30 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2505
Horoscopul pentru 30 ianuarie 2020
30 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2505

Horoscopul pentru 30 ianuarie 2020

BERBEC

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să stai acasă pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă uneşte pe toţi laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

TAUR

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori eşti chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnezi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când acolo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, ca atare calculează fiecare bănuţ cu prudenţă.

GEMENI

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudenţă orice factor de risc cu care te confrunţi azi. Eşti pe cale să strici o prietenie de o viaţă, să ieşi dintr-o relaţie care evoluase bine o perioadă sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înţelegi cu tovarăşii tăi de echipă. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunţi, probabil acel lucru nu era pentru tine!

RAC

Lasă-te dus de propria ta creaţie, ai încredere totală în ceea ce iese din mintea sau din mâinile tale, pentru că nimeni nu te întrece când ai ceva de făcut. Creativitatea ta e fără margini şi roadele muncii tale se văd. Te simţi bine aşa, purtat de propria imaginaţie, pas cu pas, către apogeul creaţiei. Tu eşti un creator de bine, de frumuseţe, de succes, şi te arunci pur şi simplu, în deplină siguranţă, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le clădeşti. Deţii toate instrumentele necesare succesului, deci continuă să ridici mai departe cu entuziasm, cu elan, cu bucurie de a crea. Poţi fi creator al unei lumi de care vei fi mândru!

LEU

Şefii te critică iar clienţii sunt nemulţumiţi de serviciile pe care le prestezi, deşi tu faci tot posibilul să răspunzi tuturor cerinţelor cât se poate de bine. Posibil ca pretenţiile să fie mult peste puterile tale şi deşi încerci să te auto-depăşeşti, tot nu poţi ajunge la nivelul dorit de cei care stau cu ochii pe tine. Te poţi aştepta la o mustrare la serviciu, la o reclamaţie agresivă sau la o marfă returnată din cauza vreunui defect pe care nu l-ai observat la timp. Încearcă să dregi busuiocul cu diplomaţie.

FECIOARĂ

Ai un mare ţel de atins în carieră, dar e cale lungă până vei ajunge la materializarea lui. Trebuie să mai pui mâna pe carte, să înveţi ceva nou, să apelezi la persoane specializate în domeniul cu pricina, deci caută de pe acum mijloacele concrete de a-ţi vedea visul împlinit. Ai toate şansele să ajungi acolo, doar că trebuie să te foloseşti de foarte multe instrumente intermediare. Azi poţi întâlni persoana care te poate îndruma pe calea ta spre împlinirea visului şi de aici începe aventura.

BALANȚĂ

Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă! Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt, dar fă tot posibilul să nu pici în capcana energiilor negative declanşate de rivalul tău, pentru că nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia.

SCORPION

Energia ta poate fi copleşitoare pentru cei obosiţi, stresaţi, care îşi fac griji din orice, ca atare, dacă vrei o zi perfectă, înconjoară-te de oameni la fel de entuziaşti ca şi tine. Dacă ai sta în preajma unor pesimişti, aceştia ar putea considera atitudinea ta tonică şi luminoasă ca o formă de infatuare, or tu nu ai nici cea mai mică intenţie de a afişa o bunăstare vădită. Tu te simţi bine şi ai vrea ca şi alţii să se simtă la fel, de aceea arunci în jur razele tale de bună dispoziţie şi energie pozitivă, numai că nu toată lumea e în starea potrivită pentru a le primi. Unii devin şi mai apatici când te văd pe tine atât de fericit, deci mai bine îţi vezi doar de propria stare de bine!

SĂGETĂTOR

Stai şi aştepţi de undeva declicul care să-ţi deschidă calea spre un sens nou, mai entuziast şi mai dinamic, de la tine nu prea vine, ceea ce e o noutate, pentru că eşti de felul tău îndrăzneţ şi pregătit de provocare, dar acum te copleşeşte o stare de nesiguranţă şi comoditate, aşteptând din altă parte soluţia. Ai noroc, apare în preajma ta o persoană mai curajoasă şi mai entuziastă care te poate molipsi şi pe tine. Dacă v-aţi uni forţele într-un sens comun, aţi avea parte de roade care vă vor încânta pe amândoi în egală măsură. Nu sta degeaba, nu aştepta să-ţi pice din cer, ci profită de ocaziile bune care ajung la tine prin intermediul unor persoane tinere şi tonice.

CAPRICORN

Visele tale nu se împlinesc aşa, cât ai bate din palme, ci ai şi nişte eforturi de depus până acolo. Eşti pe drumul cel bun, deci continuă să vâsleşti cu elan spre scopul tău cel mare, chiar dacă mai e cale lungă până la împlinirea lui. Vor apărea pe parcurs şi hopuri, şi ocolişuri, şi întoarceri din drum, şi condiţii neprielnice, dar rezultatul final depinde enorm de felul cum depăşeşti toate aceste probe. Dacă ţi s-ar oferi toate pe tavă, nu ai mai şti să le preţuieşti atunci când le vei căpăta, ca atare priveşte aceste piedici de pe parcurs drept preţul ce se cere plătit pentru răsplata pe care o vei obţine. Nu te descuraja!

VĂRSĂTOR

Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu,.

PEȘTI

Dacă stai închis în tine şi analizezi pe toate feţele cine ştie ce problemă care te obsedează, fii sigur că va fi o zi posomorâtă. Ai în preajma ta persoane mult mai tonice şi mai vesele care te invită în aventura lor, dar dacă tu refuzi orice ocazie de a te simţi bine, cum ai vrea să depăşeşti acea stare? Ieşi din casă, din spaţiul trist în are te-ai retras de unul singur împovărat de griji care nu-şi au rostul. Apar suficiente motive de distracţie în preajma ta pe care merită să le valorifici, deci spune da la orice activitate de care nu ai parte chiar în fiecare zi: o invitaţie la plimbare o ieşire în natură, o discuţie la telefon. Chiar dacă nu ai chef la prima vedere, pofta vine mâncând!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1461 locuitori

Baroncea este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baroncea Nouă și Baroncea. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Baroncea a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.