02 iunie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2045
Horoscopul pentru 2 iunie 2020
02 iunie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2045

Horoscopul pentru 2 iunie 2020

BERBEC

Ai atins un nivel satisfăcător în care toate par să se aşeze pe un făgaş normal. Fă un efort să păstrezi cât mai mult timp această senzaţie şi să duci cu tine sentimentul de linişte care se instalează peste tot. Chiar dacă ai putea spune că aluneci încet spre rutină şi nu se mai întâmplă nimic nou, tu eşti un mare iubitor de stabilitate şi certitudine, încât nu te deranjează absolut deloc dacă o vreme nu se mai schimbă nimic din peisaj. Atât timp cât tu deţii cheia problemelor altora, nu trebuie s-o ţii doar pentru tine, ci fii generos şi săritor şi arată şi altora ce trebuie să facă.

TAUR

Oboseala atinge azi cote maxime şi în plan fizic, şi mental, încât nu dai randament în niciunul din domeniile de care te ocupi. Îl iei pe nu în braţe şi refuzi să încerci, pentru că spui din start că nu se poate face! Ba s-ar putea face, dacă te-ai ambiţiona un pic şi mai ales, dacă nu te-ai lăsa influenţat şi de cei din jur care privesc lucrurile într-o notă clar pesimistă şi nu văd nimic bun la capătul acestor eforturi. Renunţi prea repede, dar, dacă tot nu ai nimic de care să te agăţi pentru a depăşi impasul, poate ar fi bine să stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

GEMENI

Cele mai aprinse discuţii vor avea loc în familie, pentru că părinţii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grijă la ton, indiferent din ce tabără faci parte, pentru că se pot încinge dispute agresive dacă nu sunteţi atenţi şi unii şi alţii. Energia aceasta, care se resimte între pereţii casei voastre, ar putea fi canalizată şi într-o direcţie pozitivă: părinţii să-şi mobilizeze copiii la diverse activităţi pe placul lor, iar copiii să anime atmosfera din casă printr-o atitudine jucăuşă şi amuzant, dar ţineţi departe, şi unii şi alţii, ironiile şi criticile!

RAC

Relaţia cu autorităţile sau cu şefii se desfăşoară pe teren minat şi încerci să te porţi cu mănuşi ca nu cumva să declanşezi vreo furtună. Dai numai peste oameni cu capsa pusă care ori te ceartă de la orice, ori îţi strică ţie toate planurile doar pentru că îi prinzi într-o pasă proastă. Alege cu grijă tonul, împrejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, dacă ai de a face cu ele, ca nu cumva să le deranjezi cu ceva. Nici nu ştii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru că sunt ei iritaţi şi stresaţi. Fii ferm pe poziţie şi nu te lăsa intimidat, dar păstrează dialogul pe teren paşnic.

LEU

Te afli într-un anturaj marcat de conflicte şi neînţelegeri, poate din cauza unei competiţii care are ca scop final un premiu. Poate e şi o motivaţie materială la capăt, de aceea intri şi tu în această luptă pentru a obţine victoria. Poţi fi printre primii în orice confruntare de idei sau de forţe, pentru că eşti bine pregătit şi deţii o energie de invidiat, cu care îi dai la o parte pe rivalii tăi. Nu te temi de conflicte, dimpotrivă, găseşti în tine rezerve de ambiţie care te propulsează direct în prima linie. Ai ceva de câştigat şi nu te laşi până nu obţii!

FECIOARĂ

Nu te simţi bine în compania în care te afli azi. Ori ai nimerit într-un mediu ostil, în care planează neîncrederea, ostilitatea şi rivalitatea, ori printre străini cu care nu reuşeşti să găseşti nici un subiect comun de conversaţie. Mai bine stai în banca ta, fără să încerci să conversezi din lipsă de altă preocupare, nici să le fii lor pe plac, pentru că oricum relaţiile vor fi dificile şi obositoare. Sunt şi momente când tot arsenalul tău de succes în arta conversaţiei nu funcţionează, dar nu tu eşti vinovat de eşec, ci anturajul neadecvat în care ai nimerit.

