27 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2161
Horoscopul pentru 27 noiembrie 2020
27 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2161

Horoscopul pentru 27 noiembrie 2020

BERBEC

Te-ai opus mai demult unei schimbări de direcţie şi credeai că, dacă a trecut momentul, nu vei mai fi pus în aceeaşi situaţie, dar te-ai înşelat. După o vreme, revii în acelaşi punct în care eşti nevoit să iei o decizie: vrei sau nu să porneşti pe această cale? Pentru că ţi-e puţin frică de sensuri complet noi şi necunoscute, eşti tentat să spui nu şi de data aceasta, dar e totuşi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai târziu. Mai bine o accepţi acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru că oricum vei ajunge aici odată. De unele schimbări nu poţi fugi!

TAUR

Nu te aştepta ca relaţia dintre sexe opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum ai privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel. Dacă celălalt ridică tonul, încearcă să aplanezi tu conflictul înainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie să cedeze, deci fii tu balanţa care menţine echilibrul între energiile descătuşate. Tu poţi fi cheia armoniei depline între partea masculină şi cea feminină aflată azi în conflict, deci acceptă faptul că celălalt e nervos. În fond contrastele de atrag, deci nu-ţi displace această luptă între un el şi o ea, indiferent în ce tabără eşti.

GEMENI

Nu poţi bate din palme ca să se întâmple o minune şi visul tău cel mai mare să devină deja realitate, ca atare educă-ţi răbdarea până ajungi acolo unde vrei. Eşti pe drumul cel bun, asta contează, chiar dacă evoluţia e mai lentă decât ai dori tu. Se ştie că eşti o fire iute care nu prea are răbdare să înainteze încetişor, dar de data aceasta nu ai încotro. Trebuie să te supui acestui ritm lent de înaintare, care are şi el rostul lui. Dacă te-ai grăbi şi ai sări peste etape, te-ai trezi la final cu cine ştie ce puncte lipsă din construcţia ta şi vei fi nevoit să te întorci înapoi să le rezolvi şi pe ele. Ia-o încet, conform evoluţiei normale!

RAC

Deşi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cât mai diferite de tine, azi intri în legătură cu oameni care nu-ţi inspiră deloc încredere. Problema nu e totuşi la ei, ci la tine, deci lasă suspiciunile deoparte şi apropie-te de ei. Tu eşti doar unul, ei sunt mulţi, ca atare fă un efort să te integrezi tu în aceste medii. Parcă nu-ţi mai găseşti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleaşi interese cu ei şi pui sub semnul întrebării orice informaţie care vine de la aceştia. Aşa cum tu îi priveşti pe ceilalţi cu îndoială, fii sigur că şi ei te privesc la fel, pentru că taci şi faci opinie separată. Da, poate ai cu totul alte opinii decât ei, dar nu respinge dialogul şi schimbul de idei.

LEU

Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură, dacă vremea ţi-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale. Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

FECIOARĂ

Ai grijă în ce te bagi azi, pentru că eşti atras într-o capcană. Colaboratorii cu care ai avut o relaţie bună înainte nu mai sunt la fel de sinceri şi de cooperanţi, ci apelează la tertipuri incorecte pentru a-şi atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gândi la dorinţele tale, deci, ca să ţi le aperi, trebuie să te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce-ţi promit cei care îţi stau alături, pentru că nu e în avantajul tău, ci numai al lor!

BALANȚĂ

Eşti un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de simţul tău de răspundere şi ţi-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le vei face faţă cu brio, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată isprava. Orice ţi-ai asuma, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atragi asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi. Poate eşti vizat de o viitoare funcţie de răspundere datorită acestor calităţi!

SCORPION

Veştile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parcă ţi-ar turna în suflet doar temeri şi obsesii. Exagerezi cu această atitudine, semn că eşti cam obosit şi vezi peste tot numai pericole sau duşmani. Dacă poţi, evită orice contacte, fie la telefon, fie faţă în faţă, cu oameni din alt mediu decât cel cu care eşti obişnuit, pentru că îţi va fi greu să îi înţelegi şi să-i accepţi. Ai senzaţia că ai nimerit dintr-o dată într-un spaţiu plin de rivali care au ceva cu tine, deşi e doar o senzaţie greşită. Fii mai relaxat când discuţi cu necunoscuţii: nimeni n-are absolut nimic cu tine!

SĂGETĂTOR

Pe ce pui tu mâna se transformă în succes deplin, deci implică-te trup şi suflet! Unii au nevoie de intervenţia ta salvatoare, de contribuţia ta efectivă pentru rezolvarea unor aspecte pe care ei nu mai ştiu cum să le ducă la bun sfârşit, ca atare te privesc pe tine ca pe eroul lor! Sunt convinşi că tu deţii soluţia la problemele în care ei sunt prinşi şi abia aşteaptă să vii alături de ei şi să-i scoţi la liman! Asumă-ţi această imensă responsabilitate, de a salva pe cei care nu găsesc ieşirea din impas, pentru că tu chiar deţii soluţiile cele mai bune! Dedică-te lor cu bucurie, pentru că recunoştinţa din privirea lor va fi sursa ta de energie pozitivă.

CAPRICORN

Azi ai o şansă cu totul specială de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta, pentru că eşti, de departe, cel mai bun într-o confruntare. Încrederea deplină care ţi se citeşte pe chip te ajută să ieşi în evidenţă şi astfel toată lumea să-ţi remarce supremaţia şi calităţile. Lumea va vorbi despre tine azi în termeni elogioşi, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi unicitatea într-un anumit domeniu, ca atare fă un pas în faţă şi arată lumii mai clar la ce eşti tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forţe, orice comparaţie cu restul lumii te aşează pe tine în prim plan, pentru că meriţi toate laudele prin ceea ce reprezinţi. Ai motive să fii mândru de tine!

VĂRSĂTOR

Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

PEȘTI

Te cam joci cu norocul, dar şi acesta are o limită. Ţi se oferă o dată, de două ori, dar nu se ştii cât va dura, ca atare ţine mai mult de ocaziile tale bune. Uneori eşti prea sigur pe norocul tău şi exact atunci dispare, deci nu miza numai pe baftă! Bazează-te şi pe eforturile proprii. Pe de altă parte, dintr-o minune se poate rezolva o problemă care te frământă, dar nu prin metoda de la care aşteptai rezultate, ci dintr-o întâmplare ciudată, picată din senin.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1706
Populația:
4496 locuitori

Sălcuţa este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Sălcuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Căușeni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4496 de oameni. Satul Sălcuţa a fost menționat documentar în anul 1706.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.