09 noiembrie 2020, 15:40 Caleidoscop views 20519
09 noiembrie 2020, 15:40 Caleidoscop views 20519

Vîrsta la care femeile devin, cu adevărat, gospodine

Dacă de-abia te-ai însurat, ai de aşteptat pînă cînd soţia ta va deveni o gospodină desăvîrşită şi îţi va găti bucatele savuroase pe care le aştepţi. Nu o spunem noi, ci un studiu recent citat de presa britanică.

Femeile devin, cu adevărat, gospodine la vîrsta de 55 de ani, susţin cercetătorii. Studiul arată că de-abia atunci ele ajung să gătească perfect, reuşind să pregătească o cină bună pentru cel puţin 12 persoane, sau să facă din ingrediente puţin ofertante o masă completă.

Pînă la vîrsta de 55 de ani, femeile sunt capabile să gătească foarte bine 15 feluri complexe de mîncare, susţin oamenii de ştiinţă.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de femei de către compania The Co-operative Food. "Rezultatele demonstrează că însuşirea aptitudinilor gastonomice durează mult timp, iar încrederea vine odată cu vîrsta", a declarat şefa departamentului de marketing al companiei respective.

"Semnul că o femeie găteşte perfect este faptul că nu se panichează atunci cînd lucrurile merg greşit şi reuşeşte să găsească o soluţie pentru respectiva problemă", a adăugat ea.

Cuvinte cheie:

bucataria , femei

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
3155 locuitori

Bravicea este un sat și comună din raionul Călăraşi. Este unicul sat din comuna cu același nume. Satul Bravicea, pe valea rîului Cula, se află la distanţa de 28 km de orașul Călăraşi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3 155 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.