31 ianuarie 2020, 17:15 Caleidoscop views 2260
Cum se efectuează corect montarea tehnicii de climatizare? 5 sfaturi de la specialiștii Eurosanteh
31 ianuarie 2020, 17:15 Caleidoscop views 2260

Cum se efectuează corect montarea tehnicii de climatizare? 5 sfaturi de la specialiștii Eurosanteh

Ai decis că ai nevoie de un aparat de aer condiționat eficient? Nu știi însă cum și unde acesta trebuie amplasat, astfel încât să ai o temperatură stabilă în toată casa? Este cazul să apelezi la cunoștințele și aptitudinile specialiștilor Eurosanteh, profesionaliști în domeniul montării sistemelor de climatizare. În cele ce urmează, vezi cinci sfaturi utile și actuale cu privire la montarea corectă a aparatelor de aer condiționat.

Climatizatorul se instalează în apropierea ferestrelor

Evident, în calitate de proprietar al locuinței poți alege după bunul plac locul amplasării aparatului de aer condiționat, dar specialiștii recomandă instalarea acestuia în imediata apropiere a geamurilor, pentru a fi creată o perdea de aer și conservarea echilibrului termic corect. În plus, acest lucru permite păstrarea prospețimii aerului în întreaga încăpere. De asemenea, țevile de eliminare a reziduurilor de condensat trebuie să aibă acces direct spre canalele de evacuare.

În spații mari climatizăm fiecare încăpere

Dacă ai o locuință relativ spațioasă, cu multe camere și metri pătrați, atunci recomandarea specialiștilor este să instalezi aparate de aer condiționat în cel puțin o jumătate din spațiu, deoarece astfel va fi păstrat echilibrul termic și fluxul de aer climatizat nu va afecta sănătatea familiei tale. În plus, aerul se va oxigena corect și casa se va răcori eficient, fără căderi bruște de temperatură.

Aparatele de aer condiționat nu se acoperă

Chiar dacă poți avea tendința să maschezi prezența unui aparat de aer condiționat, specialiștii Eurosanteh îți recomandă insistent să nu îngrădești circulația aerului și totodată să instalezi climatizatorul cu respectarea unor parametri tehnici de spațiu, cu distanță atât în spatele, cât și în fața aparatului, astfel încât să nu fie îngrădit accesul pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță și reparație a aparatului. În plus, nu uita să menții curățenia aparatului de aer condiționat, mai ales a filtrelor, acest lucru garantând sănătatea familiei tale.

Unde instalez unitatea externă a climatizatorului?

Acest element al sistemului de climatizare trebuie instalat în imediata apropiere a aparatului de aer condiționat, astfel încât acesta să funcționeze corect și să elimine eficient reziduurile acumulate. De asemenea, unitatea externă trebuie amplasată într-o locație care să nu fie afectată de intemperiile meteorologice sau alți factori externi, astfel încât să prelungești longevitatea acestuia. Logica amplasării acesteia ține și de necesitatea alimentării cu energie electrică și cu posibilitate de mentenanță a acesteia.

Serviciile de montaj se efectuează de către profesioniști

Pentru siguranța și funcționarea corectă a sistemului de climatizare trebuie să apelezi la profesioniști. Aceștia nu doar te vor consulta cu privire la locul amplasării aparatului, ci și îți vor acorda asistență și mentenanță, astfel încât să exploatezi eficient aparatajul. Instalarea aparatului de aer condiționat și a bazei externe se va efectua în conformitate cu standardele europene de calitate și cu respectarea prevederilor tehnice inerente tehnicii pe care ai ales-o.

În acest sens, specialiștii Eurosanteh au o practică relevantă și o pregătire tehnică potrivită pentru a-ți presta servicii de montaj profesioniste. Tot la ei poți alege cele mai calitative condiționere din Chișinău de la mărci europene, precum Electrolux sau Daikin. Îi găsești pe șoseaua Hâncești 142 ori la unul din numerele de telefon: 022 022 560 sau 068 272 991.

 

Cuvinte cheie:

aer condiționat , sfat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1945
Populația:
14277 locuitori
Logo

Codru este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 14277 de oameni Chișinău și a fost înființată în anul 1945.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.