04 noiembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2783
Horoscopul pentru 4 noiembrie 2019
04 noiembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2783

Horoscopul pentru 4 noiembrie 2019

BERBEC

Eşti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind într-o continuă agitaţie toată ziua. Nu-ţi propune azi deplasări la distanţe foarte mari, pentru că nu deţii toate resursele pentru a face faţă unor călătorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasările scurte, prin împrejurimi, pentru că e nevoie de tine repede înapoi acasă. Chiar dacă eşti deja la drum, vei descoperi că apar tot felul de situaţii nedorite care nu te lasă să călătoreşti conform planurilor făcute de acasă, şi ori eşti nevoit să stai pe loc, ori să-ţi modifici traseul din mers.

TAUR

Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un colaborator care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai putea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente. Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

GEMENI

Dacă iubești să deţii controlul, asta vei căuta şi azi în aventura care ţi se deschide în faţa ochilor. Nu te preocupă atât de mult rezultatul, destinaţia, ceea ce te aşteaptă la final, cât senzaţia de satisfacţie deplină pe care o ai că ţii în mâini tale frâiele acestei acţiuni. Ce-i drept, eşti potrivit în asemenea poziţie, pentru că poţi fi şi un foarte bun conducător de echipă, dar uneori transformi dorinţa de a conduce în agresivitate verbală, în autoritate exagerată, în plăcerea de a o face pe durul, aruncând în stânga şi-n dreapta cu vorbe grele. Foloseşte-te de acest atu într-un sens constructiv, nu pentru a-i îngenunchea pe ceilalţi.

RAC

Dacă pleci la drum, ia-ţi suficient timp la dispoziţie, pentru că s-ar putea să apară pe parcurs diverse aspecte neprevăzute care să prelungească deplasarea. Pleacă din timp, respectă orele exacte de plecare şi încearcă să te încadrezi perfect în program, pentru că o mică abatere te poate face să alergi pe ultima sută de metri. Călătoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parcă urmează să cunoşti ceva deosebit la destinaţie, ca atare ar fi bine să-ţi faci bagajele. Dacă această deplasare nu are loc tot azi, atunci poţi folosi această zi pentru pregătirea unei viitoare călătorii pe care o aştepţi cu sufletul la gură.

LEU

Fidelitatea şi loialitatea sentimentelor în plan sentimental sunt puse în balanţă în cel mai serios mod, dar ai toate şansele să ieşi bine la această judecată. Dacă te simţi cu musca pe căciulă în relaţia de suflet, ar fi mai bine să recunoşti singur că ai greşit, înainte de a fi descoperit, şi să repari de urgenţă situaţia, ca nu cumva să genereze crize în lanţ. O discuţie faţă în faţă, sinceră, în care şi tu şi partenerul spuneţi ce aveţi pe suflet, poate redresa cu succes o situaţie neclară între voi doi, dar nu încerca să te ascunzi după deget. Adevărul iese oricum la iveală!

FECIOARĂ

Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această stare! o petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de săptămână şi orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosferă veselă. La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc şi acelaşi eveniment fericit se repetă iar şi iar, spre marea ta satisfacţie, semn că, atunci când eşti optimist, poţi să păstrezi lângă tine mult timp ce e mai frumos şi bun în viaţă.

BALANȚĂ

Unii nu te lasă să te manifeşti în voie, te ţin închis ca într-o colivie şi nu-ţi oferă nicio libertate de acţiune, de mişcare, de decizie. Nu accepta această atitudine, nu-i lăsa să te trateze ca pe un sclav care are doar obligaţii şi nici un drept, deci trebuie să faci ceva ca să schimbi situaţia. Vezi ce pretenţii au ei de la tine şi încearcă să le oferi câte ceva din aşteptările lor, dar ridică-te şi tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri că ţi se cuvine. Nu tolera să fii înhămat la căruţă şi să tragi, când ai şi tu dorinţele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doreşti, nu sta în banca ta, cuminte şi umil, doar pentru că alţii spun nu la ceea ce ceri.

SCORPION

Cei care se cred mai puternici decât tine, în anumite privinţe, vor privi ciudat atitudinea ta independentă, prin care arăţi, de fapt, ce vine te descurci de unul singur. Arăţi că tu nu ai nevoie de cineva să te îndrume sau să-ţi dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, dar azi ai libertate deplină de decizie şi de mişcare. Nu asculţi de nimeni, nici măcar de cei care chiar deţin frâiele puterii în privinţa ta, pentru că deţii şi tu toate resursele necesare pentru a arăta ce poţi, ce ştii, cine eşti şi de a ajunge la succes prin forţe proprii.

SĂGETĂTOR

Dacă vezi că problema în care eşti implicat nu mai aduce nimic nou şi nu se mai schimbă deloc, ar fi bine să te gândeşti la o soluţie de compromis, pentru că nu are rost să rămâi blocat în această situaţie. E clar că a ajuns într-o zonă ternă care te va plictisi, pentru că tu nu eşti genul de om acre să accepte lucrurile demodate, banale, rutinate. Tu mereu vrei altceva, şi această problemă devine enervantă prin lipsa sa de noutate. Tu personal trebuie să faci ceva pentru a depăşi impasul, să găseşti o cale de ieşire din banal şi din pasivitate, pentru că lenea nu ţi se potriveşte. Fă ceva chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu ace a activitate, dar tot e ceva decât să stai şi să aştepţi miracole.

CAPRICORN

Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parcă ai intrat în panică împins de la spate de nişte termene limită cărora nu mai ştii cum să le faci faţă. Dacă ai mai scoate de pe agenda ta de lucru unele lucruri de care nu e obligatoriu să te ocupi chiar azi, ai descoperi că faci rost dintr-o dată de câteva ore numai bune pentru a fi folosite în direcţia care te apasă. Începe să mai laşi şi pe altădată şi să mai spui şi nu la unele cerinţe, pentru că nu le poţi duce pe toate pe umeri. Om eşti şi tu, ai şi tu limitele tale, dar mai ales ai viaţa ta personală care nu trebuie sacrificată doar pentru că altul îţi dă ordine de genul: am nevoie acum!

VĂRSĂTOR

Întotdeauna există altul mai experimentat alături de la care poţi primi răspunsurile de care ai nevoie. Deşi eşti tentat să priveşti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni o zi în care te vei convinge singur că au avut dreptate şi ar fi fost tare bine dacă i-ai fi ascultat! Ai norocul de a te afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, bun cunoscător al unui domeniu în care tu abia faci primii paşi, şi care se arată dispus să-ţi ofere răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Să n-o faci pe atotştiutorul, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare, dar acu această ocazie îţi poţi îmbogăţi cunoştinţele spre un nivel care te va face mândru de tine!

PEȘTI

Chiar dacă nu ai alături de tine persoana cea mai potrivită pentru starea în care te afli, nu generaliza spunând că eşti singur, că nimeni nu te iubeşte sau nu te înţelege. E doar o perioadă mai ternă, mai rece, în care resimţi un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales în relaţia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt susţinute de bărbaţi, bărbaţii nu sunt înţeleşi de femei, şi de la o banală confruntare la un conflict conjugal nu mai e decât un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranţă, deci nu-l privi pe cel de lângă tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece şi el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteţi la fel de stresaţi, deci înţelege-l!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
3036 locuitori

Vărvăreuca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vărvăreuca și Stîrceni. Satul Vărvăreuca este situat la o distanță de 3 km de orașul Florești și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3036 de oameni. Satul Vărvăreuca a fost atestat documentar la 12 aprilie 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.