25 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2273
Horoscopul pentru 26 iunie 2021
25 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2273

Horoscopul pentru 26 iunie 2021

BERBEC

S-ar putea sa afli ca altii au o atitudine care nu iti cade prea bine. S-ar putea sa trebuiasca sa-i trezesti si sa le spui: "Hei, cum ramane cu toti ceilalti?" Incearca sa nu te plangi cand trimiti acest mesaj. Disperarea sau plangerea nu te vor duce nicaieri. Fii prietenos si jovial in abordarea ta si vei avea lumea la picioarele tale.

TAUR

Incearca sa gasesti confortul in munca ta astazi. Desi ar putea parea ridicol, verificarea lucrurilor de pe lista ta este cea mai satisfacatoare activitate de azi. Ar fi indicat sa nu fii prea critic fata de ceilalti. Concentreaza-te pe sarcinile tale. Perseverenta ta ii va inspira pe altii.

GEMENI

Este important sa iei anumite masuri intr-o zi ca aceasta. Incredere-te in instinctele tale. Adesea, ai sfatul perfect pentru toti, dar ar fi bine sa il ai si pentru tine. Retine ca este posibil sa fii nevoit sa te adresezi altora pentru cele mai bune sfaturi. Discuta lucrurile si apoi ia masurile necesare. Ezitarea va avea doar consecinte negative.

RAC

Ridica-te devreme si incepe sa lucrezi. Ai o multime de energie emotionala si fizica care ar trebui sa te ajute sa realizezi tot ce trebuie sa faci. Energia planetara este de partea ta. Profita de asta pentru a spune ceea ce gandesti si pentru a te apropia de locul in care trebuie sa fii. Natura ta activa si receptiva este proeminenta. Ar trebui sa poti gasi un echilibru sanatos intre daruire si primire.

LEU

Daca oamenii incep sa te ofenseze astazi, nu te razbuna. Ai dreptul sa iti traiesti viata asa cum doresti. Daca asta inseamna ca vrei sa mergi in jurul casei intr-un mod care iti place doar tie, asa sa fie. Fii persoana care doresti sa fii .

FECIOARĂ

Nu te mai ascunde in spatele barierei tale intelectuale. Adevarata forta este in picioare si demonstreaza ca poti spune ceea ce simti in orice situatie, in special in ceea ce priveste o persoana apropiata. Daca simti nevoia de a spune ceva, spune-o. Nu astepta pana cand situatia escaladeaza de la un argument nesanatos.

BALANȚĂ

Nu te mai ascunde in spatele barierei tale intelectuale. Adevarata forta este in picioare si demonstreaza ca poti spune ceea ce simti in orice situatie, in special in ceea ce priveste o persoana apropiata. Daca simti nevoia de a spune ceva, spune-o. Nu astepta pana cand situatia escaladeaza de la un argument nesanatos.

SCORPION

Aceasta este o zi excelenta pentru tine. Sarbatoreste. Eul tau este puternic. Lucrurile frumoase iti vin in cale la orice pas. Ar trebui sa te bucuri de o stare buna care va atrage anumite oameni si situatii favorabile. Nu exista practic nici o limita a expansivitatii acestei zile. Un lucru pe care trebuie sa-l urmaresti este aroganta. Fii mandru, dar nu inspaimantator.

SĂGETĂTOR

Astazi se pot accentua niste frustrari legate de bani, mai ales daca creditorii iti bat la usa sau cineva din anturaj isi incalca o promisiune legata de un imprumut. Pe de alta parte, intuitia te va ajuta sa gasesti o cale prin care sa-ti imbunatatesti veniturile. Poate fi vorba despre un proiect nou sau despre optimizarea unei afaceri destul de profitabila.

CAPRICORN

Noua ta abordare a lucrurilor ar putea primi astazi ceva reclamatii de la superiori, dar nu lasa asta sa te opreasca. Realizeaza faptul ca natura ta independenta si oarecum rebela ajuta la mentinerea echilibrului in lume. Nu renunta la lupta atunci cand persoanele cu autoritate insista ca modul lor de a face lucrurile este cel mai bun cand de fapt este pur si simplu vechi. Utilizeaza-ti vointa si determinarea pentru a combate aceste forte.

VĂRSĂTOR

Spune tot ce-ti vine in minte, dar nu te supara daca nimeni nu pare sa asculte. De asemenea, nimic din jurul tau nu pare a fi pe plac. Concentreaza-te pe aspiratiile tale si impinge-te la limita. S-ar putea sa vorbesti foarte mult in urmatoarea perioada si sa ai anumite idei, ceea ce este grozav . Acum este momentul in care trebuie sa iti faci niste planuri pentru a realiza aceste idei.

PEȘTI

Intuitia puternica ar putea duce la niste conversatii interesante. Alte persoane ar putea fi inspirate de cunostintele tale despre gandurile, sentimentele si dorintele lor. Ai putea fi, de asemenea, mai expresiv decat de obicei. S-ar putea sa doresti sa canalizezi o parte din aceasta inspiratie in scriere sau intr-o alta forma de auto-exprimare. Citirea s-ar putea dovedi deosebit de valoroasa in acest moment.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9325 mii locuitori
Logo

Ocniţa este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ocniţa. Amplasat  pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina, oraşul se află la o distanţă de 230 km de Chișinău. Ocniţa este cel mai nordic punct feroviar din Republica Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9325 locuitori. Apariţia Ocniţei este legată de construcţia, la sfîrşitul secolului XIX, a căii ferate Bălţi-Cernăuţi. Localitatea Ocniţa, care a stat la originile oraşului de azi, a apărut pe lîngă staţia Ocniţa în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.