30 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2289
Horoscopul pentru 31 iulie 2021
30 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2289

Horoscopul pentru 31 iulie 2021

BERBEC

Colegii de serviciu sau partenerii tai de afaceri te vor dezamagi in aceasta zi. Poate te vor critica sau te vor obliga sa accepti o decizie care nu e pe placul tau. Reactionaza cu diplomatie si evita conflictele. Spre seara vei avea parte de o surpriza neasteptata din partea partenerului de viata. Poate iti va spune ca a luat bilete pentru concediu intr-o locatie nemaipomenita.

TAUR

O scrisoare sau un telefon neasteptat se va dovedi a fi soarte suparator. Acest lucru nu este o veste prea rea dar va fi putin iritabil deoarece vei intalni unele mici obstacole ce te vor obliga sa faci ceea ce nu te asteptai. Partenerul de viata iti va sugera sa mergeti in vizita la un prieten apropiat.

GEMENI

Se pare ca esti tentat sa faci unele schimbari in viata ta sentimentala si vei face tot ce poti pentru a te face remarcat. Incearca sa nu iti asumi prea multe responsabilitati deoarece nu esti sigur ca le poti indeplini. Poti incerca sa fii prudent si sa te gandesti de doua ori inainte de a lua orice decizie.

RAC

In aceasta zi vei avea ocazia sa incepi o noua colaborare impreuna cu o persoana cunoscuta. Ar fi bine sa nu te grabesti in luarea unor decizii fara sa te consulti cu cineva cu mai multa experienta in domeniu. In cazul in care trebuia sa pleci intr-o anumita calatorie in interes familiar ar fi indicat sa o amani deoarece exista riscul sa nu decurga prea bine.

LEU

Vei avea o inspiratie nemaivazuta pentru un proiect creativ ce iti va ocupa toata ziua. Vei avea nevoie de unele informatii si materiale pe care nu le ai prin casa si vei fi nevoit sa mergi si sa le cumperi. Ai grija sa nu dai prea multi bani pe ceva ce nu merita deoarece vei avea parte de discutii in contradictoriu cu partenerul de viata.

FECIOARĂ

Te vei simti obosit si extenuat din cauza stresului acumulat in ultimele zile. Te vei gandi la o solutie prin care sa te faci disparut pentru cateva zile si sa te poti relaxa alaturi de cei dragi. Vei fi tentat sa ceri cateva zile de concediu si vei incerca sa amani toate intalnirile importante pentru zilele viitoare. Un prieten va reusi sa te scoata din starea asta de oboseala si iti va reda buna dispozitie.

BALANȚĂ

Prietenii tai vor veni sa iti propuna sa plecati intr-o scurta calatorie sa explorati locuri noi. Ar fi bine sa nu refuzi invitatia chiar daca stii ca vei fi nevoit sa cheltui o suma importanta de bani. Aceasta iesire te va face sa te simti minunat alaturi de cei dragi si vei reusi sa te distrezi asa cum nu ai mai facut-o de mult timp. Incearca sa ai grija la regulile de circulatie pentru a nu fi amendat.

SCORPION

Aceasta este o zi fantastica pentru tine. Exista posibilitatea sa primesti o suma importanta de bani ceea ce te va face sa iti schimbi comportamentul fata de ceilalti. Cei apropiati vor fi putin agitati si suparati deoarece ii vei orienta spre alta directie. Un prieten apropiat poate sa treaca printr-o problema financiara si te va ruga sa il ajuti sa tepaseasca aceasta situatie.

SĂGETĂTOR

Oricat de mult iti place sa ai totul sub control, astazi iti va fi dificil acest lucru. Gaseste un motiv destul de bun pentru a putea aborda detaliile si sa iti planuiesti cu atentie miscarile. Este o zi in care vei vedea recompensele actiunilor tale, mai ales in dragoste.

CAPRICORN

In seara asta vei iesi cu prietenii ceea ce inseamna mult pentru tine. Vei fi tentat sa mananci si sa bei prea mult si risti sa cheltui prea multi bani. De obicei ai un stomac destul de puternic, dar acesta zi nu este potrivita pentru petreceri. Participa pentru putin timp apoi poti sa iti inviti prietenii la tine acasa la o cafea.

VĂRSĂTOR

La serviciu vei avea o sedinta importanta cu toti partenerii de afaceri. Ar fi bine sa iti controlezi comportamentul deoarece din cauza reactiilor tale impulsive vei reusi sa pierzi unele contracte importante. Incearca sa nu uiti de cerintele partenerului de viata deoarece vei avea parte de un mic scandal.

PEȘTI

Atat energia fizica cat si puterea interioara sunt destul de ridicate ceea ce face ca aceasta zi sa fie una ideala pentru a face unele planuri clare. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa mergi la un control medical pentru a iti putea imbunatati starea de sanatate. Poti incerca un regim nou si cateva exercitii fizice.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
792 locuitori

Dobruşa este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobrușa, Zahorna și Recești. Satul Dobrușa este situat la o distanță de 20 km de orașul Șoldănești și la 130 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 792 de oameni. Satul Dobrușa este atestat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.