27 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2472
Horoscopul pentru 27 decembrie 2019
27 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2472

Horoscopul pentru 27 decembrie 2019

BERBEC

Priveşti la partenerul tău şi nu-ţi vine a crede ce atitudine nouă observi la el! Se ţine de cuvânt, îşi ia angajamente solide, îşi oferă dovezi concrete de loialitate şi iubire, ceea ce nu poate fi decât un motiv de a investi şi mai multă încredere în el. Îţi spune clar ce vrea de la tine, că aşteaptă ca relaţia voastră să prindă şi mai mult rădăcini, că e pregătit să-ţi asume responsabilităţi mature, deci e un semn că relaţia voastră a devenit extrem de serioasă şi ai pe cine te baza. Ţi tu te-ai schimbat în ultima perioadă, dar el s-a schimbat mai mult şi când te uiţi la el îţi inspiră deplină securitate!

TAUR

Rareori ai parte de o companie atât de receptivă şi de dornică de comunicare ca cea în care te afli acum, deci profită din plin de buna înţelegere ce se resimte în acest mediu Parcă aţi fi buni prieteni, parcă vă completaţi unii pe alţii, deci formaţi o echipă foarte unită în care armonia se resimte la orice gest. Vă oferiţi unul altuia tot suportul şi prietenia se leagă şi mai mult. Încearcă să nu îţi impui în nicio situaţie doar propria voinţă, ci ascultă şi ce spune celălalt, deoarece schimbul de idei este astăzi la cote maxime şi vă bucură pe toţi în egală măsură.

GEMENI

Nu te crampona de câteva banale hopuri, care sunt absolut fireşti în evoluţia ta spre ţelul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te aşteaptă la destinaţie, spunând cu încredere deplină că poţi, că merge, că totul este în regulă. Dacă începi să iei la bani mărunţi chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie şi timp preţios pentru nimicuri. Mai bine priveşti deja la ceea ce te aşteaptă dincolo de această etapă, pentru că ţinta aceea merită toată atenţia. Te atrage şi astfel te şi sustrage de pe calea plină de hârtoape de acum, deci concentrează-te doar la ceea ce te aşteaptă la destinaţie.

RAC

Viaţa de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce vă adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc. Este atmosfera ideală pentru o reuniune de familie  – la o aniversare, la un botez, la o logodnă – ceva care animă spiritele şi vă face pe toţi mai veseli şi mai optimişti, datorită unor astfel de momente. Vă recăpătaţi cu toţii cheful de viaţă şi plăcerea de a vă distra. Copiii sunt cei care înveselesc cel mai uşor atmosfera ca atare toate activităţile zilei vor gravita în jurul lor: cu ei la joacă, la lecţii, la film…

LEU

Eşti un pic cam excentric în ceea ce faci şi nu toată lumea înţelege de ce acţionezi aşa. Eşti un om inventiv care vine cu soluţii originale. Chiar dacă mulţi nu vor fi de acord cu ideile tale şi nici cu instrumentele la care apelezi, mergi pe drumul tău mai departe. Ceea ce azi pare ciudat, avangardist, prea original, prea greu de digerat, peste o vreme va fi ceva normal, deci continuă să fii tu cel original, aşa cum simţi! E stilul tău, deci nu trebuie să te supui unor regulamente impuse de alţii. Nu contează că tu îţi asumi şi nişte riscuri în sensul pe care mergi, căci tu crezi cu tărie că poţi ajunge acolo prin forţe proprii. Cei demodaţi n-au decât să nu te asculte!

FECIOARĂ

Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă. Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente. Te vei bucura multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.

BALANȚĂ

E o zi banală, dar nu te deranjează deloc monotonia cu care te întâlneşti la tot pasul. Dacă tot nu apare nimic ieşit din comun, îţi poţi folosi timpul şi energia pentru diverse lucruri mărunte de care nu aveai timp altădată. Pentru că nu te împinge nimic urgent de la spate şi nici nu eşti tras în prea multe direcţii, îţi vei aminti de lista de mărunţişuri neimportante pe care ai tot dat-o la o parte cândva cu gândul că-i va veni şi ei rândul, odată şi-odată. Iată că acum e momentul să scoţi de la naftalină micile sarcini de care nu te-ai ocupat înainte, dar deşi sunt mici, s-au acumulat multe deci tot îţi va lua ceva timp să le ştergi de pe listă pe toate.

