26 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3072
Horoscopul pentru 27 februarie 2021
26 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3072

Horoscopul pentru 27 februarie 2021

BERBEC

Cand credeai ca te vei mai odihni si tu putin si ca ai timp sa petreci alaturi de cei dragi, un telefon de la sefi te va anunta ca esti nevoit sa pleci urgent intr-o calatorie in interes de serviciu. Aceasta veste iti va schimba radical planurile si persoana iubita va fi foarte dezamagita. Exista posibilitatea ca in urma acestei plecari sa fii avansat sau sa primesti o marire de salar.

TAUR

Astazi iti va fi greu sa rezolvi unele probleme. Poti incerca sa faci unele planuri pe termen lung si sa incerci unele investitii financiare. La serviciu vei fi nevoit sa participi la o sedinta cu toti partenerii de afaceri si exista posibilitatea sa fii propus pentru o avansare sau o marire de salariu.

GEMENI

Exista posibilitatea sa ai parte de o discutie in contradictoriu cu partenerul de viata pe motivul unor cheltuieli pe care le-ai facut in aceste zile. Suma mare de bani cheltuita ii va da anumite motive se cearta. S-ar putea sa iti imbunatatesti situatia financiara cu ajutorul unei rude mai indepartate.

RAC

Este posibil sa intampini unele urcusuri si coborasuri in viata ta sentimentala. Cineva te va ruga sa joci un anumit rol diferit de felul in care esti tu zi de zi. Ar fi bine sa te gandesti la aceste presiuni ce sunt facute asupra ta pentru a trece peste ele fara probleme.

LEU

Va fi o zi destul de suparatoare pentru tine dar va fi ceva la care vei trebui sa te gandesti. Vei realiza ca de cele mai multe ori oamenii din jurul tau te numesc "genial" doar pentru unele reflexe ale tale. In cazul in care te vei decide sa ai putina incredere in tine poti incerca sa te afirmi putin si vei avea parte de unele surprize foarte interesante.

FECIOARĂ

Astazi iti vei face ordine in viata. Scoate-ti masca pe care ai purtat-o in ultima perioada si uita-te in oglinda. Asigura-te ca iti place persoana pe care o vezi. Aceasta este o zi buna pentru a pune deoparte frivolitatea si sa te concentrezi asupra a ceea ce trebuie sa se indeplinesca. Lasa indatoririle deoparte si incearca sa iti planifici viitorul.

BALANȚĂ

Odihna, cam asta e ceea ce iti doresti in aceasta perioada dar nu, nu vei avea parte de ea. Prieteni, rude si alte cunostiinte iti vor trece pragul zilele astea si vor avea grija sa iti umple timpul. Ideal ar fi sa intri in joc si sa te distrezi.

SCORPION

Vei fi nevoit sa mergi in vizita la unele rude, dar nu te vei simti in largul tau. Ar fi bine sa te gandesti la clipele petrecute langa cei dragi si vei vedea ca timpul va trece mult mai usor. Un prieten apropiat te va astepta in vizita apoi veti hotara sa iesiti la un club sau sa mergeti la o petrecere.

SĂGETĂTOR

Fiind inconjurat de familie si de prieteni, iti poti duce energia la un nou nivel. Aceasta latura grandioasa, unica pentru tine poate sa straluceasca astazi, astfel incat sa poti arata destul de bine. Trimiti unui prieten un text, un apel telefonic sau poate o invitatie. Cu aceasta vibratie puternica, poti sa te simti multumit, mai aproape de cineva pe care-l iubesti si sa te reincarci pentru zilele viitoare.

CAPRICORN

Astazi vei fi tentat sa te amesteci in discutiile tuturor si vei fi numit nebun de celelalte persoane. Din punctul lor de vedere, cu cat esti mai nebun cu atat mai bine! Simti ca persoanele din jurul tau vor cauta unele interese pentru oricine ar intra in contact cu ei. Uita-te putin in oglinda fiindca este posibil sa vezi ca si tu esti o astfel de persoana.

VĂRSĂTOR

Lumea probabil nu va gravita in jurul tau in aceasta zi asa ca vei fi nevoit sa te obisnuiesti cu ea. Chiar daca acest lucru nu poate fi ceea ce vrei sa auzi, probabil este o veste pe care esti nevoit sa o asculti. Foloseste pasiunea ta incredibila pentru a ii putea ajuta pe ceilalti. Gandeste-te mai putin la tine si acorda mai multa atentie prietenilor din jurul tau, mai ales familiei.

PEȘTI

Fii atent cu privire la modul in care cuvintele tale vor fi rostite spre persoanele din jurul tau. S-ar putea sa nu iti dai seama cat de mult vor fi afectete sentimentele celorlalti si ar fi bine sa incerci sa indrepti situatia pana nu e prea tarziu. Vei putea afla o veste destul de buna in legatura cu o anumita suma de bani.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
3391 locuitori

Beşghioz este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Beşghioz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de municipiul Comrat și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3391 de oameni. Satul Beşghioz a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.