06 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3730
Horoscopul pentru 7 aprilie 2021
06 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3730

Horoscopul pentru 7 aprilie 2021

BERBEC

Astazi iti oferi mici placeri nevinovate cum ar fi un preparat culinar pe care nu l-ai mai avut demult in meniu sau un pahar din vinul favorit. Indiferent cat de tare ar fi uimiti ceilalti de tine, nu prea iti pasa ce au de spus. Spre seara vei avea parte de o surpriza nu prea placuta din partea partenerului de viata. Ai grija de felul in care vei reactiona.

TAUR

Exista posibilitatea ca in aceasta zi anumite persoane sa iti aprecieze stilul cu care te comporti si promptitudinea cu care iti rezolvi problemele. Ar fi bine daca ai incerca sa fii modest pentru a nu schimba parerea pe care o au aceste persoane despre tine. Unele persoane iti vor cere ajutorul pentru a rezolva unele probleme, nu ezita sa le ajuti.

GEMENI

Probabil ca e in natura ta sa vrei sa incluzi astazi pe toti in planurile tale. Poate ca alergi in jur asigurandu-te ca toata lumea este bine ingrijita. Mai mult decat probabil, partea ta vesela iese la iveala, asa ca nu ezita sa o raspandesti. Ai grija sa nu sacrifici prea mult timp facand acest lucru.

RAC

Esti capabil sa participi astazi la un eveniment social dar nu vei dori sa vorbesti. Te-ai putea multumi doar sa asculti ceea ce spun toti ceilalti, sa fii lasat in pace si sa te bucuri de caldura, muzica si compania persoanei iubite. Poate ca ai petrecut prea mult timp in casa si ai putea dori sa iesi o vreme. Relaxeaza-te si bucura-te de peisaj!

LEU

Calatoriile de orice fel ar putea fi practic imposibile astazi. Aeroporturile ar putea fi blocate, zborurile intarziate sau avioanele afectate de probleme mecanice. Daca calatoresti cu masina, astepta-te la un trafic infernal. Ramai acasa daca poti. Daca trebuie sa calatoresti, ia cu tine multe cd-uri cu muzica si carti pentru a te mentine ocupat in timp ce astepti.

FECIOARĂ

Este momentul in care ar trebui sa stii ca linistea in cuplu este foarte importanta pentru tine. De aceea ar fi indicat sa faci cateva mici compromisuri sau sa faci exact ceea ce ii place persoanei iubite, in ciuda faptului ca pe tine te plictiseste grozav. Partenerul isi va da seama ca te prefaci, asa ca nu te forta prea tare sa pari implicat.

BALANȚĂ

Vei constata ca cu cat deliberezi mai mult asupra unei decizii, cu atat iti va fi mai greu sa actionezi. Exista posibilitatea sa pierzi oportunitatea din fata ta in timp ce analizezi faptele. Fii spontan. Incearca ceva ce nu ai mai incercat pana acum. Variaza experientele astfel incat lucrurile sa nu devina plictisitoare.

SCORPION

Cheia acestei zile este sa iei orice situatie in care te afli si sa profiti la maxim. Vorbeste si fa in asa fel incat sa incerci sa imbunatatesti lucrurile. Ai cadouri grozave de care sa fii mandru si recunoscator, asa ca nu le arunca gandindu-te ca nu au iesire. Creeaza-ti propria realitate.

SĂGETĂTOR

Incearca sa nu iei in considerare tot ceea ce iti spun cei din jur deoarece exista riscul ca anumite persoane invidioase sa incerce sa iti puna piedici. Ai incredere in intuitie si concentreaza-te pe ceea ce ai de facut. Spre seara vei avea parte de vizita unor prieteni pe care nu i-ai vazut de mult timp.

CAPRICORN

Perspective psihice precise ar putea veni la tine destul de rapid. Imaginatia ta este, de asemenea, puternica si s-ar putea sa vina cu idei care sa iti imbogateasca casa, locul de munca sau orice altceva in mintea ta. Nu te mira daca pari ca stii ce vor spune altii inainte de a se gandi chiar ei la asta. Scrie-ti toate premonitiile pentru a verifica ulterior.

VĂRSĂTOR

Astazi exista o mare cantitate de energie manipulatoare care te-ar putea incurca daca nu esti atent. Ai incredere in tine si nu te intoarce daca lucrurile devin prea complicate. Preia controlul masinii pe care o conduci, in loc sa urci doar pe coasta.

PEȘTI

Ai tot cheltuit bani in ultima vreme fara sa tii cont de bugetul de care dispui, astfel ca analizand situatia iti dai seama ca nu poti onora o invitatie intr-o excursie. In acest caz ar fi bine sa apelezi la un mic ajutor financiar din partea unor persoane apropiate si daca iti ofera banii de care ai nevoie sa ii si inapoiezi la timp.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , zodie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1758 locuitori

Săseni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bahu și Săseni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Călărași și la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1758 de oameni. Satul Săseni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.