06 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 2664
Horoscopul pentru 7 mai 2021
06 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 2664

Horoscopul pentru 7 mai 2021

BERBEC

Aceasta zi este perfecta pentru achizitionarea de produse de frumusete, haine si parfumuri, mai ales in cazul in care iti plac marcile comerciale si internationale. Aceasta este, de asemenea, o zi buna pentru a alege un cadou. Ai ochi buni pentru martisoare interesante si alte bibelouri cu care sa iti decorezi casa.

TAUR

Apetitul tau poate ajunge la cote ridicole. Asteptarile tale vor fi mai mult decat nerezonabile si dorintele te vor soca. Sa gasesti echilibrul va fi o sarcina majora pentru tine. Sa ai pe cineva in care ai incredere si sa il respecti te-ar putea ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant si obiectiv.

GEMENI

Exista posibilitatea sa fii nevoit sa efectuezi o verificare de siguranta pentru echipaj. Asigura-te ca toata lumea de la bord este informata cu privire la destinatie. Ar putea fi faptul ca tocmai i-ai luat de pe strada, fara sa le spui cu adevarat ce se intampla. Este important sa nu tarasti oamenii fara sa isi doreasca in lumea ta. Daca acestia isi dau acordul in mod voluntar este cu totul o alta poveste.

RAC

Este posibil sa fii fost implicat intr-o lupta cu faptele tale din ultima vreme. Poate ca noile informatii te-au fortat sa faci un pas inapoi in timp si sa reflectezi la urmatoarea mutare din planul tau. Timpul de cercetare s-a scurs si acum ai nevoie sa te intorci in joc cu toata forta. Cand vine vorba de probleme delicate in ceea ce priveste proprietatea altor persoane, trebuie sa fii respectuos in orice moment.

LEU

Singurul lucru care te va face sa te ridici din pat astazi este dorinta ta interioara de a face ceva si determinarea. Prea multe petreceri te-ar putea lasa in punctul in care nu iti doresti sa te mai misti. Aminteste-ti de moderatie. Fii bun cu corpul tau! Du-te afara si lasa-ti gandurile sa radieze precum razele de soare. Simte pamantul de sub picioarele tale.

FECIOARĂ

Te simti un pic extenuat astazi, ca si cum nu iei suficiente vitamine sau nu te odihnesti corespunzator. Simti, de asemenea, ca pierzi directia problemelor care sunt importante pentru tine, cum ar fi progresul copiilor tai la scoala. Ai nevoie sa incetinesti un pic, fie ca doresti sau nu. Astazi, da prioritate tuturor detaliilor obisnuite ale vietii de zi cu zi.

BALANȚĂ

Aminteste-ti ca ai fost pus aici sa te distrezi, si ca fericirea este adevaratul tau destin. Tine minte acest lucru astazi, pe masura ce fortele tind sa te indeparteze de distractia de care ai avut parte pana acum. Este probabil sa fie un ton sobru al acestei zile care incearca sa strice lucrurile. Recunoaste necesitatea unei structuri si stabilitati, dar nu lasa asta sa te darame.

SCORPION

Pot exista contradictii intre responsabilitatile profesionale si sentimentele pe care le ai pentru partenerul tau. Indiferent daca uniunea voastra este intemeiata pe o mare dragoste, secrete impartasite, seductie sau profit material, partenerul tau va cere multa atentie din partea ta.

SĂGETĂTOR

Ziua de astazi poate fi dedicata odihnei, activitatilor in care poti alege si cauta noi oportunitati pentru tine. Simti instinctiv ca ar fi mai bine sa eviti luarea unor decizii si realizarea anumitor proiecte.

CAPRICORN

Orice modificare va trebui sa fie facuta de tine sau de persoanele cu care ai de-a face pentru orice decizie trebuie luata. Emotiile tale sunt legate de pamant, dar mintea vrea sa iasa din stratosfera. Dilema ta este daca sa iei masuri sau sa ramai pasiv. Lasa-te dus de val.

VĂRSĂTOR

Aspecte ale vietii tale pe care le-ai neglijat in ultima vreme te-ar putea bantui astazi. Asigura-te ca tii pasul cu toate responsabilitatile. Lucrurile pot ajunge la un punct culminant dramatic in acest moment, si te-ai putea gasi la un moment de rascruce important. Te afli in cautarea directiei potrivite. Nu lasa nehotararea sa te opreasca din drum.

PEȘTI

Cat de intense au fost ultimele zile! Ai putea petrece luni doar reflectand asupra acestor experiente recente. Dar starea ta de spirit nu este propice pentru introspectie chiar acum. O schimbare de temperament te incurajeaza ca astazi sa fii mai generos cu experientele tale. Dar cu cine sa le impartasesti? Acest lucru ar putea fi foarte bine problema zilei, dar te vei descurca in cele din urma.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2750 locuitori

Năvîrneţ este un sat şi comună din raionul Făleşti. Năvîrneţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2750 de oameni. Satul Năvîrneţ a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.