18 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3695
Horoscopul pentru 19 mai 2021
18 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3695

Horoscopul pentru 19 mai 2021

BERBEC

De obicei te pricepi sa faci oamenii sa fie impreuna. De fapt tu esti atat de constient de diferentele dintre oamenii care opun rezistenta schimbarilor care vin sa ajute lumea sa evolueze. Alinierea planetelor de astazi iti va confrunta problemele care privesc viitorul tau. Vei reusi sa intelegi anumite lucruri si sa mergi mai departe.

TAUR

Vei putea intra in contact cu cineva cu care ai pierdut de ceva timp legatura iar acest lucru te va bucura foarte mult. Exista posibilitatea sa te indragosteti in aceasta zi. Fii foarte atent la starea ta de spirit si la ceea ce se intampla in jurul tau. Incearca sa distingi sentimentele persoanei de langa tine deoarece este posibil sa iti devina partener de viata.

GEMENI

Ce schimbari au existat in viata ta in anul care aproape a trecut ? Astazi te vei gandi la toate evenimentele ce au avut loc in viata ta, la ceea ce ai realizat si la ce decizii ai luat. Incearca sa faci unele modificari urmandu-ti intuitia. Chiar daca pare stresant si uneori dureros, schimbarea pe care o vei face poate fi un prag in maturizarea ta.

RAC

Un apel telefonic te va face sa te concentrezi pe anumite elemente concrete. Emotiile tale pot fi restranse dar vei reusi sa gasesti confortul intr-un cadru frumos. Nu fi surprins daca oamenii sunt putin mai critici decat de obicei. Ceea ce se intentioneaza sa fie ca un ajutor poate fi destul de jignitor.

LEU

Unele stari pe care nu ti le poti explica pot avea ca si cauza faptul ca incerci sa te tii departe de lumea din jurul tau. Daca te gandesti sa schimbi ceva in viata ta, poti incepe prin a fi mai sociabil. In aceasta perioada a anului, tot ceea ce conteaza sunt prietenii, persoanele apropiate si buna dispozitie.

FECIOARĂ

Exista posibilitatea sa pleci intr-o mica vacanta cu ceilalti membri ai familiei. Ar fi indicat sa fii calm si sa fii atent la toate discutiile pe care le vei purta cu o anumita persoana din cercul tau de prieteni. In aceasta zi te poti baza pe sprijinul prietenilor pentru a putea face unele schimbari importante in viata ta.

BALANȚĂ

In aceasta zi de vis totul este adaptat la sensibilitatile tale. S-ar putea sa iti fie greu sa te concentrezi auspra problemelor de zi cu zi atunci cand esti prins in fanteziile tale. Du-te mai departe si la starea de vis pe care o ai in aceasta zi. Vei petrece cateva ore alaturi de persoanele dragi si vei retrai momente din copilarie.

SCORPION

Vei avea parte de o zi excelenta si vei fi binevenit la orice intrunire. Ai capacitatea unica de a fi agresiv pentru a obtine ceea ce iti doresti fara a perturba fluxul de energie din jurul tau. Persoanele iti vor respecta calitatile deosebite iar datorita acestui lucru vei avea doar de castigat.

SĂGETĂTOR

Este o zi excelenta pentru tine si vei constata ca lucrurile decurg in mod natural asa cum te asteptai. S-ar putea sa observi ca lucrurile merg de fapt mult mai bine pentru tiine decat te-ai fi asteptat. Unele persoane din jurul tau vor dori sa te ajute la unele activitati.

CAPRICORN

Aceata zi nu este neaparat una proasta dar iti vei pune unele intrebari cu privire la unele aspecte ale vietii de familie. Ar trebui sa te gandesti din greu la ceea ce trebuie sa faci pentru familia ta in urmatoarele zile si in modul in care vei intentiona sa obtii unele lucruri.

VĂRSĂTOR

Astazi esti plin de energie si vei dori sa finalizezi toate proiectele importante pe care le-ai inceput zilele trecute.Te gandesti sa faci o investitie importanta pentru casa unde vei fi nevoit sa cheltui o suma importanta de bani iar partenerul de viata nu prea e incantat. Vei petrece seara in compania prietenilor unde vei reusi sa uiti de problemele pe care le-ai intampinat in aceasta zi.

PEȘTI

Este nevoie de doua persoane pentru un tango. Aminteste-ti ca viata nu este o stada cu sens unic si ca ve trebui sa dai si sa iei daca te astepti ca ceilalti sa te trateze in modul in care iti doresti sa fii tratat. Nu lasa oamenii sa preia controlul asupra vietii tale. Incearca sa iei singur deciziile care iti vor schimba viata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.