31 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3279
Horoscopul pentru 31 ianuarie 2020
31 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3279

Horoscopul pentru 31 ianuarie 2020

BERBEC

Aminteste-ti ca exista un spirit in tot ceea ce te inconjoara. Doar pentru ca nu putem percepe ceva cu ochii, urechile sau degetele nu inseamna ca nu exista. Respecta campul de forta care ne inconjoara si formele animate si neinsufletite care exista in viata ta de zi cu zi. Esti apt sa percepi viata ca si cum ar fi o rugaciune astazi.

TAUR

Partajeaza mai mult din pasiunea, dragostea si fericirea ta cu oamenii din jurul tau. Pune-ti energia catre un proiect de grup si munceste pentru a crea ceva mult mai magic si mai semnificativ decat orice ai putea crea pe cont propriu. Nu esti singur pe aceasta lume si vei descoperi ca ai multe lucruri de invatat lucrand in relatii stranse cu alte persoane care impartasesc idealuri similare.

GEMENI

Schimbarile drastice ale emotiilor tale ar putea sa te faca sa te indoiesti de anumite instincte sau sentimente pe care le ai. In loc sa te frustrezi de incapacitatea ta de a da un sens rational acestor emotii, bucura-te de calatoria pe care ti-o ofera. Sa ai aceste emotii si sa le poti exprima liber este un cadou minunat. Nu incerca sa ascunzi sau sa suprimi ceea ce simti. Daca ti se pare ca esti intr-un montagne russe astazi, nu incerca sa sari la jumatatea drumului. Vei fi mult mai in siguranta daca ramai asezat pana la sfarsit.

RAC

Astazi este una dintre acele zile in care vrei doar sa stai pe spate pe pamant si sa te uiti la nori. Mintea ta artistica poate observa cu usurinta un nor care arata ca un dragon sau unul care arata la fel ca mama ta. Exista un motiv pentru care creierul tau atrage atentia asupra anumitor forme si nu altora. Gasesti indicii importante in aceste informatii.

LEU

Cel mai probabil in aceasta zi vei fi atras de lucrurile pe care nu le poti avea. In loc sa te enervezi si sa te frustrezi de faptul ca nu primesti ceea ce doresti, cauta lectia in acesta situatie si motivul pentru care chiar nu ai nevoie de aceste lucruri. Lucrurile cu o valoare sentimentala extrem de ridicata ar putea sa ti se para foarte importante chiar acum, dar poate exista un motiv important pentru care trebuie sa lasi totul si sa mergi mai departe spre acel sentiment particular.

FECIOARĂ

S-ar putea sa iti petreci majoritatea timpului stand cu ochii pe o pagina goala deoarece incerci sa scrii pe hartie ceea ce vrei sa spui cu adevarat. Poate ca motivatia ta este marcanta. Mintea ta creste astazi si poate iti va fi greu sa iti continui sarcina. Cu toate acestea, dupa ce incepi actul de a scrie sau orice altceva trebuie sa incerci sa termini, lucrurile par sa curga pana la finalizarea lor.

BALANȚĂ

Daca te simti nevoit sa faci ceva pentru a-ti usura viata o perioada, atunci poate trebuie sa iti examinezi viata mai indeaproape. In loc sa incerci sa descoperi cel mai bun mijloc de evadare, incearca sa afli cele mai bune mijloace pentru a iti face viata mai placuta. Asigura-te ca esti multumit de tine si de lucrurile pe care le faci. Daca nu, este timpul pentru o schimbare.

SCORPION

Pastreaza-ti spiritul iubitor de distractie pur. Ai grija ca nu incepi conversatii ingenioase sau glume distractive in detrimentul altcuiva. Acest tip de comportament este probabil sa se intoarca si sa te bantuie mai tarziu. Pastreaza lucrurile pozitive in orice moment, mai ales cand esti tentat sa raspandesti informatii despre cineva care nu este tocmai magulitor. Astazi este una dintre acele zile in care ai putea aluneca cu usurinta si ai putea sa-ti blochezi propriile ganduri.

SĂGETĂTOR

E posibil ca emotiile sa te insele astazi, asa ca ai grija sa faci o judecata corecta cand e cazul. Asigura-te ca iti iei timpul necesar pentru a aduna toate faptele necesare sau altfel poti ajunge sa iei o decizie impulsiva pe care sa o regreti mai tarziu. Situatiile si persoanele pe care le intalnesti astazi sunt potrivite pentru a fi incapatanate, emotionale sau nesigure. Daca este asa, pur si simplu intoarce-te si abordeaza aceste lucruri alta data.

CAPRICORN

Fa-ti timpul petrecut cu altii mult mai bogat, in contrast cu timpul petrecut absolut singur. Vei descoperi ca cu cat mai multa energie poti concentra asupra ta si a propriilor ganduri pentru o perioada, cu atat mai multe vei avea de partajat cu ceilalti atunci cand esti cu ei. Fii mai egoist cu energia ta asigurandu-te ca sanctuarul tau interior are tendinta de a fi regulat.

VĂRSĂTOR

Participa la o prelegere sau la un fel de discutie intelectuala in care oamenii isi exprima activ ideile si opiniile puternice. Este important pentru tine sa simti pasiunea altuia care este incredibil de concentrata asupra visului sau. Inspira-te astazi de la cei care vorbesc cu pasiune, chiar daca s-ar putea sa nu fii neaparat de acord cu ceea ce spun. Daca nu, nu ezita sa raspunzi cu o replica la fel de pasionala.

PEȘTI

Imaginatia te poate atrage in locuri indepartate, si s-ar putea sa te gasesti transpirand constant. Uneori, aceste vise pot parea sa iasa in calea modului tau rational si liniar obisnuit de a trata viata de zi cu zi. Aminteste-ti ca aceste vise ti-au fost trimise dintr-un motiv si ca ar trebui sa incerci sa intelegi si sa integrezi constient mesajele lor in viata ta de zi cu zi.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.