31 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2020
Horoscopul pentru 31 iulie 2020
31 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2020

Horoscopul pentru 31 iulie 2020

BERBEC

Nu poţi înţelege corect părerile celor din jurul tău, mai ales că sunt atât de contradictoriu. Unii tac şi nu ştii ce gândesc, în timp ce alţii dau replici dure şi critică tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea să-şi exprime punctul de vedere cu mai multă energie, decât să tacă şi să gândească cine ştie ce, dar nici tonul agresiv nu ţi-e pe plac. Eşti şi tu confuz, pentru că nu ştii ce decizie să iei privind la reacţiile celor care îţi ţin companie. Nici una nu seamănă cu cealaltă, iar tu eşti la mijloc şi încerci să-i mulţumeşti şi pe unii, şi pe alţii. Nu prea reuşeşti.

TAUR

Ai aşteptat tu ceva vreme ca să ajungi aici, încât nici nu mai credeai că se va mai întâmpla vreodată, dar iată că toată aşteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atâta timp! Ai dat dovadă de o răbdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru că lucrurile au evoluat extrem de lent şi de anevoios, dar nu ai abandonat totuşi. Acum meriţi felicitări pentru perseverenţa ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atât stăruinţă, pentru că rezultatele sună mai mult decât promiţător.

GEMENI

Nu pretinde rezultate imediate nici măcar de la acele acţiuni care se apropie de final. Ia-o mai moale, bucură-te de linişte, de ritmul mai lent de evoluţie, şi pune în valoare calitatea ta cea mai de preţ: răbdarea. Eşti un exemplu de răbdare şi pentru alţii, deci, cine te are astăzi în preajmă se întreabă cum de poţi tu să construieşti totul atât de solid şi fără grabă. Pentru că ştii că numai aşa apar roadele cele mai bune, atunci deci de ce să sari peste etape? Ai ajuns într-un punct care îţi inspiră încredere, deşi eşti sigur că mai e cale lungă până la ţinta finală, dar nivelul de acum te motivează să mergi mai departe cu paşi mici şi siguri. Aşteaptă: eşti pe calea cea bună!

RAC

Primul pas spre o mare realizare e să-i oferi acestui gând putere, ca atare stai azi puţin şi gândeşte, visează, creează, ridică o construcţie detaliată în mintea ta, pentru că de aici începe viitoarea realizare. Mai întâi schiţezi totul la nivel imaginar, teoretic, aşa cum ţi-ar plăcea şie să fie, aşteptând momentul şi instrumentele potrivite pentru ca acest gând să capete consistenţă cu adevărat şi în realitate. Deocamdată oferă-ţi această bucurie a visării, lasă fantezia să zburde cum vrea, pentru că de aici porneşte miracolul! Că e un job nou, o iubire nouă sau o casă nouă, imaginează-te ca şi cum ar fi deja palpabile în viaţa ta.

LEU

Ar putea să-ţi intre în mediul tău intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. E o sursă de răutăţi, de judecăţi, de injurii, de săgeţi otrăvite îndreptate către oricine şi dacă nu faci ceva înainte ca efectele sale să se împrăştie peste tot, rişti să fii atins şi tu de otrava sa răutăcioasă. Ţine-l la distanţă, evită să-i faci confidenţe şi să-i deschizi poarta spre inima ta, pentru că el abia aşteaptă o nouă victimă a răutăţilor sale. Norocul tău e că ai unde te retrage de efectele sale nocive, deci fugi din calea sa cât mai repede şi trage şi uşa după tine. Nu-l lăsa să te invadeze!

FECIOARĂ

De felul cum te priveşti pe tine însuţi depinde succesul relaţiilor tale, ca atare, dacă vrei ca ceilalţi să te placă aşa cum eşti, trebuie să-ţi radieze iubirea de sine pe faţă. Dacă tu te vezi singur într-o oglindă deformată, dacă-ţi vezi doar lipsurile şi defectele, dacă în permanenţă ai vrea să schimbi ceva la tine, cum ai vrea ca ceilalţi să te preţuiască mai mult? E ca şi cum ai spune cuiva de o sută de ori că supa lui e sărată şi până la urmă chiar va începe să simtă şi el la fel despre ceea ce mănâncă. Mai bine te-ai vedea într-o lumină frumoasă de iubire, pentru că sigur meriţi mai multă preţuire de sine! Renunţă la auto-critică şi acceptă-te!

