31 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2476
Horoscopul pentru 31 octombrie 2019
31 octombrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2476

Horoscopul pentru 31 octombrie 2019

BERBEC

Cineva te cheamă să i te alături într-un proiect ce va avea efecte dintre cele mai palpabile, numai că rezultatele nu apar uşor, ci prin muncă serioasă, nu glumă. E nevoie de un consum major de timp, de energie, de efort, poate şi de bani, de aceea, dacă i te alături, fii conştient că roadele nu apar peste noapte, ci s-ar putea să treacă şi câteva luni până veţi începe să culegeţi recolta investiţiilor voastre de acum. Se pare că merită, pentru că acest prieten vine cu argumente credibile şi solide şi nu aşteaptă doar de la tine munca, ci veţi pune amândoi umărul pentru rezultatele comune de la final.

TAUR

Nu te juca aşa cu banii pe care îi ai la dispoziţie! Eşti tentat să faci cumpărături doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investiţii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Drămuieşte bine banii de care dispui, ca nu cumva să-i canalizezi într-o direcţie incomplet analizată şi, mai devreme sau mai târziu, să-ţi dai seama că nu era momentul pentru aşa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, căci moda trece şi nu vei purta ceea ce azi zici că-ţi trebuie musai. Chiar nu-ţi trebuie, ai să vezi că peste o lună nici nu-ţi mai place!

GEMENI

Lumea largă este atracţia ta numărul unu, deci ieşi mai multe pe afară, socializează, simte-te bine printre oameni cât mai diverşi, pentru că ai şansa de a face noi cunoştinţe care pot deveni în timp prieteni buni. Veştile care vin de peste hotare au şi ele un efect excelent asupra psihicului tău, deoarece afli lucruri interesante, pozitive despre cei dragi de departe. Dacă pleci la drum, nu te mulţumi cu zona din jurul locuinţei, ci încearcă să ieşi din judeţ, ba chiar şi din ţară dacă ai cum, pentru că cele mai frumoase evenimente nu au loc aproape de casă, ci la kilometri distanţă.

RAC

Companionii tăi sunt cam irascibili şi nimic nu le convine, deci înarmează-te cu multă răbdare ca să îi convingi că ai şi tu dreptate. Vin numai cu contra-argumente la părerile tale, se opun cu vehemenţă şi cu un dram de agresivitate, şi, cum nici tu nu taci şi ai limba ascuţită, de la un schimb de idei diferite la o ceartă pe cinste nu e nevoie decât de o scânteie. N-ar fi rău să-i asculţi şi pe ei înainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc, dar dacă fiecare se încăpăţânează doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.

LEU

Este o zi riscantă pentru declaraţii cu iz categoric, deci ai grijă până unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile şi deciziile drastice, pentru că nu vei mai putea întoarce nimic din drum, după ce ai deschis gura. Eşti cam impulsiv şi spui multe la furie, fără să chibzuieşti prea mult, dar trebuie să fii mai prudent în tot ce declari, pentru că unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie că e vorba de declaraţii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate după aceea. Ai grijă ce spui azi, pentru că va suna a literă de lege!

FECIOARĂ

Nu crede tot ce ţi se promite azi, mai ales dacă e vorba de câştiguri în bani sau favoruri în avantajul tău, pentru că nu va ieşi chiar aşa cum ţi se spune. Dacă te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica în tot felul de cheltuieli cu speranţa că vei putea plăti mai târziu, dar când te vei trezi în faţa realităţii, îţi vei da seama cât de credul ai fost. Nu te aventura în nicio cheltuială sau investiţie pe care, momentan, nu o poţi acoperi, nici în rate, nici în împrumuturi neprevăzute, dar nici nu munci pentru alţii cu speranţa că, la final, ţi se va da o sumă de bani frumuşică. E şi iluzie, şi minciună aici!

