04 iunie 2020, 09:00 Caleidoscop views 4293
Horoscopul pentru 4 iunie 2020
04 iunie 2020, 09:00 Caleidoscop views 4293

Horoscopul pentru 4 iunie 2020

BERBEC

De multe ori, cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferinţă, din tristeţe, în momentele în care inima artistului plânge. Acelaşi lucru poţi face şi tu astăzi, pentru că te apasă o povară pe suflet, plângi surd în sinea ta pentru o pierdere sau un eşec, dar dacă transpui această durere într-o formă de creaţie, vei fi uimit să vezi ce iese! E forma ta de a concentra energia pe care ai fi consuma-o în lacrimi şi suspine, într-o creaţie artistică demnă de mândrie. Nu e o ruşine să suferi, aşa e, dar e minunat să şi poţi scrie ceea ce simţi, să pui pe clape ceea ce te doare sau să pictezi în tonurile inimii tale. Aşa vei depăşi cel mai uşor momentul…

TAUR

Mama e cel mai important om din viaţa ta în acest moment, şi relaţia cu ea îţi cere cea mai mare atenţie. Ori ea are nevoie de prezenţa ta mai mult ca oricând, pentru că tu deţii soluţia la una din problemele care o macină, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ţi le poate da în acest fel. Dacă mama nu e pe aproape, vei putea primi aceleaşi emoţii intense din partea unei persoane pe care o admiri şi o respecţi şi care se poartă cu tine de parcă ţi-ar fi cu adevărat părinte. E minunat să te simţi în siguranţă când cineva este alături de tine necondiţionat. Dacă mama eşti tu, joci un rol cheie în viaţa copilului tău care te priveşte ca pe o sfântă.

GEMENI

Nu te mai comporta ca un copil care nu ştie ce face şi care crede că poate repara totul cu un zâmbet drăguţ şi inocent. Te-ai maturizat, eşti un om responsabil care ar trebui să ia decizii lucide şi clare, deci nu ai voie să te mai joci nici cu încrederea oamenilor, nici cu norocul tău. Dacă eşti în faţa unei mari hotărâri, trateaz-o cu seriozitate ca şi cum ar depinde o lume întreagă de ea. Îmbracă haina omului matur şi nu te mai amuza asemeni unui copilaş jucăuş care-şi permite să facă prostioare. Nu mai ai vârsta la care să poţi greşi şi să spui mai apoi că… n-ai vrut. De acum tot ce faci, faci cu discernământ şi raţiune şi nu ţi se vor tolera glumiţele.

RAC

Nu te gândi cu dispreţ sau cu o atitudine de perpetuu nemulţumit la lucrurile bune pe care le ai, pentru că, dacă te-ai raporta un pic la cei care nu au ceea ce deţii tu acum, ţi-ai da seama cât de norocos eşti. Apropie-te de cei care nu au avut aceeaşi soartă fericită ca a ta, pentru că sigur, prin comparaţie, îţi vei da seama cât de bogat eşti, şi oferă-le ceva din cea ce ai. Că e preaplinul sau din puţinul tău, te vei simţi de o mie de ori mai fericit să poţi vedea pe cineva care chiar suferă de lipsuri majore că a primit ceva de la tine. Dăruieşte, oferă, dedică-te sincer celor suferinzi, pentru că ceea ce primeşti înapoi din asemenea gesturi contează mai mult decât toate lucrurile materiale de care ai parte zi de zi.

LEU

Bucură-te din plin de auspiciile acestei zile, pentru că vine la pachet cu o mulţime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poţi trăi în relaţie cu persoana iubită, care te aşează pe un piedestal de unde te simţi important, răsfăţat mai mult ca oricând, ceea ce evident că îţi place grozav. Oferă-i şi tu aceeaşi atenţie, pentru că o relaţie de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune şi gesturi de afecţiune, deci nu aştepta doar de la celălalt! Dacă îţi place ţie, şi lui îi place la fel!

FECIOARĂ

Unde mergi tu, lucrurile se liniştesc ca prin farmec, de aceea vei vedea în ochii multora un soi de bucurie, de relaxare atunci când te văd pe tine. Eşti factorul de echilibru în medii tensionate sau garanţia că lucrurile vor merge într-o direcţie bună imediat ce vei pune şi tu umărul la acţiunile care vă aduc laolaltă. Eşti apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru ceea ce eşti, şi cum să nu te simţi bine într-un spaţiu în care toată lumea te priveşte cu simpatie, recunoscându-ţi astfel valoarea.

