum ca fiind un ghinion sau o mare încercare, după ce va trece, privind înapoi, îţi vei da seama că nu era deloc aşa de grav pe cât ţi se părea, că în spatele aparenţelor negre se afla şi ceva bun, ce nu vedeai dacă totul mergea bine. Nu-i chiar aşa rău cum crezi!

PEȘTI

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai dragă fiinţă din viaţa ta. Când vezi că şi aceasta crede în aceleaşi idealuri şi se arată dispusă să participe la construirea planului tău cel mai măreţ, cum să nu prinzi tot mai mult curaj să mergi înainte? Eşti bine motivat de cei dragi şi, dacă vă uniţi forţele în aceeaşi direcţie, rezultatele vă vor face pe toţi fericiţi. Pe de altă parte, e posibil să observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care încearcă să-ţi intre în graţii şi îţi face curte: ar merita să-i acorzi atenţie dacă şi tu aşteptai iubirea în viaţa ta!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
919 locuitori

Ratuş este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărătenii Noi, Zăicani, Zăicanii Noi, Ratuş și Mîndra. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 79 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 919 oameni. Satul Ratuș a fost înființat în anul 1908.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.