18 septembrie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2114
Horoscopul pentru 19 septembrie 2020
18 septembrie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2114

Horoscopul pentru 19 septembrie 2020

BERBEC

Când nici nu te aşteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care îl primeşti cu inima deschisă. E o schimbare neprevăzută în program, deşi aveai altceva de făcut, dar aşa trebuie să te adaptezi noilor condiţii din mers. Poate şi tu trebuie să pleci la drum pe nepregătite, şi, ca de obicei, lucrurile neplanificate în faţa cărora trebuie să dai dovadă de flexibilitate, sunt şi cele care ies cel mai bine. Dacă ai avea timp suficient să le pregăteşti pe toate în detaliu nu ar ieşi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerând de la tine promptitudine şi inspiraţie de moment.

TAUR

Ceea ce aveai în plan pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei intervenţii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se bagă unde nu-i fierbe oala şi strică ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un eşec total, ci doar o amânare a rezultatelor visate. Nu te supăra pe cel care ţi-a stricat ţie treburile, ci încearcă să înţelegi care e adevăratul său caracter, pentru că e un moment bun să descoperi realitatea! Uneori, un astfel de hop are şi o componentă pozitivă, fiind necesar ca să descoperi un adevăr care era bine ascuns în spatele unor aparenţe false. Vezi lucrurile aşa cum sunt şi ia măsuri de urgenţă!

GEMENI

Tu ai creat ceva de care eşti foarte mândru şi simţi nevoia să prezinţi lumii roadele muncii tale, dar azi dai numai peste invidioşi puşi pe harţă care critică tot ce le arăţi tu. Nu pune la suflet, nu toată lumea aplaudă ceea ce tu faci din plăcere, ci contează să-ţi urmezi mai departe drumul în care tu crezi şi în care tu pui atâta energie pozitivă. Invidia îi roade, răutatea îi face să comenteze ceea ce reuşesc să facă alţii, când ei nu sunt în stare de nimic pozitiv, decât de critici. Nu ţi-ai găsit anturajul cel mai potrivit să expui rodul pasiunii tale, ca atare alege oameni care îţi împărtăşesc pasiunea şi plăcerea de a crea.

RAC

O nouă lecţie a răbdării vine azi într-o formă cât se poate de concretă. Ţi se arată că ceea ce construieşti tu cu mâinile tale nu poate ajunge la forma cea mai bună peste noapte, ci e nevoie de o şlefuire îndelungată, pas cu pas. Imaginează-ţi că proiectul la care îţi aduci tu acum contribuţia e o piatră brută care necesită o continuă prelucrare. Chiar dacă e cale lungă până îi vei descoperi strălucirea şi frumuseţea, merită să aştepţi şi să depui toate eforturile necesare, pentru că vei fi mândru şi încântat de ceea ce vei obţine la capăt. Deja încep să se contureze roadele finale!

LEU

Toate bune şi frumoase la orizont, pare o zi a veştilor superbe, a evenimentelor fericite, a întâlnirilor capitale, deci fii pregătit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Familia e principalul tău punct de atracţie, pentru că acolo se petrec cele mai interesante momente: o masă festivă, o aniversare, o nuntă, o petrecere. Oricare ar fi evenimentul care vă aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este veselă, tonică, gălăgioasă, perfectă pentru a vă simţi cu toţii bine! Profită de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi ai aproape.

FECIOARĂ

Ai de ce să fii mulţumit, pentru că tot efortul tău din ultima vreme începe să dea roade şi deja poţi calcula reuşita în cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ţi-ai adus contribuţia. Poate investiţia ta de timp şi de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Eşti mândru de tine şi, când mai primeşti şi laudele şi felicitările celor din jur, parcă te motivează şi mai tare să mergi mai departe. Semn că poţi, că eşti în stare de reuşite demne de laudă, deci continuă pe aceeaşi linie, ca să nu-ţi ieşi din ritm.