BALANȚĂ

Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, aşa cum îţi place, ba chiar taci mai mult ca oricând, din cauza unor condiţii care te reduc la tăcere. Te afli într-un mediu marcat de restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău, tu, o fire liberă care face ce-i place! Azi nu poţi face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă de fiecare dată atenţia că nu eşti decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de şah, stând la cheremul celor mai puternici.

SCORPION

Ai câştig de cauză într-o polemică aprinsă, pentru că deţii multe informaţii certe pe marginea subiectului aflat în discuţie, dar şi o atitudine mai sigură, care îţi garantează supremaţia în faţa rivalilor. Nu te laşi influenţat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, şi nici nu cobori ochii în faţa celor puternici, ci faci un pas în faţă şi arăţi concret ce ştii să faci mai bine. Când ai ocazia de a-ţi demonstra măiestria în domeniul tău forte, nimeni nu te poate intimida.

SĂGETĂTOR

Nu sta să tot treci în revistă ce nu ai în acest moment, ci lasă-te dus de cursul firesc al vieţii către ceea ce vei primi de acum înainte. Dacă nu ai curaj să ceri de la viaţă ceea ce nu deţii, dacă ceea ce ai primit nu te satisface, e clar că nu vei fi mulţumit niciodată, ca atare e bine să fii mai recunoscător pentru ceea ce ai obţinut deja, chiar dacă nu e la nivelul maxim sperat. Aşteaptă, mergi înainte şi luptă până ce şi aceste goluri vor fi umplute, fără să te cramponezi de lipsurile trecătoare. Sigur vei obţine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie să ai o atitudine optimistă şi pozitivă asupra vieţii.

CAPRICORN

Fii diplomat în afaceri, în tranzacţii, în orice acţiune care ar putea implica o anumită investiţie financiară. Ai mult de câştigat de pe urma unei atitudini pozitive, politicoase, pentru că, la urma urmei, ai un interes de atins şi merită să-ţi pui în joc toate armele de seducţie pentru a ajunge la el. Fii amabil cu clientul care îţi cumpără marfa, fii atent cu şeful care te plăteşte, fii convingător cu cei cu care semnezi azi contracte de colaborare. Toate acestea fac parte dintr-un arsenal de cucerire a celui care deţine azi banii pe care urmează să ţi-i ofere pentru diverse servicii sau produse pe care tu le poţi face. Un zâmbet manierat şi cald vinde bine.

VĂRSĂTOR

Nu turna gaz pe foc peste o situaţie cu iz negativ, ca nu cumva să amplifici şi mai mult emoţia. Te afli într-un mediu încărcat de energii neplăcute şi tu le simţi acum mai puternic, pentru că rezonezi mult mai uşor la lucrurile neplăcute din jur. Nu le da mai multă atenţie decât merită, pentru că, ştii cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ţi place pentru că va creşte în intensitate. Dacă ignori acel hop, dacă te prefaci că nu vezi nimic rău în ceea ce se petrece în preajma ta, dacă nu dai atenţie lucrurilor care nu vor să meargă orice le-ai face, practic nu le laşi să se manifeste şi ele vor trece pe lângă tine fără a avea efecte nefaste.

PEȘTI

Vezi cu ochii tăi că un plan nu mai merge bine de la o vreme, dar tot tragi de el să-l mai continui. Totuşi, intuiţia îţi spune că, decât să consumi timp şi energie fără rost, mai bine ai abandona acel proiect, măcar pentru o vreme, şi să te ocupi de altceva între timp. Sunt momente când nu sunt întrunite toate condiţiile unui progres continuu şi constant, ci mai dai piept şi cu astfel de hopuri peste care nu se poate trece, acum, de aceea e bine să renunţi la ele. Le treci doar pe o linie moartă, urmând să le iei de unde au rămas altădată. Nu e un final, e doar o amânare!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
303 locuitori

Mihălaşa Nouă este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 2 km de oraşul Teleneşti şi la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 303 locuitori. Satul Mihălaşa Nouă a fost întemeiat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.