08 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2106
Horoscopul pentru 9 martie 2020
08 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2106

Horoscopul pentru 9 martie 2020

BERBEC

Nu încerca să controlezi tu toate etapele unui plan pe care îl construieşti, pentru că unele lucruri chiar nu depind de programarea ta strictă. Mai e nevoie şi de puţină flexibilitate, să te laşi dus de curent încotro vrea el, pentru că şi hazardul are un cuvânt de spus în succesul final. Dacă încerci să conduci totul după nişte reguli foarte rigide, există riscul să scapi din vedere aspecte care ar putea apărea pe parcurs din afara propriei tale voinţe şi, dorind să mergi doar pe drumul ales de tine, să nu le vezi sau să nu le laşi să se manifeste. Mai lasă lucrurile să curgă un pic şi aşa cum vor ele: poţi avea parte de surprize!

TAUR

Vine azi o veste atât de bună, că te stimulează să pui imediat în practică ceea ce tocmai ai aflat. E un start în forţă pe care îl iei spre un ţel căruia îi acorzi o mare importanţă. E bine să menţii acest ritm alert şi mai ales acest tonus ridicat pentru că ele sunt cheia succesului care te aşteaptă la capăt. Dacă tot s-a aprins focul, întreţine-l pentru că de entuziasmul şi energia de pe parcurs depinde şi finalul acestei acţiuni pornite în trombă. Tu de obicei eşti mai suspicios şi gândeşti mult înainte de a începe, dar azi te laşi copleşit de pasiune şi te apuci imediat de treabă. Nu mai stai pe gânduri!

GEMENI

Reuşeşti să păcăleşti o situaţie astfel încât totul să iasă în favoarea ta. Nu te simţi vinovat cu nimic, tu consideri că ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă pentru a ajunge la acest rezultat căci, uneori, scopul scuză mijloacele. Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte căi pentru a ajunge la acest ţel, dar ce mai contează acum legile scrise sau nescrise, dacă totul s-a rezolvat de minune? Bucuria ta poate însemna de fapt eşecul altei persoane, dar... asta-i viaţa!

RAC

Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Aveţi multe de povestit, multe puncte în comun şi conversaţia merge extrem de uşor, încât poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu simţi niciun efort în discuţii, ci totul vine de la sine. Dacă mai sunt şi unele sentimente la mijloc, cu atât eşti mai norocos, pentru că da, există şi o astfel de şansă: de a te îndrăgosti.

LEU

Mintea ta ageră poate genera azi soluţii practice la cele mai complicate situaţii. Îţi merge mintea brici şi ar trebui să profiţi de acest moment de vârf din punct de vedere mental pentru a învăţa ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amânat din lipsă de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung în afaceri sau în carieră. Ai idei bune, concrete, deci azi te poţi baza şi pe teorie şi pe practică în egală măsură pentru a ajunge la roade de care vei fi mândru.

FECIOARĂ

Chiar dacă vii acasă nervos după o zi încărcată la serviciu, prezenţa celor din familie are rol benefic asupra psihicului tău. Înţelegerea cu care te tratează cei dragi, dorinţa lor de a te ajuta să uiţi de probleme te impresionează şi te relaxezi ca prin farmec. Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru că vei uita de ele imediat ce copiii te vor copleşi cu jocurile lor iar partenerul de viaţă îţi va arăta imensă înţelegere. Alinare găseşti numai acasă!

BALANȚĂ

Nu te încăpăţâna să mergi pe aceeaşi cale dacă ai văzut deja că nu duce acolo unde doreşti. Fii pregătit să abandonezi nava de urgenţă, înainte de a fi prea târziu să mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai înţelept şi mai eficient decât efortul de a mai salva ceva, deci acelaşi lucru trebuie să-l faci şi astăzi. Lasă în urmă tot ce a fost şi porneşte în altă direcţie, fără să te cramponezi de tot ce ai acumulat înainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar într-o zi vei aprecia curajul acesta de a lăsa totul în urmă pentru a reface totul de la zero. Sau, dacă nu de la zero, măcar de la un nivel suficient de încurajator care să te ducă spre ceva mult mai bun.

SCORPION

În loc să te simţi vinovat pentru cine ştie ce greşeală şi să-ţi faci atâtea procese de conştiinţă, mai bine ai pune mâna pe unelte să repari ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o acţiune care să compenseze de urgenţă ceea ce ai stricat. Ai toate şansele să restabileşti echilibrul normal în problema respectivă, deci lasă lamentările şi apucă-te de treabă. Da, recunoaşteţi greşeala, dacă ai comis-o, arată-ţi părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbeşte-te să compensezi eroarea cu o faptă bună, în schimb. Întotdeauna există şi un remediu: ai şanse să-l găseşti dacă acţionezi repede!

SĂGETĂTOR

Toate merg pe dos astăzi în relaţia cu ceilalţi. Unii te irită şi te atacă permanent cu acuze pe care poate nici nu le meriţi, în timp ce alţii te trag înapoi cu poveşti panicarde care au efect asupra psihicului tău nu tocmai puternic. Din cauza celor din jur nu-ţi merge ţie perfect astăzi, pentru că auzi tot felul de veşti neplăcute şi baţi pasul pe loc din cauza îndoielilor sau răutăţilor celor care îţi ţin companie. Nu te aştepta la succese măreţe, ci mai degrabă la eşecuri. Neimportante, totuşi.

CAPRICORN

Apare în preajma ta o persoană ce va deveni eroul acestei zile, ori pentru că animă atmosfera cu felul lui de a fi (mai energic, mai plin de viaţă şi mai optimist), ori pentru că îţi oferă un ajutor binevenit într-un moment culminant. Eşti mândru de tovărăşia cu această persoană, pentru că ai ceva de câştigat de la el. Ori intervine salvator într-o problemă care te preocupă, ori te bucuri de protecţia sa şi, alături de el, ajungi mai uşor la un scop propus.

VĂRSĂTOR

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, deoarece ideile pe care le exprimi azi nu sunt uşor de acceptat, nici la îndemâna oricui. Poate eşti ceva mai original în exprimare, poate prea modern pentru cei care te ascultă şi nu pot înţelege clar ce spui, dar se pare că eşti un vizionar care spune azi lucruri care vor fi obişnuite peste un an. Nu te lăsa doborât de refuzul sau dezintersul celor prea învechiţi ca să accepte noutatea, pentru că va veni o zi când toţi vor considera ideile tale de acum absolut fireşti.

PEȘTI

Nu te grăbi să extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui răspuns care, la prima vedere, te dezamăgeşte. E posibil ca după o vreme să mai apară informaţii care să repare situaţia de acum, încât vei regreta că te-ai pripit în concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aşeza pe teren sigur, ca atare, în cazul problemei care te frământă acum nu se poate spune că ai ajuns încă la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs ca în final să primeşti exact rezolvarea cuvenită. Mai ai răbdare înainte de a spune ce crezi despre această situaţie.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
897 locuitori

Briceni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Briceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dondușeni și 219 la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 897 de oameni. Satul Briceni a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.