14 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3075
Horoscopul pentru 15 iulie 2021
14 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3075

Horoscopul pentru 15 iulie 2021

BERBEC

Lucrurile pot parea putin cam tulburi in aceasta zi dar acest lucru nu este un motiv pentru a te supara. Ai putea simti ca ai nevoie sa faci unele ajustari inainte de a te putea exprima unor persoane. Ia aceasta ocazie pentru a participa la lucruri pe care in mod normal nu te-ai gandi. Iti vei da seama ca distractia va fi sa stai acasa si sa dormi pe canapea.

TAUR

Unele cheltuieli neprevazute iti vor strica planurile pe care le aveai pentru ziua de astazi, dar totusi nu ai nici un motiv de regret. Daca vei achizitiona ceva ce iti va fi de folos poti fi sigur ca este o investitie buna iar in cazul tau nu se pune problema de pierdere. Norocul iti va surade cat de curand si vei recupera tot ceea ce vei cheltui.

GEMENI

Unele vesti pe care le vei primi in aceasta zi te vor face sa porti anumite discutii aprinse cu partenerul de viata. Un prieten apropiat va veni sa te ajute sa clarifici situatia aparuta. Nu judeca omul pana nu afli care este adevarul, deoarece risti sa il ranesti prin cuvintele tale.

RAC

In aceasta zi esti destul de concentrat si vei putea avea unele beneficii satisfacatoare, sa nu mai vorbim de respectul cuiva important pentru tine. Nivelul tau de intuitie este mare si esti apt sa rezolvi orice problema va aparea atat la locul de munca dar si acasa. Profita din plin de aceasta zi!

LEU

Se pare ca vei avea parte de un sir de drame emotinale, ceea ce nu prea aveai nevoie in aceasta zi. Incearca sa te linistesti pentru a putea depasi aceste momente de criza emotionala. Un prieten apropiat te va ajuta sa iti recapeti buna dispozitie si te va invita la o petrecere unde vei cunoaste persoane noi.

FECIOARĂ

Astazi ar fi indicat sa vorbesti cat mai deschis cu cei din jurul tau daca vrei sa nu fii inteles gresit. Exista posibilitatea sa iti indepartezi cei mai buni prieteni datorita orgoliului tau. Incearca sa cauti o solutie astfel incat toti cei din jur sa fie multumiti. Nu neglija odihna deoarece esti predispus la mici probleme de sanatate.

BALANȚĂ

Vei avea parte de o zi excelenta si vei fi binevenit la orice intrunire. Ai capacitatea unica de a fi agresiv pentru a obtine ceea ce iti doresti fara a perturba fluxul de energie din jurul tau. Persoanele iti vor respecta calitatile sensibile iar datorita acestui lucru vei avea doar de castigat.

SCORPION

Simti nevoia sa scapi de realitatea fizica dar ar fi bine sa fii atent cu privire la aceasta dorinta. Incearca sa fii rational si sa iti pastrezi energia pura si curata. Alte persoane iti vor fi recunoscatoare pentru felul in care te comporti. Incearca sa ramai asa cum esti.

SĂGETĂTOR

Vei avea oportunitatea sa iei decizii rationale cu privire la aspectele cele mai intense de acasa. Ramai cu picioarele pe pamant si incearca sa te concentrezi asupra a ceea ce trebuie sa faci. Nu te lasa prins in drama emotionala obisnuita. Restrictia si limitele sunt temele principale ale acestei zile care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele.

CAPRICORN

Vei putea intra in contact cu cineva care te va bucura foarte mult. Exista posibilitatea sa te indragosteti in aceasta zi. Fii foarte atent la starea ta de spirit si la ceea ce se intampla in jurul tau. Incearca sa distingi sentimentele persoanei de langa tine deoarece este posibil sa iti devina partener de viata.

VĂRSĂTOR

S-ar putea ca prietenii apropiati sau unii membri ai familiei sa nu fie de acord cu tine in ceea ce priveste o anumita problema. Incearca sa nu fii prea tulburat de reactiile persoanelor pe care le iubesti. Unii ar dori sa iei parte la unele discutii si sa te exprimi cat mai bine asupra situatiei. Incearca sa faci un compromis.

PEȘTI

O cunostinta se va oferi sa iti ofere o suma de bani pentru a putea rezolva o problema personala. Incearca sa nu pui prea multe intrebari si sa accepti orice sfat vei primi in aceasta zi deoarece se va dovedi a fi destul de folositor. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si vei vedea ca vei avea parte de multe surprize.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1155 locuitori

Dolna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Dolna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Strășeni și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Dolna a fost menționat documentar în anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.