06 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2214
Horoscopul pentru 6 decembrie 2019
06 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2214

Horoscopul pentru 6 decembrie 2019

BERBEC

Banii au un scop pozitiv astăzi: acela de a oferi o bucurie unui număr mai larg de persoane. Eşti darnic, gata de gesturi umanitare sau măcar să faci cinste prietenilor tăi cu o ocazie specială. Nici nu te uiţi la bani dacă ei sunt cheltuiţi cu acest scop, acela de a aduce zâmbetul pe chipul celor pe care îi ai aproape. Şi afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse în ultima vreme la un proiect în care ai investit tot ce aveai mai bun în tine. Eşti convins că viaţa îţi oferă triplu decât oferi, de aceea dai cât poţi!

TAUR

Nu te aştepta ca toată lumea să aplaude faptele tale, chiar dacă tu crezi în ele! Exact acele planuri care te entuziasmează pe tine mai mult sunt şi cele mai controversate. Vei fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţine cont de etichetele pe care ţi le pun cei din jur. Important e ca tu să-ţi duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia cu multă pasiune, pentru că, în final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecăţi nu scapă nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva şi mai tare, pentru a demonstra că faci bine ce faci!

GEMENI

Nu te grăbi să porneşti într-o direcţie nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai şi să chibzuieşti profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul. Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm şi încredere în scopul pe care vrei să-l atingi, ritmul de evoluţie va fi unul bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simţi că toate sunt la cote maxime.

RAC

Cu cât intri în contact cu mai multă lume, cu atât nervii tăi sunt mai întinşi, pentru că ai de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu tine. Eşti iritat de replicile din jur, eşti scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic. Ai mare grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii complet necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporţii, ca atare mai bine te abţii chiar dacă te mănâncă limba…

LEU

Ai învăţat destule din experienţele anterioare ca să ştii acum să iei măsuri înţelepte. Ceea ce nu ţi-a plăcut, nu se va repeta, pentru că acum te ghidezi după principiul paza bună trece primejdia rea. Asta da maturitate, asta da prudenţă, pentru că nu te mai arunci cu capul înainte într-o direcţie din care altădată nu ai cules cele mai pozitive roade. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat situaţiile similare înainte şi acum calcă mai precaut înainte. Nu trece la etapa următoare fără să analizezi situaţia în care te afli, amintindu-ţi de fiecare dată de trecut, de lecţiile deja acumulate pe această temă. Aruncă o privire peste umăr şi repetă lecţia!

FECIOARĂ

Luptă ca să nu te lași atras într-o capcană periculoasă de către cineva cu intenţii nu tocmai curate. S-ar putea să pară că-ţi vrea binele, te înconjoară de gesturi prieteneşti şi calde, dar va veni o clipă când intuiţia îţi va atrage atenţia asupra adevăratelor sale gânduri şi te va zgudui un pic, ca să te trezeşti. Dacă în joc e fericirea ta şi a celor dragi ţie, vei lua imediat atitudine, deci ascultă ce-ţi transmite vocea ta interioară, care joacă rolul unei antene extrem de fine a celor mai sensibile vibraţii joase, deoarece, dacă cineva cu gânduri negative s-a infiltrat în mediul tău intim, imediat va da alarma şi vei ridica imediat scutul de protecţie.

BALANȚĂ

Eşti pe cale să atingi bunăstarea datorită resurselor fantastice pe care le deţii. Eşti un motor de energie care rulează la turaţie maximă, deci pune la treabă creativitatea şi puterea ta de muncă pentru a scoate la lumină lucruri generatoare de prosperitate în viaţa ta. Abundenţa financiară se naşte din abundenţa de idei, deci tu nu trebuie să aştepţi ceva din senin, ci să te apuci chiar tu de treabă, pentru că ai atâtea căi de a câştiga ceea ce îţi doreşti. Pune mâna pe lopată, ar spune cineva, şi asta şi faci, metaforic vorbind, investind tot ce ştii într-o direcţie aducătoare de belşug. Ceea ce iese de aici e cea mai de preţ bogăţie a ta!

SCORPION

Nu ai parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă. Propunerile tale rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereţi, dar totuşi insistă să-ţi exprimi punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care eşti supus. Până la urmă tot vei convinge pe cineva să te asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine de la tine. Prin exemplu personal, poţi atrage atenţia asupra ideilor tale, ca atare trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu te supăra aşa de tare pe cei care resping dialogul.

SĂGETĂTOR

Se resimte o bună cooperare între generaţii. Cel tânăr ascultă cu respect de cel mai în vârstă iar acesta, la rândul său, ţine cont în permanenţă de părerile celui aflat la mare distanţă de ani. Se naşte un schimb reciproc avantajos de păreri, de idei, de sfaturi, pentru că fiecare are acces la informaţii din cu totul alt plan al domeniului în care îşi unesc forţele. Fă echipă, aşadar, cu o persoană din altă generaţie decât tine, pentru că fiecare are de câştigat din această excelentă cooperare. Nimeni nu trebuie s-o facă pe atotcunoscătorul sau pe şeful, pentru că la orice vârstă mai e ceva de învăţat.

CAPRICORN

Iubirea vine la pachet cu de toate: şi cu momente de euforie, şi cu suferinţe dintre cele mai profunde, dar toate trec, nimic nu e veşnic. Trebuie să fii pregătit azi pentru un mic cutremur în viaţa sentimentală, pentru că persoana iubită face o greşeală, aruncă o vorbă în vânt, scoate la iveală o latură neplăcută a caracterului său, dar atenţie: aceleaşi gafe le poţi face şi tu într-un moment mai fragil. Este unul din acele hopuri în care trebuie să demonstraţi cât de puternică e relaţia voastră, cât de uniţi rămâneţi la greu, cât de pregătiţi sunteţi să faceţi faţă probelor de destin. Iubirea nu înseamnă doar zâmbete, flori şi fericire.

VĂRSĂTOR

Inima te îndeamnă să nu te opui, să nu te mai lupţi cu piedicile care, orice le-ai face, tot apar, ca atare e bine să te laşi dus de val, deocamdată. Vei vedea că această lejeritate de a accepta cursul firesc al lucrurilor, această curgere după cum te duce valul, e de preferat. Precum apa, aşa treci mai uşor peste pietrele din calea ta. Nu te crampona de opreliştile inerente, care oricum se ivesc din când în când în evoluţia ta către un ţel. Priveşte fiecare hop cu inima deschisă, cu iubire şi gândire pozitivă, ca pe ceva util dezvoltării tale, ca pe noi lecţii pentru cel care devii zi de zi. Problemele nu sunt decât alte şi alte cunoştinţe adunate în experienţa ta de viaţă.

PEȘTI

Poţi trata mult mai lejer micile dispute care se mai încing în jurul tău. Le poţi lua în glumă, le poţi privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri în contact, ca atare o atitudine jucăuşă sau chiar inocentă în faţa unor astfel de forme de agresivitate ar dezamorsa foarte repede bomba. Cel care ridică azi tonul nu are absolut nimic cu tine, e doar nervos şi obosit, deci nu pune la suflet gesturile sale un pic cam obraznice. Încearcă să-i zâmbeşti, să-i spui o vorbă bună care să-i distragă atenţia de la sursa nervilor săi, şi ai să vezi ce repede se reinstalează armonia. În nici un caz nu-i răspunde cu aceeaşi monedă, nu aceasta e soluţia!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
4 locuitori

Bondareuca este un sat din cadrul comunei Zgărdeşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 24 km de oraşul Teleneşti şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4 oameni. Satul Bondareuca a fost înființat în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.