SCORPION

Toate îţi merg de minune astăzi şi ar trebui să profiţi de vântul favorabil care te împinge de la spate spre o acţiune nouă, îndrăzneaţă. Orice iniţiativă proprie este azi privilegiată, ca atare, dacă aşteptai să faci o anumită schimbare în viaţa ta, acum e momentul! Ai energia pozitivă, elanul, entuziasmul şi curajul de a-i da startul, iar evoluţia ar fi rapidă şi promiţătoare chiar de la primii paşi. Porneşte acum acel drum nou care îţi poate insufla alt chef de viaţă, fiind exact scânteia de care aveai nevoie pentru ceva complet nou.

SĂGETĂTOR

Toată viaţa ta gravitează acum în jurul iubirii, de parcă inima ta dictează cele mai importante decizii. Cât timp persoana iubită e alături de tine, te completează, te susţine, parcă te simţi atotputernic, pentru că îţi extragi energia vitală din iubire! Ai încredere deplină în jumătatea ta, în persoana care îţi stă alături şi, dacă nu ai făcut deja pasul cel mare, te gândeşti deja la o viaţă împreună. Dacă sunteţi deja împreună de o viaţă, puteţi trece azi printr-un moment decisiv care vă poate oferi amândurora un sentiment de împlinire, de satisfacţie, de armonie, ca o garanţie că viaţa voastră în doi e din ce în ce mai aşezată!

CAPRICORN

Ar exista două direcţii la fel de interesante în care ai vrea să te implici, dar trebuie să recunoşti că nu poţi da randament la fel de bun dacă lucrezi pe două fronturi. Alege dintre cele două sensuri doar unul din ele, asupra căruia să te concentrezi, dar fără a refuza cea de a doua variantă. Doar o amâni câteva zile, pentru că după ce îţi vei onora sarcinile faţă de prima direcţie, te vei putea gândi şi la cealaltă. Dacă ai respinge acum complet alternativa oferită, ai rămâne mereu cu gândul la ea întrebându-te ce-ar fi fost dacă alegeai invers. Nu renunţa, deci, la paleta largă de opţiuni, ci doar păstrează-le în rezervă, ca pe un as din mânecă.

VĂRSĂTOR

Tu eşti implicat de obicei în ce se petrece în jurul tău, dar azi alegi o atitudine mult mai rezervată, convins că numai aşa vei depăşi cu bine o situaţie dezechilibrată. Rămâi rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul în care merg lucrurile, şi aşa vei vedea că efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari. Nu e genul tău să tratezi de pe margine sau cu indiferenţă lucrurile care se întâmplă în calea ta, dar de data aceasta e mult mai bine să stai pe loc şi să nu te bagi. Furtuna va trece mult mai uşor dacă o laşi să treacă pe lângă tine, fără a interveni în vreo direcţie. Un pic pasiv, un pic comod, vei trece peste toate mult mai uşor!

PEȘTI

Când erai gata să renunţi la un plan care ajunsese într-un punct sensibil, iată că apare şi neaşteptatul salt înainte care te readuce în cursă. E semn că niciodată nu trebuie să renunţi, pentru că nici nu ştii cum abandonul tău survine cu o clipă înainte de a apărea vestea succesului. Continuă să speri, să tragi tare, să lupţi cu piedicile de pe parcurs, convins că te îndrepţi în direcţia cea mai bună. Da, poate acum totul pare să evolueze mult mai lent şi mai greu, dar toate aceste eforturi se vor lega la un moment dat într-o reuşită demnă de toată lauda. Insistă, deci, oricât de lung ar mai părea drumul!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
36 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Satul Vrănești este situat la 25 km de orașul Florești și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de locuitori. Satul Vrănești a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.