10 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3600
Horoscopul pentru 10 aprilie 2020
10 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3600

Horoscopul pentru 10 aprilie 2020

BERBEC

Nu pretinde rezultate imediate nici măcar de la acele acţiuni care se apropie de final. Ia-o mai moale, bucură-te de linişte, de ritmul mai lent de evoluţie, şi pune în valoare calitatea ta cea mai de preţ: răbdarea. Eşti un exemplu de răbdare şi pentru alţii, deci, cine te are astăzi în preajmă se întreabă cum de poţi tu să construieşti totul atât de solid şi fără grabă. Pentru că ştii că numai aşa apar roadele cele mai bune, atunci deci de ce să sari peste etape? Ai ajuns într-un punct care îţi inspiră încredere, deşi eşti sigur că mai e cale lungă până la ţinta finală, dar nivelul de acum te motivează să mergi mai departe cu paşi mici şi siguri. Aşteaptă: eşti pe calea cea bună!

TAUR

Dacă nu te simţi în siguranţă, învaţă să ceri protecţie de la sursele care îţi inspiră ţie încredere deplină. Că e jumătatea ta care te învăluie cu spirit ocrotitor ce emană iubire şi căldură, că sunt îngerii tăi păzitori care sunt alături de tine sau e Iisus spre care îţi îndrepţi azi iubirea, ceea ce primeşti înapoi se numeşte protecţie. Eşti în siguranţă deplină, fii convins de asta, deci nu mai călca pe pământ ca şi cum ar fi o gheaţă subţire. Calcă apăsat, cu încredere, sigur că eşti pe cel mai solid teren, ocrotit din toate punctele de vedere. Nu ai motive de îngrijorare, totul e să ceri şi să primeşti cu bucurie senzaţia de protecţie care se simte în aer!

GEMENI

Cuvinte precum speranţă, credinţă, visare sunt la ordinea zilei azi, pentru că tot ce îţi doreşti tu cel mai mult se va materializa cândva, dar nu chiar acum pe loc. Îndrăzneşte să transmiţi spre cer toate dorinţele tale imense, cu încredere maximă că se vor împlini. Stai puţin de vorbă cu inima ta şi descoperă ce anume îţi doreşti tu cel mai mult, apoi scrie acea dorinţă pe un bilet sau transmite-o cu gândul în univers sau împărtăşeşte-o celui mai drag prieten, pentru că este ziua când multe vise prind contur. Odată împărtăşită dorinţa, practic ai pornit deja pe drumul care duce direct spre împlinirea ei: vizualizeaz-o ca şi cum ar fi deja realizată!

RAC

Niciodată nu vei mulţumi pe toată lumea şi niciodată nu vei scăpa fără să fii bârfit şi comentat pe toate părţile. Gura lumii – slobodă, dar nu trebuie să te opreşti tu din elan doar pentru că alţii n-au altceva de făcut decât să vorbească despre tine. La originea acestor bârfe ar putea fi succesele tale financiare, achiziţiile recente pe care le-ai făcut numai tu ştii prin ce eforturi, dar oamenii, dacă te văd cu maşină nouă sau cu telefon scump, încep să te invidieze şi să te vorbească pe la spate. Învăluie-i mai departe într-un val de iubire şi bunătate, pentru că numai aşa te poţi proteja de efectele gândurilor lor diametral opuse ţie. Bucură-te de prosperitatea ta!

LEU

Eşti un pic supărat pe corpul tău, pe imaginea ta, pe sănătatea ta, şi eşti gata să te critici cu cele mai dure cuvinte, or nu aceasta e atitudinea potrivită. Priveşte-ţi trupul cu bunătate, cu iubire, cu îngăduinţă, pentru că e locuieşti în el şi merită onorat mai mult. Chiar dacă e doar un înveliş al celui care eşti tu cu adevărat, nu-ţi chinui trupul cu ceea ce nu-ţi face bine, deci începe să lucrezi şi mental, prin a-ţi trimite doar gânduri de iubire faţă de corpul tău, cât şi fizic, prin a renunţa la alimente care nu-ţi priesc, la un regim de viaţă care te oboseşte, la factori externi care te consumă. Auto-sugestia poate da roade excelente dacă o foloseşti constant în beneficiul tău.

