01 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2072
Horoscopul pentru 1 februarie 2020
01 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2072

Horoscopul pentru 1 februarie 2020

BERBEC

E vânzoleală mare în jurul tău şi dai peste oameni şi mai nervoşi care agită şi mai mult spiritele. Nu poţi rămâne impasibil la starea de tensiune care se creează şi e absolut normal să te enervezi şi tu odată în plus când toată lumea din  jur face tărăboi. A încerca să aplanezi tensiunile e absolut inutil, ca atare canalizează energia în exces spre un domeniu care chiar are nevoie de violenţă, ambiţie, impulsivitate, autoritate. Folosite cu cap, acestea pot deveni calităţi şi pot genera rezultate demne de laudă, nu doar nervi şi conflicte.

TAUR

Fii mai tolerant cu cei din jurul tău, mai ales cu cei care fac parte dintr-o cu totul altă generaţie decât tine sau formaţi în alt sistem de valori decât tine, pentru că nu puteţi vedea lucrurile la fel. De data aceasta atragi alături de tine oameni conservatori, demodaţi, care o ţin pe a lor, orice le-ai propune. Da, trebuie să-ţi susţii punctul de vedere, dar fă-o cu înţelepciune, flexibilitate, deschidere, ca să nu generezi conflicte inutile. Părerile sunt împărţite, orice ai face, deci ţine cont de varietatea mentalităţilor adunate la un loc.

GEMENI

Nu încerca să repari azi problema în care eşti deja prins de ceva vreme, pentru că azi nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin. În ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complică şi mai mult şi practic consumi inutil energia investită într-un plan fără prea mulţi sorţi de izbândă. Opreşte-te un pic din acest film de acţiune şi permite-ţi o zi de răgaz pentru a medita asupra lucrurilor. Dacă nu insişti să termini totul acum, vei începe să descoperi aspecte noi, care erau demult acolo, dar din cauza stresului, nu puteai să le vezi. Eşti obosit, deci mai degrabă ţi-ai lua o zi de vacanţă, în care să nu faci nimic, pentru că oricum nu-ţi prea iese.

RAC

Nu te poţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra ta. Te năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta. Doare încă, nu poţi uita sau ierta ceva, dar merită să treci în revistă cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, cu alţi ochi unde ai greşit. Dacă se întâmplă şi a doua oară acelaşi lucru, e semn ori că ţi se mai acordă o şansă de a face totul bine, ori mai ai nişte lecţii de învăţat de aici.

LEU

Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amână marile decizii pe altădată, pentru că azi ai o viziune incompletă asupra evenimentelor. Încă se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc şi vei regreta că te-ai grăbit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieşte!

FECIOARĂ

Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet în cel mai matur mod, pentru a demonstra că aţi depăşit deja faza îndrăgostirii, cu fluturi în stomac, şi puteţi trece deja la etapa următoare: la construcţia unui cuplu de perspectivă. Ceva îţi spune că te poţi baza pe acest om, că este persoana potrivită pentru o viaţă în doi stabilă, deci merită să investeşti!

BALANȚĂ

Fii convins că sacrificiile pe care le faci acum îşi vor arăta efectele foarte curând, ca atare nu-ţi mai face atâtea griji dacă e bine, dacă e oportun, dacă merită. Orice merită, dacă vocea ta interioară îţi spune că e nevoie de compromisuri pe parcurs. Într-o zi te vei felicita pentru înţelepciunea de care ai dat dovadă, acceptând, trecător, condiţii clar defavorabile ţie. Acestea sunt preţul care se cere plătit pentru a putea trece la o etapă superioară în care vor începe să apară şi recompensele eforturilor tale de acum. Nu regreta, vei fi mulţumit de rezultate!

SCORPION

Dedică-ţi această zi ţie, organismului tău, minţii tale, care au nevoie de o atenţie mai specială acum. Orice efort îndreptat spre îmbunătăţirea calităţii vieţii, spre buna funcţionare a organismului tău va fi răsplătit cu o stare confortabilă după care tânjeşti. Adu-ţi aminte de orice practică prin care corpul tău se va relaxa, se va tonifia, se va simţi mai bine şi lasă-te răsfăţat de simţuri. Că e vorba de o zi la SPA, de e o oră în plus de somn şi relaxare sau de mai mult sport, dacă ţi le vei oferi, vei încheia ziua cu un tonus ridicat şi cu un corp mai fericit!

SĂGETĂTOR

Eşti pus în faţa unei decizii şi nu ştii cui să dai prioritate: raţiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus în problema de faţă, dar se pare că vei asculta doar ce-ţi transmite mintea. Ai de ales între ce a bine să faci, moralmente vorbind, şi ce ţi-ar plăcea ţie să faci. Emoţia trece pe un plan secund, spre regretul tău că trebuie să-ţi sacrifici sau înăbuşi din nou dorinţele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri că inima ar putea face o greşeală, spre deosebire de logica şi raţiunea puse în joc ce te vor ajuta să extragi concluzia cea mai înţeleaptă.

CAPRICORN

Ai norocul să treci prin spaţii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu şi azi, pentru că acolo ai ocazia de a întâlni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele îţi oferă sfaturile potrivite, soluţiile salvatoare, informaţiile corecte care vor rezolva o serie de probleme cu care te confrunţi în prezent. Nu fugi de lume, intră în contact cu oameni cât mai diferiţi, pentru că această varietate de idei şi de opinii se va dovedi a fi răspunsul potrivit la marile tale întrebări existenţiale. De la astfel de oameni ai multe de învăţat, chiar dacă par a fi păreri contradictorii.

VĂRSĂTOR

Iubirea este la cote maxime cu marea şansă de a cuceri pe cel care ţi-a furat inima. Pune-te mai bine în valoare, îmbracă-te, aranjează-te şi ieşi la vânătoare, pentru că deţii toate armele necesare seducţiei. Ce-i drept, e valabilă şi reciproca, în sensul că azi ţi-ar putea atrage cineva special atenţia şi să te trezeşti mâine îndrăgostit lulea! Orice eveniment dedicat sufletului, pe de o parte, sau spiritului, pe de altă parte, sunt potrivite stării de bine care te cuprinde azi încât ai putea spune că descoperi în jur cel puţin un motiv de euforie!

PEȘTI

Dacă organismul îţi atrage atenţia prin diverse semnale de alarmă îngrijorătoare că ceva nu e în regulă, ar fi bine să iei nişte măsuri mai radicale începând de azi. Este nevoie urgentă de o astfel de hotărâre, oricât de grea ar fi, pentru că renunţarea face parte din procesul corect de vindecare. Nu vei putea reveni la starea normală dacă vei continua să ai acelaşi regim de viaţă şi de acum înainte, deci caută cu insistenţă acel element nociv care nu te lasă să te simţi bine. Că e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism… numai tu ştii asta, ca atare analizează la rece ce nu-ţi face bine şi scoate-l din programul tău cotidian!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1800
Populația:
1890 locuitori

Ţînţăreni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Ţînţăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 25 km de oraşul Teleneşti şi la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1890 de oameni. Satul Țînțăreni a fost menționat documentar în anul 1800.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.