BALANȚĂ

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

SCORPION

Te simţi bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, încă, în adâncul sufletului lor. Şi tu te comporţi la fel, de parcă n-ai avea nicio grijă, şi cu o atitudine atât de pozitivă, de tonică, de optimistă, totul merge ca pe roate. Zâmbeşte, glumeşte, simte-te liber să faci orice, pentru că numai aşa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc să atragi alături de tine oameni care îţi seamănă şi care reuşesc să privească viaţa ca pe o provocare plăcută, nicidecum ca pe o povară. Cu un zâmbet pe chip şi în inimă, toate evoluează spre bine!

SĂGETĂTOR

Dacă nu stai şi aştepţi să se rezolve problema de la sine, ai face mari paşi înainte spre scopul tău cel mare. Apucă-te de treabă, pune mâna pe unelte şi construieşte singur ceea ce vrei să obţii, pentru că nu vine nimeni să facă asta în locul tău. Spiritul de iniţiativă, energia investită, curajul de a da startul acum şi de a trece la fapte îţi vor fi recompensate cu o evoluţie rapidă şi bună spre ceea ce visezi. Toate evoluează foarte bine datorită acestor resurse de energie pozitivă pe care le canalizezi prioritar spre scopul tău, ca atare nu lăsa vremea să treacă: fă ceva în interesul tău!

CAPRICORN

Munceşti mult, dar fără prea multă tragere de inimă, de parcă ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te îndrepţi. Poate nu ai o motivaţie clară să te împingă de la spate, ci faci totul ca pe o povară. Nu ai încotro, trebuie să îţi duci la capăt sarcina fără să comentezi, pentru că vei primi în final o recompensă. Merită efortul, chiar dacă-ţi spui că ai fi avut şi altceva mai bun de făcut în acest timp, dar dacă e obligatoriu, ocupă-te de asta cât mai repede ca să scapi de o grijă. Ceva-ceva tot vei obţine, măcar o eliberare de stres şi tot e bine!

VĂRSĂTOR

E o plăcere să îţi aduci aminte, din când în când, ce rol important au jucat alţii în viaţa ta. Vin şi astfel de momente de bilanţ când ai ocazia să-ţi arăţi recunoştinţa faţă de cei care te-au sprijinit când ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate şi cu iubire, pentru că eşti conştient că, fără intervenţiile lor, cândva, în momentele cheie ale existenţei tale, ai fi pierdut timp şi energie pentru a depăşi singur acele hopuri. Ei au fost alături de tine cu un sfat sau cu o mână de ajutor şi ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua când te vei putea achita de aceste datorii, pentru că va exista şi un moment în care le poţi întoarce serviciile cu bucurie că poţi fi şi tu de ajutor în acelaşi mod.

PEȘTI

Ai uneori nevoie să te rupi de stresul cotidian şi să te retragi în lumea ta interioară, cea în care eşti liber să visezi frumos, să inventezi ceea ce nu ai în viaţa obişnuită. Nu e doar visare aici, nu e doar un spaţiu al fanteziei în care poţi zburda cum vrei, ci e atelierul tău de creaţie. Acolo se nasc visele tale cele mai frumoase, planurile tale de viitor, scopurile tale cele mai înalte, ca atare oferă-ţi, din când în când, acest răgaz în care să stai de vorbă cu tine însuţi. Aşa descoperi ce anume îţi doreşti, pe ce te poţi baza pentru a ajunge la visele tale, creând strategii dintre cele mai eficiente. Chiar dacă acum eşti doar la etapa visului, eşti convins că va veni ziua când ceea ce creezi va prinde contur şi în realitate.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
51 locuitori

Frasin este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 locuitori. Satul Frasin a fost întemeiat în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.