21 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2025
Horoscopul pentru 21 februarie 2020
21 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2025

Horoscopul pentru 21 februarie 2020

BERBEC

Gata, ai decis ca de cum înainte să schimbi macazul şi să nu mai faci ceea ce făceai înainte. Eşti în faţa unei mari transformări ce îţi poate afecta existenţa, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viaţă, modul de a te comporta faţă de o anumită persoană. Consideri că nu mai poţi continua pe aceeaşi linie ca înainte, că trebuie să rupi pisica, şi de azi încolo vei fi complet diferit. Ai mari speranţe că ai făcut schimbarea cea mai bună pentru tine!

TAUR

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine merge un proiect la care îţi aduci contribuţia cu trup şi suflet! Succesul lui depinde de felul cum ai luat startul acestui proiect, pentru că ai ales bine momentul pentru a face primul pas, mijloacele de a ajunge la ţelul dorit, precum şi echipa potrivită care să te completeze. Singur, nu ai fi ajuns la aceleaşi rezultate, dar găseşti, pe parcurs, exact resursele cele mai bune pentru ceea ce ţi-ai propus. Dacă tu eşti cel care deţine frâiele acestei afaceri, cu atât mai bine va evolua totul, pentru că dai randament maxim mai ales dacă tu eşti cel care trasează direcţia şi ceilalţi te urmează, jucându-şi fiecare rolul asumat.

GEMENI

Vin o mulţime de semne de afecţiune şi simpatie de la cei din jur, ceea ce te măguleşte, pur şi simplu. Nu te aşteptai la atâtea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru că trăiai cu impresia că lumea are ceva cu tine, dar iată că vezi cu ochii tăi că te-ai înşelat, că aveai prieteni sinceri în preajmă care te susţin cu vorbe bune şi complimente ce-ţi dau încredere în calităţile tale. Dintre atâtea gesturi frumoase îndreptate spre tine, nu e exclus să apară şi dovezi de iubire, pe care nu ar trebui să le pui la îndoială: sunt reale, puternice şi merită primite cu inima deschisă!

RAC

Nu te grăbi să cheltuieşti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atâtea eforturi într-o direcţie care îţi face azi cu ochiul. Poate cineva încearcă să te atragă într-o afacere sau, dacă ieşi la cumpărături, vezi un obiect pe care ţi-l doreşti atât de mult încât eşti gata să deschizi portofelul pentru a-ţi satisface acea dorinţă. Vei regreta mai târziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rău să pleci azi de acasă fără bani în buzunar. Aşa vei evita ispita de a da totul pe cine ştie ce atracţie costisitoare!

LEU

Cineva îţi cere ajutorul şi eşti pregătit să i-l oferi cu generozitate, conştient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm şi de susţinerea ta. Tu deţii azi soluţia practică la ceea ce îl frământă şi, dacă tot ştii ce e de făcut, cum să nu intervii concret în problema sa pentru a-l ajuta să depăşească impasul? Nu aştepţi nimic în schimb, un simplu mulţumesc ţi-ar fi de ajuns, ca atare oferă tot ce ştii sau tot ce stă în puterea ta pentru a-l susţine pe cel de alături. Într-o zi, va face şi el la fel pentru tine!

FECIOARĂ

Direcţia pe care eşti gata să o alegi ascunde piste false care, mai devreme sau mai târziu, vor ieşi la iveală. Eşti cam neatent, aerian, pregătit să accepţi mult prea uşor nişte condiţii superficial verificate, ca atare trebuie să fii mai atent ce decizi, ca nu cumva să fie o alegere eronată, bazată pe informaţii incomplete. Dai dovadă de o atitudine uşuratică din care tu singur vei avea de suferit, de aceea ar trebui să ţii cont de diversele piedici care nu te lasă să accepţi noua direcţie care te atrage ca un magnet. Deschide bine ochii şi nu te juca!

BALANȚĂ

Eşti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu ştie să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale. Se cam laudă, îţi spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu şi ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins. Ţi-e puţin ciudă că nu eşti tu în locul său şi nu poţi să-l feliciţi sincer pentru reuşitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbeşti despre asta.

SCORPION

Eşti preocupat de o direcţie nouă spre care vrei să porneşti în perioada următoare şi nu poţi sta degeaba nici azi. Vrei să mai adaugi o cărămidă cât de mică la edificiul pe care îl vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate să schimbe cumva sensul spre care ai pornit iniţial. Ascultă de cei cu mai multă experienţă, întreabă, citeşte, informează-te, cere sfaturi autorizate, pentru că din toate direcţiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante în ceea ce vrei să faci de acum înainte.

SĂGETĂTOR

E frustrant pentru tine să stai pe loc acum, când eşti prins într-un proiect important care îţi acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după tine, ai munci peste program, nu poţi sta degeaba şi mai arunci măcar o privire peste etapele parcurse până acum. Ai putea descoperi câteva puncte slabe care ar putea fi reparate în cel mai scurt timp. Vezi ce important e să faci uneori o pauză şi să priveşti lucrurile detaşat, fără să fii stresat de termene limită? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui făcut şi ce nu a mers ca la carte.

CAPRICORN

Primeşti un verdict destul de sever care nu-ţi permite să duci mai departe ce ai început. Eşti nevoit să-i pui punct aici şi, pe moment, eşti trist pentru că nu e răspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeală, ca atare trebuie să accepţi acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu îl considera o înfrângere, ci o altă lecţie învăţată. Vei şti, altădată, să nu mai faci greşeli şi să urmezi doar căile corecte. Dacă acum se închide un capitol cu un refuz categoric, e semn că trebuie să schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea bună.

VĂRSĂTOR

Eşti preocupat de o direcţie nouă spre care vrei să porneşti în perioada următoare şi nu poţi sta degeaba nici azi. Vrei să mai adaugi o cărămidă cât de mică la edificiul pe care îl vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate să schimbe cumva sensul spre care ai pornit iniţial. Ascultă de cei cu mai multă experienţă, întreabă, citeşte, informează-te, cere sfaturi autorizate, pentru că din toate direcţiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante în ceea ce vrei să faci de acum înainte.

PEȘTI

Cineva se joacă prea mult cu sentimentele tale şi tu îl crezi, ceea ce e riscant în cazul în care e vorba de iubire. Te-ai putea îndrăgosti de cineva care joacă pe două fronturi, care apelează la tot arsenalul său de seducţie şi tu rişti să pici în capcana vorbelor sale meşteşugite, dar neadevărate. Ia-o şi tu ca pe o glumă, ca pe un flirt nevinovat, fără să te aprinzi atât de repede, pentru că dacă te vei trezi din acest vis, vei suferi că te-ai înşelat amarnic. Celălalt ştie să manipuleze pe oricine cu o atitudine jucăuşă, amuzantă, dar vei descoperi într-o zi că prin ipocrizie el şi-a atins doar scopurile.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1701
Populația:
1449 locuitori

Ţahnăuţi este un sat din cadrul comunei Ţareuca, raionul Rezina. Satul Țahnăuți este situat la o distanță de 10 km de orașul Rezina, la 12 km de stația de cale ferată Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1449 de oameni. Satul Țahnăuți a fost menționat documentar în anul 1701.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.