11 noiembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2315
Horoscopul pentru 11 noiembrie 2019
11 noiembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2315

Horoscopul pentru 11 noiembrie 2019

BERBEC

Conflictul care musteşte în jurul tău are mari şanse să se calmeze, datorită intervenţiei unei persoane cu mai multă experienţă ce dă dovadă de un calm imperturbabil. Aceasta demonstrează celor implicaţi în război că nu agresivitatea, nici atacul, şi nici nervii nu sunt calea de soluţionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranţa şi răbdarea. Tu le ai pe acestea în bagaj din belşug, deci ce-ar fi să apelezi la ele chiar acum? Un ton scăzut şi diplomat nu poate primi ca replică o înjurătură, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere şi împăcare. Fii tu cel înţelept!

TAUR

Este exact starea de bine pe care o aşteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viaţa ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce eşti sigur că ai privit situaţia din orice unghi posibil.

GEMENI

Nu întotdeauna iubirea conţine doar fluturaşi şi îngeraşi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine şi cu evenimente negative, ce nasc suferinţe. Cam aceasta e atmosfera acestei zile şi, de câte ori vine vorba de iubire, parcă ai prefera să nu existe… Riscul unui eşec sentimental e mare, ori pentru că te îndrăgosteşti de cine nu merită, ori pentru că tu însuţi eşti gata să dezamăgeşti un suflet care aşteaptă enorm de la tine. Ai grijă cui îţi oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporţi cu persoana iubită, pentru că eşti gata-gata să-i răneşti sufletul.

RAC

Ai mari dubii dacă să dai curs invitaţiei pe care ţi-o face astăzi un amic, de parcă ai avea alte treburi de făcut. Ar fi păcat să ratezi o propunere care ar putea fi interesantă doar pentru că te aştepţi la altceva. E posibil ca din direcţia la care stai concentrat cu urechile pâlnie să nu sosească azi vestea sau cererea mult visată, dar ceea ce ţi se oferă în schimb să fie un înlocuitor excelent, dar numai de tine depinde dacă accepţi sau nu. Dacă ziua trece fără nimic nou, vei regreta că ai dat cu piciorul la şansa oferită.

LEU

Greu de spus dacă nivelul la care ai ajuns te bucură sau se poate şi mai bine, de parcă ai avea parte de ambele feţe ale unei situaţii simultan. E ca şi cum un succes se ridică pe insuccesul altuia sau o mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce pantă te îndrepţi: în sus sau în jos? Încearcă să nu laşi latura ta pesimistă să te copleşească ci priveşte mai întâi partea bună a lucrurilor, fără să te gândeşti şi la aspectul mai puţin plăcut din spatele reuşitei. Întotdeauna există şi reversul medaliei, dar nu-l căuta neapărat acum!

FECIOARĂ

Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate! Ai şansa de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învăţa o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţa ta, mai ales în plan profesional. Ţi se umple inima de o pasiune nouă, eşti entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungi cât mai repede la ţelul pe care ţi l-ai propus, iar evoluţia rapidă a lucrurilor te determină de depui şi mai multă pasiune, ca să ţi se împlinească visul.

BALANȚĂ

Nu ţine cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru. Contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat, ca atare porneşte în direcţia aleasă fără să te laşi oprit din mers de nimeni. Întotdeauna se vor găsi critici şi cârcotaşi care vor comenta faptele sau deciziile tale, dar de data aceasta e în joc forţa ta şi poţi trece peste orice animozităţi cu brio. Nu ştii ce resurse imense de energie şi ambiţie deţii decât atunci când depăşeşti cu succes astfel de afronturi. După un astfel de succes, nimeni nu va mai spune despre tine că eşti sensibil, ci foarte puternic!

SCORPION

O zi ca aceasta e perfectă pentru a sta puţin de vorbă cu tine însuţi pentru a-ţi trasa căile următoare spre marile tale vise. Doreşti o schimbare în carieră iar informaţia pe care o găseşti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinţe de schimbare. Poate nu pui imediat în practică schimbarea de sens, dar măcar aşezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel încât, la momentul potrivit, să-i dai startul. Eşti aproape de un moment decisiv, dar deocamdată informează-te!

SĂGETĂTOR

Profesia cere enorm de la tine, chiar şi eforturi suplimentare, dar eşti mult prea ambiţios ca s-o laşi mai moale, chiar şi când eşti extrem de obosit, tragi tare, dorind să atingi un nivel superior în proiectele la care munceşti cu atâta seriozitate. Şefii sunt cu ochii pe tine şi, tocmai pentru că e reputaţia ta în joc, nu te opreşti din elan! Poate mai e cale lungă până la rezultatele finale şi ar trebui să-ţi drămuieşti mai bine energia, deci nu exagera cu eforturile depuse. Dacă vor vedea că poţi da atât, şefii sau clienţii vor cere din ce în ce mai mult de la tine, iar tu eşti acelaşi!

CAPRICORN

A sta singur acasă, tocmai azi, nu e cea mai bună soluţie. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature, a unui părinte, a unui frate mai mare, care să te asculte şi să-ţi povestească din experienţa sa bogată. Nu-ţi turna cenuşă în cap dacă nu e nimeni prin preajmă să te ajute, poate nu ştii tu la uşa cui să baţi. Gândeşte-te cine ar fi cea mai potrivit persoană pentru a te susţine într-un moment delicat, pentru că exact prietenii pe care poate te-ai fi bazat sunt primii care dispar. Caută cu mai mare atenţie confidentul tău de suflet!

VĂRSĂTOR

Ceva îţi spune că, în spatele unor aparenţe, s-ar mai afla şi altceva, de aceea ar fi bine să amâni marile decizii pe altădată, ca să te informezi mai bine. S-ar putea să apară de undeva o informaţie contradictorie care să dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori să ceri detalii din mai multe surse, ca să te convingi că toate converg în aceeaşi direcţie şi nu se bat cap în cap, ori să ai şi un plan de rezervă oricând la îndemână. Dacă ai luat acum o decizie, s-ar putea să descoperi, mai târziu, că exista şi alta, poate şi mai bună, deci ce-ar fi să nu pui punct final încă?

PEȘTI

Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un amic care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pitea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente. Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1764
Populația:
7043 locuitori

Cazaclia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Cazaclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de municipiul Comrat și la 153 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 7043 locuitori. Satul Cazaclia a fost menționat documentar în anul 1764.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.