27 noiembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 3062
Horoscopul pentru 27 noiembrie 2019
27 noiembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 3062

Horoscopul pentru 27 noiembrie 2019

BERBEC

Faci echipă bună cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinţi latura raţională a acestui tandem iar celălalt e jumătatea ta emoţională. De obicei rolurile sunt exact invers, dar eşti persoana cea mai potrivită pentru a analiza lucrurile corect pe toate feţele, pentru a lua decizii clare şi ferme, pentru a înţelege situaţia la justa valoare, fără influenţe emoţionale, aşa cum ar face celălalt. Vă completaţi perfect unul pe altul şi ar merita să folosiţi această compatibilitate pe cât mai multe planuri.

TAUR

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trăsnet în calea ta când te aşteptai mai puţin. În urma acestei veşti atât de tranşante, un capitol se încheie brusc în viaţa ta, deci aşteaptă-te la o despărţire în amor, la o demisie decisă pe loc, la o răsturnare bruscă de situaţie, momente critice care te pot lăsa fără replică. Poate nu e chiar un dezastru, pentru că un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui început mai bun, descoperind, mai târziu, că e mai bine că s-a încheiat acum şi atât de repede.

GEMENI

Nu te juca prea mult cu şansele care ţi se oferă, pentru că spiritul uşuratic ce te copleşeşte acum te poate face să ratezi ocazii rare! A doua oară nu ţi se vor oferi ca atare trebuie să te concentrezi serios la tot ce apare la orizont de unde nici nu te aştepţi. Ai tendinţa de a glumi pe seama norocului care iese în cale, ori pentru că nu crezi că e posibil ca tocmai tu să ai parte de aşa ceva, ori pentru că ai impresia că e doar o încercare. E pentru tine, nu te mai codi, deci pune mâna pe el imediat ce apare!

RAC

Viaţa de cuplu se dezvoltă pe un teren sigur, care îţi inspiră încredere şi durabilitate. Nu se mai fac declaraţii de amor în joacă, nu se mai fac promisiuni fără consistenţă, ci tot ceea ce spuneţi amândoi acum are şanse de materializare. Dacă vrei o relaţie de viitor, nu căuta aventuri trecătoare, ci caută în jurul tău omul care inspiră fidelitate şi maturitate. Nu e o idee rea să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai poate face şi alegeri greşite. Raţiunea însă nu va da greş niciodată, chiar dacă şi tu, ca oricine, tânjeşti după iubire.

LEU

Ai impresia că nimic nu merge, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit on care ai nimerit. Te-ai înconjurat de oameni trişti, împovăraţi de probleme care discută pe un ton sumbru, fără să se poată agăţa de nimic bun din preajma lor. Degeaba gândeşti tu pozitiv dacă ceilalţi te monopolizează cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cât mai repede, ori încerci să le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

FECIOARĂ

Eşti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, în general, pentru că azi au mai mare nevoie de tine. Eşti alături de ei cu inima deschisă, preocupat de soarta lor, încercând să le oferi tot ce-ţi stă în putinţă pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va părea mult mai simplu cu tine alături, pentru că găseşti imediat o vorbă bună sau o încurajare potrivită pentru a le distrage atenţia de la problemele lor, măcar pentru câteva minute. E modul tău de a le întoarce aceleaşi servicii pe care şi ei le-au oferit în situaţii similare.

BALANȚĂ

Veştile bune care sosesc pe neaşteptate te iau prin surprindere, dar te fac să speri şi mai mult de la viitor. Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de direcţie, este mai bine decât ai fi crezut că se poate întâmpla, semn că hazardul stă totuşi la baza multor evenimente fericite din viaţa ta. Planurile îndelung concepute şi construite nu au rezultate la fel de bune ca cele decise în ultima clipă, ca atare ar fi bine să te mai laşi, uneori, şi la voia întâmplării, fără să ai control asupra tuturor detaliilor. Fie ce-o fi!

SCORPION

Prieteniile se nasc şi mor, relaţiile încep şi se termină, ca atare nicio persoană pe care o cunoşti, de-a lungul timpul, nu rămâne definitiv în viaţa ta. E posibil să-ţi iei rămas bun de la un amic, dar relaţia dintre voi s-a înrăutăţit major în ultima vreme şi simţi că nu mai poţi continua aşa. Unul din voi trebuie să fie tranşant şi să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul doare şi poate declanşa o criză în relaţia voastră. Decât să te minţi mai departe că totul e perfect, mai bine priveşti adevărul în faţă şi termini aici.

SĂGETĂTOR

Eşti pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total… Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îţi convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu total. E o renunţare categorică, de parcă ţi-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii e mare, după ce vei ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcţie.

CAPRICORN

Nu mai ai timp de nimic altceva decât de o listă întreagă de sarcini pe care le-ai tot amânat în ultima vreme şi nu mai pot aştepta. Nu vrei să intri într-o lună nouă cu atâtea datorii neterminate, de aceea faci un efort azi să le rezolvi şi pe ele. Nu mai rămâne timp şi pentru odihnă sau distracţie, dar nici măcar nu ai satisfacţia că ai scăpat de aceste sarcini. Chiar dacă eşti frânt de oboseală, tot consideri că nu ai făcut tot ce trebuia şi că nu ai rezolvat nici jumătate din ce aveai pe listă.

VĂRSĂTOR

Lasă-te purtat unde vrea valul, nu încerca să controlezi tu mersul evenimentelor, ci ai încredere totală că sensul în care eşti dus e cel mai bun pentru tine. Detaşează-te de tot ce te ţine legat de trecut, de amintiri şi temeri, pentru că acum ţi se deschid în faţă orizonturi foarte promiţătoare, dar care nu-şi vor arăta efectele benefice decât dacă te arunci cu încredere în această aventură. Teama poate fi cel mai mare inamic, pentru că dacă tu, peste tot, vezi numai hopuri, pericole sau motive de suspiciune, e clar că nu vei ajunge prea curând la ceea ce te aşteaptă la capăt. Fii curgător ca apa şi priveşte spre viitor cu optimism maxim!

PEȘTI

Recunoaşte că nu eşti încă pe deplin matur din punct de vedere afectiv, că fiecare nouă lecţie de viaţă legată de iubire, devotament, dăruire mai pune o cărămidă la cel care devii. Toată viaţa e o continuă şcoală şi intri mereu la alte şi alte cursuri, dar ceea ce ţi se predă azi ţine de suflet, de ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Ai sentimentul că ţi se pregăteşte ceva, se coace ceva şi tu nu poţi face altceva decât să aştepţi să culegi roadele acestui proces. Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie să stai pasiv să se coacă fructele în copac, ci să întreţii recolta, să uzi copacii, să îngrijeşti planta.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
518 locuitori

Şalvirii Vechi este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iliciovca, Șalvirii Vechi și Ceapaevca. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Drochia și la 197 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 518 oameni. Satul Şalvirii Vechi a fost menționat documentar în anul 1793.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.