FECIOARĂ

Nu te baza pe presupuneri, pentru că ele nu sunt susţinute de nimic concret sau valabil. A-ţi da cu părerea doar pentru că aşa bănuieşti, nu e soluţia optimă în situaţia de faţă. Da, din interiorul tău pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajuta să înţelegi o situaţie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri. Gândeşte-te la evenimente din trecut, la experienţele acumulate, la date şi cifre deja memorate, pentru că de acolo, din cele mai adânci unghere ale minţii tale, din inconştient sau subconştient, vin flashuri care te pot ajuta să exprimi adevărul. Nu-ţi începe frazele cu: bănuiesc că… ci doar cu: ştiu că…

BALANȚĂ

Fii foarte atent la cel care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele, pentru că intenţiile sale nu sunt deloc pozitive şi nicidecum în avantajul tău. Urmăreşte sigur ceva şi profită de vulnerabilitatea ta, dictată de atmosfera de sărbătoare, şi umblă la coarda la sensibilă pentru a obţine un beneficiu de care fii sigur că se va folosi cândva. Masca pe care a pus-o pe figură ascunde un dram de egoism, dar, pentru că e o zi cu conotaţii spirituale, eşti dispus să i le ierţi şi să le treci cu vederea, ca şi cum ai vrea să vezi în jur doar lucruri bune. Nu fi atât de naiv: nu e atât de bun pe cât vrei tu să-l vezi!

SCORPION

Ceva trebuie să te scoată, chiar şi cu forţa, din starea de comoditate care te-a cuprins. Nu lenevi ore în şir pe acasă! Nu dormi exagerat de mult! Nu te arunca în mâncare cu atâta poftă! Ţie ţi-ar prii, mai degrabă, o aventură, o activitate sportivă, dinamică, pentru că aşa ţi-e firea! Cineva te poate mobiliza şi pe tine într-o direcţie extrem de palpitantă, şi, chiar dacă porneşti cu un dram de dezinteres, ba chiar cu o uşoară lene. Vei vedea că pofta vine mâncând: după primii paşi te va atrage aventura şi te vei implica trup şi suflet cu entuziasm. Aştepţi doar un exemplu demn de urmat.

SĂGETĂTOR

Ai mare grijă la promisiunile altora, pentru că eşti tentat să te bazezi pe ei şi, mai târziu, să descoperi că au fost vorbe în vânt! Mai degrabă nu le iei în seamă sau aştepţi să se ţină de cuvânt şi abia după aceea să extragi concluzii, pentru că cineva se poate băga în treburile tale şi, în loc de ajutor, să vezi că a declanşat un dezastru. Nu te încrede în cel care se bate cu pumnul în piept cu câte pot face pentru tine, pentru că nu e nimic adevărat în aceste angajamente. Spune şi el aşa, să se dea mare, dar când vei avea nevoie de el cu adevărat, va da bir cu fugiţii.

CAPRICORN

Nu te baza azi pe cine ştie ce presentimente negative care te încearcă, pentru că ele sunt oglinda propriilor tale temeri. Bucură-te de lucrurile bune care ţi se întâmplă, descoperă partea frumoasă a activităţilor de care te ocupi şi nu te crampona în piedici minore. Tu eşti cel care le face să pară mai mari decât sunt în realitate, pentru că le alimentezi cu îndoieli, cu presupuneri, cu impresii amăgitoare, cu emoţii negative ce le fac să sporească fără rost. Acceptă lucrurile aşa cum sunt, fără scenarii fanteziste care strică din efectele realităţii. Vezi motivele de bucurie şi de satisfacţie din tot ce se petrece, nu ceea ce bănuieşti tu că s-ar ascunde în spatele aparenţelor. Dacă nu se ascunde nimic rău?

VĂRSĂTOR

Prezenţa ta face bine unor persoane care nu sunt în cele mai bune toane. E normal să fii impresionat de poveştile lor, dar nu te raporta la necazurile lor pentru că, la urma urmei, fiecare cu viaţa şi cu norocul lui. Ceea ce poţi face pentru ei e să le ridici moralul, să-i încurajezi cu vorbe bune, să le vorbeşti despre viitor în tonuri optimiste, deoarece vei reuşi să-i molipseşti şi pe ei, cumva. Cum nu poţi prelua pe umerii tăi necazurile altora, un alt lucru poţi face cu inima deschisă: să te rogi pentru ei şi, cu gânduri bune adunate din mai multe părţi, problema lor va începe să scadă în intensitate. Trimite un gând bun cerului în numele celor care suferă lângă tine, dar nu plânge alături de ei, pentru că nu aşa îi ajuţi!

PEȘTI

Uneori, iubirea are şi conotaţii mai puţin plăcute, mai ales dacă în stilul celuilalt de a-ţi arăta că te iubeşte se infiltrează aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, pânda, ranchiuna. Şi ele fac parte din meniu când iubeşti, aşa e, dar de data aceasta persoana iubită pare să exagereze. Chiar dacă e forma sa de a-ţi arăta cât de mult însemni pentru el, nu e genul de declaraţie de dragoste pe care l-ai fi aşteptat, pentru că atentează la libertatea ta, cea pe care o preţuieşti tu cel mai mult. Poate eşti iubirea lui, dar nu eşti şi proprietatea sa, dar el nu înţelege asta!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1633
Populația:
778 locuitori

Logofteni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Logofteni și Moldoveanca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 778 de oameni. Satul Logofteni a fost menționat documentar în anul 1633.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.