25 februarie 2020, 16:27 Caleidoscop views 2048
Să ne reîncărcăm cu energie la BEAUTY-2020!
25 februarie 2020, 16:27 Caleidoscop views 2048

Să ne reîncărcăm cu energie la BEAUTY-2020!

În perioada 27 februarie - 1 martie, vizitatorii, cu aportul participanților expoziției BEAUTY-2020, se vor inspira din noile tendințe de înfrumusețare, se vor reîncărca cu energia de primăvară, vor face cunoștință cu cele mai noi inovații și tendințe din lumea frumuseții, își vor alege cosmetice și vor primi ajutor de la specialiști în crearea propriei imagini.

Cei mai așteptați vizitatori ai expoziției BEAUTY-2020 sunt doamnele și domnișoarele care vor să se familiarizeze cu tendințele din lumea frumuseții și pentru care sunt create cele mai avansate tehnologii de înfrumusețare.

Expoziția din acest an va ocupa trei pavilioane expoziționale ale Centrului Expozițional Internațional Moldexpo, unde peste 150 de participanți din Moldova, Italia, România, Rusia, Ucraina vor prezenta totul despre frumusețe și crearea imaginilor unice. Expoziția Beauty-2020 va avea un program conex extins, care va include diverse master-class-uri, prezentări de mărci celebre și tehnologii noi din industria de frumusețe. Prezentările vor avea loc la fiecare stand și se vor aplica reduceri.

Profesioniștii din industria de frumusețe și simplii vizitatori ai expoziției BEAUTY-2020 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice (precum și instrumente și echipamente), produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii; vor putea afla multe despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori (inclusiv cosmetice pentru îngrijirea părului); și nu în ultimul rând, vor putea alege aparate profesionale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.

Ce a pregătit pentru vizitatori BEAUTY 2020?

Companiile S.C. Belar-Grup, Holy Land Cosmetics, Ghizela S.R.L. Cosmotrade S.R.L. și altele vor ajuta să alegeți cosmeticele profesionale potrivite, iar specialiștii companiilor Vizaje-Nica S.R.L., Bellevie S.R.L., Medix S.R.L., S.C. Tapio BLU S.R.L., Beauty For Life S.R.L., Nyx Cosmetic și altele vin cu sfaturi utile în materie de make-up și de obținere a unor efecte vizuale neașteptate.

Despre tendințele și soluțiile noi în designul și modelarea unghiilor pentru sezonul 2020 veţi putea afla la standurile firmelor E.Mi School S.R.L., Svitol Art S.R.L., Golub Stil S.R.L., Beauty Lux Grup SRL, Inart Studio S.R.L., Nail Studio S.R.L., Rio.md și altele.

Accentuarea genelor este un procedeu destul de simplu, dar care scoate în evidență frumusețea ochilor. Companiile Lollo&Co SRL, S.R.L. Beauty Lashes, Dream Lashes și altele vor oferi sfaturi și soluții de extensie și laminare a genelor în scopul de a obține un rezultat care să depășească așteptările.

La standurile companiilor Tarragona S.R.L., I.C.S. Simple Use Beauty și multe altele veți afla cum să mențineți rezultatul epilării o perioadă cât mai lungă și cum să faceți această procedură mai puțin traumatizantă.

Cosmetice pentru întreţinerea părului vor oferi Gontal Grup S.R.L., Svitol Art S.R.L. și altele.

Mijloace şi produse pentru îngrijirea tenului, corpului, cosmetice curative vor prezenta companiile Viorica-Cosmetic SA, Virim Impex SRL, Felicia, Antos, Armonie SFC, Elgur Grup SRL, Farmacia Familiei, Hipocrates și altele.

Companiile Felicia, Interoptic SRL vă vor ajuta să alegeți optica medicală și ochelari de soare.

Program pentru specialiști și nu numai

În cadrul programului de afaceri al expoziției vor avea loc evenimente de instruire, seminare, traininguri și master-classuri, organizate de companiile participante.

Produse și echipamente inovatoare pentru un păr sănătos, master-classuri, produse noi și oferte speciale vă așteaptă la standul partenerului expoziției - compania Loial LTD.

Compania Svitol Art S.R.L. va organiza un master-class unic, susținut de stilistul italian Stefano Pacella. Tot aici vor fi prezentate look-uri noi și tendințe în coafură de pe cele mai vestite podiumuri din lume, precum și cel mai simplu și eficient foen în lume - iQ Perfetto de la GA.MA Professional Italy.

Meșterii Salonului Daria Room - partenerul beauty al expoziției, vor informa despre modalitățile de menținere a tinereții și sănătății tenului, iar Medazur va organiza exclusiv pentru specialiștii în pedichiură cel de-al doilea Congres Internațional al Podologilor pe tema „Interconectarea medicilor și a podologilor în rezolvarea problemelor comune ce țin de afecțiunile piciorului și unghiilor".

Optiplaza, style-partenerul expoziției, va prezenta 15 mărci mondiale de ochelari de vedere și de soare. Vizitatorii standului companiei vor primi carduri de reducere și certificate cadou și vor putea, de asemenea, să beneficieze de o consultație gratuită a oftalmologului.

Întâmpină primăvara cu pistrui la Beauty-2020

Dacă aveți pistrui, atunci această promoție este pentru dumneavoastră! Desenați-vă pistrui, luați cu dvs. o prietenă, veniți la expoziție, faceți o fotografie sau un Stories în zona foto „Pistruii sunt în vogă", marcați paginile expoziției Beauty (IG & FB - @beautyexhibition), precum și #beyourself, prezintați-vă Povestea (Stories) sau postarea de la biroul de informare și profitați de vizite gratuite în toate cele patru zile de expoziție!

Și cel mai important, înregistrându-vă prealabil pe site-ul expoziției www.beautyexpo.moldexpo.md vă veți asigura un bilet de acces gratuit pentru toate cele 4 zile de BEAUTY-2020 ca să puteți profita de reducerile și ofertele speciale ale companiilor participante.

Întâmpinăm primăvara la Moldexpo, iar rezultatul nu se va lăsa așteptat!

Partenerii media ai expoziției:

Aquarelle, Estetica, Формула красоты, MirNevest, BeautyClub.md, Allbeauty.md

 

Cuvinte cheie:

expoziție , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.