BALANȚĂ

Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu braţele deschise. Deşi pleci cu o uşoară reţinere, de parcă ai fi avut şi alte treburi de făcut în aceeaşi zi, atmosfera care te aşteaptă la destinaţie este atât de veselă, de pozitivă, de tonică, de luminoasă, încât te implici total în ceea ce se petrece acolo. Poate e momentul unei petreceri, a unei reuniuni de familie, a unei nunţi şi toată lumea se simte bine, deci hai, urcă în maşină sau în tren să ajungi cât mai repede acolo, pentru că va fi exact şansa de a te relaxa şi rupe de tot stresul din zilele anterioare. E doza ta de bucurie!

SCORPION

Abţine-te să răspunzi agresiv celor care te atacă, pentru că din conflictul a două tabere la fel de aprige, nu poate ieşi decât ceva neplăcut. Cineva trebuie să cedeze şi, de data aceasta, ar fi bine să fii tu acela pentru că eşti într-o pasă mai periculoasă, când ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu. Dacă vezi că tot ce spui generează nervi, critici sau iritare în jurul tău, e semn că nu eşti pe placul unora şi mai bine taci decât să te străduieşti mai apoi să repari oalele sparte într-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care încasează critica ta!

SĂGETĂTOR

Fii foarte atent la informaţiile pe care ţi le transmite azi cineva sub masca amiciţiei, pentru că s-ar putea să nu fie chiar ceva care să te avantajeze. Interesele sale sunt bine ascunse în spatele amabilităţii şi falsei prietenii, şi, mai devreme sau mai târziu, te vei convinge că tot ce a urmărit a fost doar în avantajul propriu, nicidecum al celor pe care a reuşit să-i atragă în cursă. Nu crede vorbele dulci, complimentele sau laudele pe care ştii şi tu că nu le meriţi, pentru că sunt calea de a ţi se băga pe sub piele şi a obţine mai apoi ceva din ceea ce ai. Unii nu merită atâta încredere pe cât ai fi tu dispus să le acorzi!

CAPRICORN

Nu te poţi debarasa de o amintire din trecut care are efecte contradictorii asupra ta. Uneori regreţi că s-a terminat, că nu mai trăieşti şi azi ceva similar acelor vremuri, dar alteori priveşti înapoi cu mânie. Posibil să porţi pică unei persoane pe care cândva ai îndrăgit-o, dar te-a rănit, te-a dezamăgit, şi nu poţi ierta încă. Sunt momente când ai fi dispus să treci cu vederea tot ce s-a întâmplat şi să îi dai o şansă de împăcare, dar după aceea îţi aduci aminte tot ce a fost mai trist şi mai dureros între voi şi revii la aceleaşi gânduri ostile. Fă ordine în inima ta faţă de evenimentele de atunci!

VĂRSĂTOR

Tot ce-i frumos se şi termină la un moment dat: şi poveştile de iubire, şi vacanţa, şi zilele senine. Rămâne un gol în inima ta şi o vreme te vei alimenta din amintirile frumoase care sunt acum de domeniul trecutului. Nu mai poţi reînvia nimic din acele timpuri, gata, este un capitol închis către care te vei întoarce de multe ori cu un dram de nostalgie li regret, dar măcar poţi fi mulţumit că ai avut norocul să trăieşti aceste emoţii minunate. Poate le vei mai trăi şi altădată, dar nu neapărat legându-le de aceeaşi sursă: şi altceva te poate face fericit, deci nu te crampona de trecut cu atâta forţă.

PEȘTI

Cântăreşte mai atent dacă merită să accepţi ajutorul pe care ţi-l oferă astăzi nişte prieteni, ca nu cumva preţul pe care îl vei avea de plătit, mai târziu, să fie mai mare decât ceea ce primeşti acum de la ei. Ceva îţi spune să fii mai prevăzător, să nu crezi tot ce ţi se promite, pentru că, în spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla şi altceva, care, momentan, nu iese la lumină. Când va ieşi la iveală, te vei felicita că ţi-ai ascultat intuiţia care ţi-a spus să nu te încrezi în acei oameni care aveau şi alte interese decât cele pe care le declarau sus şi tare.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
844 locuitori

Semionovca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Semionovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 844 de oameni. Satul Semionovca a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.