02 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3557
Horoscopul pentru 3 iulie 2021
02 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3557

Horoscopul pentru 3 iulie 2021

BERBEC

In aceasta zi risti sa iti pierzi avantul mai ales din cauza celor care nu sunt de acord cu tine, tocmai de aceea preferi sa nu te ocupi de lucrurile importante. Exista posibilitatea ca micile dispute din aceasta zi sa te afecteaze atunci cand nu este cazul iar partea cea mai rea este ca nu ai mult timp la dispozitie pentru a duce la bun sfarsit activitatile de la locul de munca.

TAUR

Plictiseala din aceasta zi iti te poate influenta sa faci anumite lucruri pe care nu le faci de obicei. Ai putea decide sa renunti la sarcinile obisnuite si sa faci ceva neobisnuit sau neasteptat, cum ar fi parasutismul sau calaria. Nu te simti vinovat daca decizi sa faci acest lucru. Cu totii trebuie sa facem ceva nou si uneori cu emotie. Urmeaza-ti instinctele si incearca sa te distrezi.

GEMENI

Astazi vei avea o stare mai ciudata din cauza unui vis pe care l-ai avut si ti se parea lipsit de importanta. Dai impresia ca renunti prea usor la ceea ce altadata te facea sa zbori, dar pe de alta parte, unele vise nu se mai potrivesc cu ceea ce faci tu sau cine esti tu acum. Ia-ti un moment de pauza pentru a intelege ce se intampla.

RAC

De obicei esti o persoana sociabila si astazi vei vrea sa socializezi si sa te bucuri de compania oamenilor. Esti foarte preocupat de aspectul tau, posibil din cauza ca vrei sa iti impresionezi actualul partener. Nu iti fa griji, acesta va crede ca arati grozav. Vei primi multa atentie toata ziua atat din partea partenerului, cat si a altor persoane. Acest lucru va cimenta legatura pe care o ai cu toti prietenii tai. Bucura-te de orice ocazie vei avea in aceasta zi!

LEU

Lucrezi pana tarziu? Ce ar putea fi atat de important incat sa te impiedice sa acorzi atentia cuvenita familiei sau partenerului de viata? Probabil nimic! Ar fi bine sa arunci o privire obiectiva la ceea ce crezi ca ar trebui facut in seara aceasta. Vei gasi probabil ca compania ta nu va fi agreata daca nu iti amani cateva sarcini. Incearca sa iti faci cat mai mult timp pentru a putea sta acasa cu cei dragi. Si ei sunt importanti!

FECIOARĂ

Astazi vei avea parte de o zi destul de buna. Exista posibilitatea sa primesti o suma de bani pe care o astepti de multa vreme si te gandesti ca ar fi bine sa ii investesti in locuinta. Prin comportamentul tau ii lasi muti de uimire pe cei din casa, ba mai mult, atragi si foarte multa admiratie. Vei fi rasplatit cu o surpriza culinara care te va incanta mai mult decat laudele celor din jur.

BALANȚĂ

Astazi risti sa intri intr-o situatie destul de neplacuta si te folosesti de un mic neadevar pentru a scapa basma curata. Din pacate, minciuna are oricum picioare scurte si nu te astepta sa ramana nedescoperita in ciuda faptului ca ai spus-o cu destula convingere si pare bine pusa la punct. Poate ar fi mai bine sa iti asumi greselile pe care e faci, altfel risti sa pierzi prieteni destul de vechi.

SCORPION

Ai putea avea parte de anumite probleme destul de volatile in urma unei intalniri. Oamenii ar putea sa nu fie de acord cu deciziile ce vor fi luate, iar punctul de intalnire ar putea sa se transorme intr-un adevarat meci. Probabil ca ai si tu de spus cateva pareri in legatura cu acest lucru, dar ar fi mai bine sa nu te implici. Nu ai putea opri argumentul si iti poti provoca doar stres. Ar fi bine sa eviti aceasta intalnire daca crezi ca ai cum.

SĂGETĂTOR

Te-ai simtit stagnat in ultima vreme ca si cum viata nu ar merge nicaieri? Ceea ce se intampla in aceasta zi ar putea schimba asta. Un eveniment neobisnuit te-ar putea pune in legatura cu oameni care iti vor deschide noi usi intelectuale, de cariera sau chiar spirituale. Stimularea conversatiilor te poate indrepta catre oportunitati pe care niciodata nu le-ai fi stiut.

CAPRICORN

Nu poti avea parte de o zi mai buna ca aceasta. Energia pozitiva vine in calea ta. Ar trebui sa cauti oportunitati care sunt deja chiar in fata ta. S-ar putea sa treci printr-o tulburare semnificativa chiar in aceasta zi. Indeparteaza-te de toate lucrurile ce te-au limitat in trecut. Viitorul este larg deschis. Incearca sa faci schimbarile necesare pentru a iti construi modul in care vrei sa fii.

VĂRSĂTOR

Se pare ca astazi nu te bucuri cum ar trebui de reusita unui prieten, dar trebuie sa disimulezi interes pentru a nu-i rani sentimentele celui plin de succes. Ar fi indicat sa incerci sa lasi ranchiuna si sa iti deschizi inima in fata celor din jur care te sustin in situatii dramatice si te iubesc indiferent de greselile pe care le faci. Poate ar fi bine sa fii mai amabil cu cei din jurul tau.

PEȘTI

O scrisoare afectuoasa, un telefon sau un e-mail ar putea veni la tine de la un vechi prieten, care si-a exprimat recunostinta pentru favorurile trecute. Aceasta te va face sa te simti calm si iubitor fata de aceasta persoana si vei dori sa o rasfeti. Fa-i o invitatie la tine pentru o cafea si pentru o conversatie lunga. Legatura dintre voi este puternica. Aceasta nu este o prietenie pe care vei dori sa o eliberezi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
748 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Găvănoasa, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cahul și la 198 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 748 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.