18 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3586
Horoscopul pentru 19 iunie 2021
18 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3586

Horoscopul pentru 19 iunie 2021

BERBEC

In aceasta zi ar fi bine sa nu neglijezi problemele persoanei iubite deoarece vei avea parte de o discutie aprinsa ce poate duce la ruperea relatiei. La serviciu vei avea parte de succes in tot ceea ce faci, iar increderea in tine te va ajuta sa depasesti toate dificultatile. Exista posibilitatea ca o persoana mai in varsta sa iti ceara ajutorul intr-o problema mai delicata.

TAUR

In aceasta zi iti vei aminti de unele arome dulci ce te vor duce inapoi in copilarie. Vei fi tentat sa te duci la cumparaturi si sa te rasfeti cu o masa gourmet. Incearca sa te distrezi si totusi sa te concentrezi pe unele sarcini pe care le ai de indeplinit. Exista posibilitatea sa primesti o suma de bani de la o persoana apropiata.

GEMENI

Intalnirea cu un membru de familie te va ajuta sa iti rezolvi unele probleme personale. Exista posibilitatea ca in urma unui commision pe care l-ai facut sa primesti o suma importanta de bani. Vei avea ocazia sa te reintalnesti cu un vechi prieten cu care vei dori sa stai de vorba.

RAC

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa primesti o suma de bani de unde nu te asteptai. La locul de munca vei reusi sa predai proiectele la care ai lucrat iar sefii vor fi multumiti de rezltatele obtinute. Starea ta fizica te va ajuta sa faci unele activitati ce nu credeai ca vei putea vreodata. Exista posibilitatea ca o persoana apropiata sa iti propuna o noua colaborare, dar nu te grabi sa accepti pana nu analizezi eventualele riscuri.

LEU

Poate ar fi mai bines a tii cont de parerile persoanei iubite in ceea ce consta modificarile pe care vrei sa le faci in camin. Datorita felului in care comunici si ideilor tale creative astazi vei fi in centrul atentiei la locul de munca. Exista posibilitatea ca sefii sa iti dea o noua sarcina de indeplinit. Incearca sa fii prudent in ceea ce priveste cheltuielile deoarece exista riscul sa ramai fara o suma importanta de bani.

FECIOARĂ

Daca vei fi prudent in ceea ce faci, astazi vei reusi sa castigi cu usurinta o suma de bani. In decursul acestei zile vei reusi sa rezolvi anumite probleme ce vor aparea pe neasteptate. Incearca sa nu iei in seama rautatile ce se vorbesc in jurul tau. Concentr

BALANȚĂ

Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci o calatorie de afaceri ceea ce iti va nemultumi partenerul de viata. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa discutati cu calm astfel incat sa evitati o cearta in familie. Spre seara vei primi o veste buna in legatura cu o suma de bani ce trebuie sa o primesti in urmatoarele zile.

SCORPION

Este momentul sa incepi sa inveti cum sa iti controlezi comportamentul fata de persoanele din jurul tau. Se pare ca din cauza unor neintelegeri la locul de munca vei fi tentat sa iti versi nervi pe persoanele ce sunt langa tine. Ai grija de felul in care te exprimi deoarece risti sa regreti anumite cuvinte.

SĂGETĂTOR

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii invitat de o ruda mai in varsta la o intrunire de familie. Chiar daca nu iti prea plac aceste intalniri, ar fi indicat sa accepti invitatia deoarece vei face fericite unele persoane. Vei avea sansa sa primesti o suma de bani de la o persoana prezenta la acea intrunire. Incearca sa iei in considerare sfaturile celor din jur .

CAPRICORN

Ziua de astazi va fi marcata de unele reusite pe plan profesional cat si social. Cu toate astea, nu te vei simti implinit si in nici un caz multumit. Poate ar fi cazul sa faci unele schimbari in viata ta, nu mari, dar cat sa te faca sa fii multumit de tine.

VĂRSĂTOR

Ar fi bine sa incerci sa fii mai conservator atunci cand vine vorba de a experimenta anumite obiecte. Incearca sa te concentrezi pe sarcinile pe care le ai si ar fi bine sa respecti cu strictete regulile si instructiunile oferite pentru a evita unele accidente. Se pare ca ziua de astazi va fi una destul de agitata si exista posibilitatea sa devii cam nelinistit.

PEȘTI

Din cauza oboselii acumulate, astazi vei fi irascibil si vei avea tendinta sa critici persoanele din jurul tau. Ar fi indicat sa iti pastrezi calmul astfel incat sa nu iti versi nervii pe persoanele apropiate. Nu uita sa te odihnesti asa cum ar trebui deoarece esti predispus la unele probleme de sanatate.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
1883 locuitori

Iezărenii Vechi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iezărenii Vechi și Iezărenii Noi. Satul Iezărenii Vechi este situat la distanța de 12 km de orașul Sîngerei și la 105 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Iezărenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.