07 februarie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2792
Horoscopul pentru 8 februarie 2020
07 februarie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2792

Horoscopul pentru 8 februarie 2020

BERBEC

Dacă şeful îţi dă ordine, le respecţi, altfel va apela la autoritatea sa pentru a te mustra, ceea ce nu-ţi convine. Munceşti mult doar ca să-l mulţumeşti, dar deşi faci tot ce-ţi stă în putinţă, tot vei primi din partea sa unele reproşuri. Aşa sunt şefii, greu de mulţumit, dar tu îţi asumi responsabilităţile cu seriozitate, poate-poate vei vedea pe faţa sa un zâmbet de apreciere. Nu te aştepta la minuni, pentru că atunci când îţi îndeplineşti misiunea cu succes, practic laşi loc pentru o altă misiune şi mai dificilă, tocmai pentru că vede că poţi!

TAUR

Nimereşti într-un mediu ostil, în care nu eşti deloc sprijinit în ceea ce intenţionezi să faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, şi cum să duci la îndeplinire o sarcină în asemenea atmosferă? Încearcă să ieşi din acest mediu apăsător, pentru că aici s-au adunat ori numai oameni pesimişti, care nu au curaj să facă nimic de teama eşecului, ori numai critici răutăcioşi care îţi tot pun beţe în roate doar pentru că ei nu sunt în stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalţi te trag înapoi.

GEMENI

Ai mari reţineri înaintea unui proiect pe care l-ai pregătit destul de bine, dar ai şi un pic de teamă chiar înainte de a porni. Ai un presentiment nu tocmai bun că ceva nu e în regulă: ori nu e cel mai bun moment să-i dai drumul, ori nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin, ori vezi în ochii celor din jur un dram de neîncredere ce te influenţează şi pe tine negativ. Dacă intuiţia îţi atrage atenţia să mai analizezi odată mental toţi paşii pe care îi ai de parcurs, ar fi bine să-i dai ascultare, pentru că poţi descoperi din timp o fisură minoră care poate genera mai apoi eşecuri.

RAC

Eşti persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele altora, pentru că ai o atitudine detaşată şi vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-şi vede capul de treburi, dar tu îi oferi imediat o soluţie pe care o descoperi mult mai uşor tocmai pentru că nu eşti direct implicat. A fi imparţial şi detaşat e soluţia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tău, ca atare poţi juca perfect rolul de sfătuitor pentru cei cufundaţi complet în cine ştie ce situaţii încurcate. Tu vei imediat calea de ieşire tocmai pentru că priveşti de deasupra.

LEU

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar până vei ajunge la ele mai e cale lungă. Trebuie să-ţi pui mai mult în valoare calităţile legate de răbdare şi prudenţă în evoluţia lentă, pas cu pas, pentru că eşti conştient că nu se ajunge repede la scopul tău cel mai important. Ar fi bine să-ţi uneşti forţele cu persoane cu interese similare, ca să vă susţineţi unii pe alţii în lungul drum până la împlinirea acestui ţel. Simpla ta prezenţă devine un exemplu viu că se poate, pentru cei cărora le lipseşte încrederea.

FECIOARĂ

Azi deţii o poziţie superioară în echipa din care faci parte iar cuvântul tău are greutate. Ţi se recunoaşte astfel valoarea iar ceilalţi se supun deciziilor tale fără să comenteze. Tu deţii răspunsul la o problemă care preocupă un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toţi, ştii exact încotro trebuie să mergeţi. Dă-le şi lor un sfat, ca un profesor cu experienţă, şi această postură de lider te prinde foarte bine. Eşti cel mai bun dintre toţi!

BALANȚĂ

Veştile care sosesc de departe te irită, pentru că nu auzi ceea ce ai fi dorit să auzi. Apar veşti despre conflicte, divorţuri, neînţelegeri, certuri între oameni, iar unele dintre acele subiecte intens dezbătute pot avea urmări şi asupra ta, tocmai de aceea devii şi tu foarte repede un pachet de nervi. Inclusiv deplasările în plan geografic sunt motive de stres, ca atare să nu te miri că orice drum pe care-l faci e înţesat de belele, de conflicte la tot pasul, de nervi descătuşaţi în trafic. E firească starea de tensiune la atmosfera acestei zile, dar încearcă s-o ţii sub control.

SCORPION

Este o zi bună pentru a sta la negocieri, pentru că planează toleranţa în aer. Dacă erai certat cu cineva, e un moment ideal pentru a restabili echilibrul în relaţia voastră. Dacă nu ajungeai la un consens într-o tranzacţie, o afacere sau o dispută aprinsă de idei, azi lucrurile pot reveni mult mai uşor la normal, găsind o soluţie de mijloc ce va mulţumi pe toată lumea. Profită de această zi armonioasă, zi a bunei înţelegeri, pentru a face pace în acele planuri în care nu reuşeai deloc să te pui de comun acord cu ceilalţi.

SĂGETĂTOR

Persoana iubită nu mai este alături de tine, aşa cum ai dori. Ori a fost nevoită să plece în altă parte şi îi duci dorul, ori este chiar alături de tine, dar comunicarea dintre voi nu mai merge la fel de bine. Tot greul cade pe umerii tăi, dar tu eşti un as în domeniul comunicării şi vei găsi uşor calea optimă de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajuta să alunge grijile şi problemele, ca să restabiliţi puntea care vă unea altădată. De tine depinde să refaci armonia!

CAPRICORN

Legea poate interveni destul de intransigent în planurile tale şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început, pentru că nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsită, iar azi eşti şi tu vizat de o astfel de sancţiune. Că o meriţi sau nu, ţi-o asumi, pentru că nu ai argumente puternice nici pentru a te apăra, nici pentru a evita acest moment critic. Dacă eşti vinovat de ceva, fii sigur că faptele tale vor ieşi la iveală şi nu vor rămâne fără urmări, dar mai ai timp să repari repede situaţia!

VĂRSĂTOR

O nouă şansă financiară ar putea apărea acum, fie că e vorba de un venit suplimentar, fie că e vorba de o cheltuială. La bază se află o activitate creatoare, poate cu tentă artistică, din această acţiune ieşind nu numai satisfacţii materiale, ci şi emoţionale. Îţi place ceea ce faci şi, pe lângă plăcere, mai ies şi nişte bani în plus. Banii pot proveni de la cineva din familie sau o anumită sumă poate fi investită într-un obiect pentru confortul familiei sau al căminului, de forma unui obiect de decor care să placă tuturor.

PEȘTI

Merită să intri în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că vei descoperi o mulţime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci vei vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă. Oricare ar fi subiectul pe marginea cărora se nasc atâtea controverse, ai şi tu un cuvânt de spus peste toate, tot aşa cum ai şi ceva nou de învăţat din ce auzi.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
227 locuitori

Taraclia este un sat din cadrul comunei Sadîc, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 54 km de orașul Cantemir și la 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Taraclia a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.