BALANȚĂ

Ai cu cine discuta astăzi, pentru că te afli într-un mediu receptiv, deschis, dornic să audă ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune în asemenea condiţii, încât e o plăcere să petreci ziua în compania unor astfel de oameni, care au şi ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, îţi dau şi ţie cuvântul! Când te afli în asemenea spaţiu, în care dialogul merge uşor, când toată lumea îşi exprimă deschis punctul de vedere şi înţelege şi opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabilă, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viaţa de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

SCORPION

Banii vin şi se duc cât ai clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorită lor, mai ştergi de pe lista de restanţe o serie de cheltuieli care te apasă pe umeri ca o povară. Şi azi ai putea scăpa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune că scapi de cea mai mare sumă a acestei perioade, dar pic cu pic se face o sumă mai mare şi vei încheia ziua cu un sentiment de satisfacţie că ai mai onorat câteva datorii şi luna aceasta. Chiar ar fi indicat să te îndrepţi azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru că ai putea plăti mai multe deodată, şi lista cea lungă se va micşora!

SĂGETĂTOR

Ţi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranţă. Ai impresia că toate merg aşa cum trebuie, că toate sunt la locul potrivit, că mergi pe teren solid, şi resimţi această stare generală de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care îţi transmit astfel că eşti iubit, ocrotit, în siguranţă, şi niciodată nu eşti singur. Dacă te încarci de această superbă emoţie pozitivă, vei reuşi mai apoi să o transmiţi şi tu altora prin gesturi, vorbe şi sentimente, pentru că... dar din dar se face rai! Oferă, dăruieşte, iubeşte, zâmbeşte, încălzeşte şi tu alte suflete!

CAPRICORN

Pleci la drum plin de elan, dornic să rezolvi dintr-un foc toate sarcinile pe care le ai în plan. Îţi place să fii toată ziua pe drumuri, pentru că toate dorinţele tale sunt astfel împlinite: dorinţa de socializare, dorinţa de a vedea lucruri noi, dorinţa de a face noi cunoştinţe, iar la întoarcere vei putea spune foarte mulţumit că ţi-ai îndeplinit cu succes misiunea. Nu ţi se pare obositor când mai schimbi şi tu un pic decorul şi preocupările, ca atare ar fi bine să găseşti o cale de a evada din mediul tău obişnuit, măcar pentru o oră.

VĂRSĂTOR

O voce interioară îţi atrage atenţia asupra singurei soluţii viabile în situaţia de faţă: să pui punct. Nu are rost să mai continui, dar parcă ţi-e puţin frică să renunţi. Te întrebi ce va urma după acest final, dacă nu cumva vei rămâne fără acel lucru pe care acum tot încerci să-l duci mai departe cu greu. Vei vedea că acest curaj de a spune stop va fi recompensat pe deplin. Poate nu tot azi pui capăt acelei situaţii, ci doar îţi vine ideea că ar fi soluţia cea mai bună, deci gândeşte-te serios dacă ar mai fi vreo ieşire sau e vremea să spui adio. Se pare că un rămas bun e recomandabil acum!

PEȘTI

Atmosfera este relaxată şi prietenoasă în jurul tău, te simţi bine printre cei care îţi ţin companie, de parcă aţi fi prieteni de-o viaţă. Eşti apreciat pentru simpla ta prezenţă care face bine unui prieten care îţi ducea dorul şi te tot invita ba la o discuţie, ba la o cafea... Aveţi acum ocazia de a sta de vorbă şi a recupera timpul cât nu aţi fost împreună. Ar fi chiar o zi potrivită pentru a ieşi undeva în oraş, la o cofetărie, la o cafenea, pentru că este exact atmosferă favorabilă dialogului, distracţiei, socializării, deci nu refuza invitaţiile.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1957
Populația:
2900 locuitori

Crasnoe este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 110 km de Chișinău. Populaţia orașului Crasnoe alcătuia 2 900 de oameni în anul 2010. Orașul Crasnoe a fost înființat în anul 1957.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.