BALANȚĂ

Revendică-ţi dreptul la fericire, fără să ţii cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i vei mulţumi pe toţi, ca atare acum contează doar ce vrei tu cu adevărat. Investeşte energie şi pasiune în ceea ce vrei tu să primeşti de la viaţă, şi nu te lăsa oprit din elan de cei invidioşi, neputincioşi sau învechiţi, acele persoane care nu pot înţelege dorinţa ta de a evolua spre un anumit ţel. Indiferent ce fac sau gândesc ceilalţi, alături de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neapărat în asentimentul tău, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, aşa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu încredere!

SCORPION

Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă. Dacă ai fi aşteptat să se întâmple fără atâtea temeri inoculate în suflet, cu siguranţă efectele neplăcute ar fi fost mult mai mici, dar ţi s-a creat permanent o aşteptare neagră care acum, iată, îşi arată colţii.

SĂGETĂTOR

Aşa cum tu eşti unic în felul tău şi îţi place, de ce nu accepţi faptul că şi ceilalţi din jurul tău au stilul lor personal care îi reprezintă. Pune-te în pielea altora şi vezi dacă ţi-ar plăcea să te schimbe cineva. Respectă unicitatea fiecăruia, personalităţile atât de diferite, modul său original de a fi, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea să vină cineva şi să-ţi spună cum – chipurile – ar trebui să fii ca să fii perfect. Şi tu eşti bine aşa cum eşti, şi cei care îţi sunt alături sunt perfecţi, ca atare renunţă la a-i mai judeca, a-i critica şi, mai ales, a încerca să faci din ei altfel de oameni. Adevărata iubire de semeni înseamnă să-i accepţi aşa cum sunt.

CAPRICORN

Cei pe care îi iubeşti sunt ţinta tuturor scopurilor tale de astăzi şi tot ce faci e numai spre binele lor. Nu te gândeşti la propria persoană acum, pentru că şi tu eşti fericit dacă îi vezi pe ei zâmbind. Indiferent de relaţia pe care o ai cu cei care îţi ţin azi companie, îi iubeşti ca pe tine însuţi. Cum să nu te simţi bine printre oameni când atmosfera e atât de veselă, de animată, de emoţionantă. Bucuria pune stăpânire pe toţi şi vă face mai comunicativi, mai receptivi la dorinţele celorlalţi, mai atenţi unii cu alţii. Păstrează această stare minunată cât mai mult timp, pentru că iubirea e un dar divin.

VĂRSĂTOR

Discută cu jumătatea ta, cu persoana cea mai apropiată de sufletul tău, despre sensul pe care trebuie să mergi de acum înainte. Tu eşti un pic dezorientat şi nu ştii încotro să porneşti, de a ceea ai nevoie de o îndrumare. Cel care ţine la tine cel mai sincer îţi este şi cel mai de încredere tovarăş, ca atare poţi asculta sfaturile sale, pentru că el devine canalul de transmisie a mesajelor divine. Da, poate de unul singur nu găseşti momentan direcţia cea mai potrivită, dar ai noroc de un camarad atât de bun alături, care ţine la tine necondiţionat, şi care e dispus să te înveţe, să-ţi dea poveţe şi să te însoţească pe drumul pe care vrei să mergi.

PEȘTI

Nu ignora sfaturile pe care ţi le oferă astăzi cineva cu intenţii bune şi sincere, chiar vrea să-ţi fie de ajutor şi nu se ascunde nimic în spatele propunerilor sale. Merită să pui în aplicare ideile pe care ţi le oferă pe gratis, pentru că vei vedea că au efecte imediate în problemele care te preocupă. Dacă te încăpăţânezi să respingi orice sprijin din afară pe motiv că te descurci şi singur, da, vei ajunge la un final bun în cele din urmă, dar aşa ai economisi timp şi energie încercând variante proprii. Dacă cineva îţi dă pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1891
Populația:
229 locuitori

Bulhac este un sat din cadrul comunei Cioropcani, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Ungheni și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 229 de oameni. Satul Bulhac a fost întemeiat în anul 1891.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.